Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Devonshire Boxspring

Devonshire Boxspring

vanaf 2.870,- in 80 x 200 cm
✓ 450 pocketveren/m2
✓ 100% Natuurlijke materialen
✓ Devonshire fleecewol afdeklaag
ca. 4 à 6 weken
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Vispring Devonshire boxspring

De Vispring boxspring set Devonshire bestaat uit twee onderdelen. De luxueuze handgemaakte Devonshire matras en de Wool de Luxe boxsprings. De naamgeving is geen toeval. De matrassen en boxsprings van Vispring worden in Plymouth met de hand vervaardigd door echte ambachtslieden. 

Plymouth is gelegen in het zuidwesten van Engeland in het graafschap Devonshire. Ook het hoofdbestanddeel van het matras en de boxspring komt uit de regio. Echte gecertificeerde Britse fleecewol,afkomstig van lokale boerderijen.

Het matras en de boxspring zijn afgedekt met weelderig dikke lagen van deze kwaliteitswol. Dit zorgt voor een zeer aangenaam slaapklimaat en een heerlijk comfort. Uiteraard kunt u dit zelf ervaren in onze Vispring Boutique te Zaandam.

Hier kunnen we u ook helpen om uw Vispring Devonshire volledig op maat samen te stellen. Iedere Vispring boxspring wordt immers speciaal voor de klant gemaakt!

Bezoek de grootste Vispring boutique van de Benelux

Bij Beds & Bedding in Zaandam treft u de volledige Vispring collectie in een ruim opgezette boutique, de grootste van de Benelux wel te verstaan. Onze medewerkers staan 7 dagen per week voor u klaar met kundig advies om uw droombed te helpen samenstellen.

Onze stofcollectie biedt een zeer ruime keus, maar desgewenst kunnen wij ook uw eigen stof verwerken of een hoofdbord naar een uniek ontwerp laten maken. Kom bij ons langs en ontdek de voordelen van dit luxe bed op maat.

Aanwezig in Zaandam
Leverbare maten Alle standaard maten, ook maatwerk is mogelijk.
Matras Handgemaakte Vispring Devonshire matras, 450 pocketveren per m2, leverbaar in drie stevigheden en afgedekt met 100% natuurlijke materialen. Waaronder Britse Fleecewol uit Devonshire.
Topper/Topmatras Optioneel, Vispring topper Heaven wordt aanbevolen
Hoofdbord Optioneel, volledig naar wens te maken
Verstelbaarheid Optioneel, i.c.m. de Topaz boxspring
Lighoogte Naar keuze te bepalen