Vispring topper

Iedere Vispring topper wordt met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Om ú beter te laten slapen. Doordat deze materialen duurzamer zijn, beter ademen en nóg meer comfort bieden vormen ze een ideale combinatie met uw Vispring bed. Lees meer

Vispring Heaven Luxury Supreme Topper
INF% korting
Vispring
Heaven Luxury Supreme Topper
✓ Paardenhaar topper
✓ Ca. 6cm hoog
✓ Damast tijk
vanaf1.497,-
Vispring Heaven Topper
INF% korting
Vispring
Heaven Topper
✓ Britse wol topper
✓ Ca. 7cm hoog
✓ Damast tijk
vanaf972,-
Vispring Dream Topper
INF% korting
Vispring
Dream Topper
✓ Wol/katoen topper
✓ Ca. 4cm hoog
✓ Damast tijk
vanaf656,-
Vispring Heaven Luxury Topper
INF% korting
Vispring
Heaven Luxury Topper
✓ Wol/katoen topper
✓ Ca. 9cm hoog
✓ Damast tijk
vanaf1.273,-

Vispring topper

Een Vispring topper biedt een aantal grote voordelen als aanvulling op uw bed. Voor uw gemak hebben wij de belangrijkste redenen hier voor u samengevat:

  • Ideale combinatie van topper en bed
  • Langere levensduur van uw boxspring
  • Méér comfort dankzij een beter slaapklimaat
  • Één groot slaapoppervlak als u twee losse matrassen heeft

De beste combinatie

Er zijn vier verschillende modellen in de Vispring topper collectie. Deze passen ieder heel specifiek bij een type matras en boxspring. Doordat de topmatrassen gevuld worden met diverse natuurlijke materialen die aansluiten bij de vulling van een bepaald type matras.

  • Dream - Voornamelijk gevuld met Britse fleecewol en katoen. Hierdoor sluit het perfect aan bij de Baronet Superb en Herald Superb
  • Heaven - Deze topper is heerlijk zacht en pas dus uitstekend bij de Devonshire en de Regal Superb. Dit komt door de vulling van Britse fleecewol.
  • Heaven Luxury - Evenals de Heaven is de Luxury variant voor 100% gevuld met Britse wol. Deze topmatras is echter een stuk dikker, nóg soepeler en zeer comfortabel. Dé combinatie bij uitstek is met de Marquess Superb en Regent.
  • Heaven Luxury Supreme - Britse fleecewol én een rijke laag paardenhaar van de beste kwaliteit combineert deze Vispring topper het beste met de Tiara Superb, Sublime Superb én de Signatory.

Extra lange levensduur

Een Vispring topper zorgt ervoor dat u langer kunt genieten van uw boxspring. Doordat de u als het ware een extra toplaag toevoegt aan uw slaapsysteem belast u het matras minder. Immers, transpiratievocht heeft geen enkele kans meer om uw bed binnen te dringen. Een goede molton helpt al veel. Maar als u een topmatras gebruikt kunt u nog veel langer dan normaal lekker kunt slapen.

Een Vispring topper is extra comfortabel

Niet alleen de levensduur wordt beter. Maar u kunt ook genieten van een extra comfortlaag. U voegt immers nog meer van de natuurlijke materialen toe. Deze zorgen voor zo'n goed slaapklimaat dat u altijd heerlijk slaapt. Niet te warm, niet te koud, maar precies goed. Klamme nachten behoren tot verleden. Bovendien wordt uw matras door het toevoegen van een Vispring topper extra dik. Hierdoor voelt uw bed al een stuk zachter en comfortabeler aan. Alsof u slaapt op een wolkje! U wordt overal ondersteund waar u het nodig heeft, met de zachtheid waar u het wenst.

Één groot slaapoppervlak

Iedereen die slaapt op een grote boxspring met twee losse matrassen kent het probleem. Er zit een kier in het midden van uw bed. Natuurlijk heeft u bij deze luxe matrassen al de optie om deze aan elkaar te laten ritsen. Maar zodra u er dan ook nog een Vispring topper overheen legt voelt u helemaal geen naad meer! Ook dit werkt comfortverhogend en het is ook nog eens gezelliger!

Uw Vispring topper bij Beds & Bedding kopen

Beds & Bedding in Zaandam heeft de grootste en mooiste showroom van Nederland. Uniek in de omgeving Amsterdam is dat u gratis kunt parkeren, voor de deur! Hier kunt u zelf alle modellen uit de Vispring topper serie zien en voelen. Natuurlijk kunnen wij u dan ook goed helpen met een persoonlijk advies op maat. We zijn zeven dagen per week geopend en hanteren ruime openingstijden. Maar mocht dat nog steeds niet uitkomen is er geen probleem. Wij ontvangen u graag buiten onze reguliere openingstijden dankzij onze Private Shopping mogelijkheid.

Wacht dus niet langer, en kom snel langs in onze Vispring Boutique te Zaandam. De koffie staat al klaar!