Topper merken

Onze passie voor kwaliteit is goed zichtbaar als u ziet welke topper merken bij Beds & Bedding verkrijgbaar zijn. Zoals Auping, Caresse, Jensen, Mérens, Pullman, Treca Paris, Tempur en ViSpring. Ontdek hier welke topper merken het beste bij u passen! Lees meer

Auping
Comfort Topper - Met Wasbare Tijk
✺ HR-Koudschuim ✺ ca 7 cm hoog ✺ Niet draaien/keren ✺ Fixeersysteem ✺ Anti-allergisch ✺ Afritsbare + wasbare tijk
vanaf390,-
Pullman
Silverline Latex Topper
vanaf360,-
Auping
Comfort Topper
✺ HR-Koudschuim ✺ 7cm hoog ✺ Niet draaien/keren ✺ Fixeersysteem
vanaf290,-
Pullman
Comfortschuim Topper
vanaf240,-
Mérens
Natuurlatex Topper
vanaf849,-
Auping
Deluxe Topper
vanaf590,-
Auping
Comfort Split-Topper - Met Wasbare Tijk
✺ HR-Koudschuim ✺ ca 7 cm hoog ✺ Niet draaien/keren ✺ Fixeersysteem ✺ Anti-allergisch ✺ Afritsbare + wasbare tijk ✺ 100 cm split
vanaf840,-
Auping
Comfort Split-Topper
✺ HR-Koudschuim ✺ ca 7 cm hoog ✺ Niet draaien/keren ✺ Fixeersysteem ✺ Anti-allergisch ✺ 100 cm split
vanaf640,-
Mérens
Micro Pocket Topper
vanaf949,-
Mérens
Paardenhaar Topper
vanaf949,-
Auping
Prestige Visco Split-Topper
vanaf1.240,-
Auping
Deluxe Split-Topper
vanaf1.040,-
Auping
Prestige Split-Topper
vanaf0,-
Pullman
Silverline Latex Split-Topper
vanaf699,-
Pullman
Comfortschuim Split-Topper
vanaf499,-
Pullman
Goldline Natuurlatex Topper
vanaf540,-
Mérens
Micro Pocket Split-Topper
vanaf2.099,-
Mérens
Paardenhaar Split-Topper
vanaf1.899,-
Mérens
Natuurlatex Split-Topper
vanaf1.699,-
Auping
Prestige Visco Topper
vanaf690,-
Auping
Prestige Topper
vanaf690,-

Topper merken

Alleen de beste topper merken zijn bij ons te verkrijgen. Omdat wij hier een uitgebreid aanbod van topkwaliteit in kunnen bieden. Al deze bedrijven specialiseren zich in andere soorten topmatrassen. Auping heeft bijvoorbeeld latex topdekken die niet meer gedraaid en gekeerd hoeven te worden. Terwijl ViSpring zich specialiseert in 100% natuurlijke materialen als vulling.

Auping

Een topmatras van Auping heeft een paar ingebouwde slimmigheden. Zo hoeft u een topdek van dit Nederlandse merk niet meer te draaien en te keren. Ook zal het niet meer verschuiven, omdat deze door middel van een knoopsysteem aan de bijpassende Auping boxpring matrassen bevestigd kan worden. Ook zijn de de meeste modellen standaard uitgevoerd met een afritsbare tijk die zelf te wassen is. Het is dan ook niet gek dat Auping een van onze favoriete topper merken is.

Caresse

Er zijn verschillende Caresse topdek modellen. Varierend van de 7cm hoge koudschuim topmatras tot de 14cm dikke pocketveer topmatras Active Air. Deze producten liggen allemaal op voorraad bij onze leverancier, waardoor de levertijden erg kort zijn. Dus als u snel uw nieuwe Caresse topdek in huis wil hebben is dat ook mogelijk.

Jensen

Heerlijk zachte topmatrassen vindt u bij Jensen. Dit Noorse merk blinkt uit in soepel slaapcomfort. Er is ook TempSmart topdek verkrijgbaar. Deze slimme tijk zorgt voor een buitengewoon goed slaapklimaat. Jensen is niet voor niets een van de slimste topper merken.

Mérens

Als u prijs stelt op een kern van volledig natuurlijke materialen, dan is een Mérens topdek erg geschikt voor u! Er zijn drie verschillende modellen. Wol met pocketveren, een paardenhaar topper en een topdek gevuld met natuurlatex. Wol en katoen worden bij alle varianten gebruikt om een prettig slaapklimaat te creëren. Mérens is samen met ViSpring een van de weinige topper merken die alleen maar natuurlijke materialen gebruikt.

Pullman

Luxe uitgevoerde topmatrassen van koudschuim, latex en natuurlatex. Alle toppers zijn behandeld met Sensity. Dit is een probiotica die huisstofmijt tegengaat. Waardoor uw nieuwe topdek altijd schoon en hygiënisch blijft. Pullman is ook een van de beste Nederlandse topper merken.

Tempur

Als uitvinder van de traagschuim matras is het geen wonder dat Tempur de beste traagschuim topmatrassen maakt. Als enige hebben zij al een decennia lange ervaring met dit bijzondere materiaal. Ontdek hier waarom Tempur van alle traagschuim topper merken de voorkeur geniet.

Treca Paris

Treca Paris gebruikt in de meeste modellen geen enkele vorm van schuim. Dat is een zeldzaamheid onder de topper merken. Want ViSpring is het enige andere merk dat dit ook niet doet. In plaats daarvan gebruikt Treca Paris innovatieve materialen met een oorsprong in de natuur. Zoals bamboevezel, kamelenwol, INGEO (maisvezel) en nog vele andere soorten. In onze winkels kunt u de diverse topmatrassen van Treca Paris zelf zien en voelen.

ViSpring

De luxe boxsprings van ViSpring krijgen de ultieme finishing touch met een bijpassende topmatras. Dankzij de uitgebreide collectie matrassen, met natuurlijke vulmaterialen zoals, wol, katoen, paardenhaar e.d. zijn er vier topdek modellen ontwerpen die hier perfect mee combineren. In onze ViSpring Boutique te Zaandam helpen wij u graag met het uitzoeken van de perfecte match.

Topper merken vergelijken

In onze winkels hebben we van al deze topper merken de topmatrassen liggen. Zo kunt u deze zelf voelen en testen. Samen met onze deskundige adviseurs kunt u dan het topdek matras uitzoeken wat het beste bij u past.

Als u al weet welke u wil hebben, dan kunt u natuurlijk ook online bestellen. U nieuwe topmatras wordt altijd gratis thuisbezorgd. En dankzij alle veilige betaalmogelijkheden kunt u altijd betalen op een manier die u uitkomt. Ook achteraf, of zelfs in termijnen! Wacht dus niet langer, en koop nu een topdek van een van deze luxueuze topper merken bij Beds & Bedding!