TOPPER

Een topper kopen heeft een aantal voordelen. Zoals het hogere comfort en de betere bescherming van uw matras. Ook is het makkelijker om uw bed op te maken. Ontdek hier welke topmatras het best bij u past. Want uw nieuwe topper koopt u bij Beds & Bedding! Lees meer

Auping
Comfort Topper - Met Wasbare Tijk
✺ HR-Koudschuim ✺ ca 7 cm hoog ✺ Niet draaien/keren ✺ Fixeersysteem ✺ Anti-allergisch ✺ Afritsbare + wasbare tijk
vanaf390,-
Pullman
Comfortschuim Topper
vanaf240,-
Pullman
Goldline Natuurlatex Topper
vanaf540,-
Pullman
Silverline Latex Topper
vanaf360,-
Jensen
Tempsmart Topper
vanaf850,-
Vispring
Heaven Topper
vanaf810,-
Vispring
Heaven Luxury Supreme Topper
vanaf1.250,-
Mérens
Paardenhaar Topper
vanaf899,-
Jensen
Premium Topper
✺ Latex vulling ✺ Kairo & Kasjmier tijk ✺ Soft-touch ✺ Optimale ventilatie ✺ Anti-bacterieel
vanaf1.000,-
Auping
Comfort Split-Topper
✺ HR-Koudschuim ✺ ca 7 cm hoog ✺ Niet draaien/keren ✺ Fixeersysteem ✺ Anti-allergisch ✺ 100 cm split
vanaf640,-
Jensen
Softline I Topper
vanaf350,-
Vispring
Heaven Luxury Topper
vanaf1.060,-
Vispring
Dream Topper
vanaf545,-
Auping
Prestige Topper
vanaf690,-
Uitverkoop OP = OP
Jensen Premium Topper (120x220cm) - OUTLET
Jensen
Premium Topper (120x220cm) - OUTLET
✺ Latex vulling ✺ Kairo & Kasjmier tijk ✺ Soft-touch ✺ Optimale ventilatie ✺ Anti-bacterieel
1.300,- 850,-
Auping
Prestige Visco Split-Topper
vanaf1.240,-
Auping
Comfort Topper
✺ HR-Koudschuim ✺ 7cm hoog ✺ Niet draaien/keren ✺ Fixeersysteem
vanaf290,-
Jensen
Softline II Topper
vanaf550,-
Mérens
Micro Pocket Topper
vanaf999,-
Mérens
Natuurlatex Topper
vanaf799,-
Auping
Deluxe Topper
vanaf590,-
Pullman
Silverline Latex Split-Topper
vanaf699,-
Pullman
Comfortschuim Split-Topper
vanaf499,-

TOPPER

De topper is tegenwoordig niet meer uit de slaapkamer weg te denken. Een topmatras vergroot het slaapcomfort door extra afdeklagen aan het slaapsysteem toe te voegen. Dit wordt vooral bij boxsprings gedaan. Dit komt omdat veel boxspring bedden in drie lagen worden opgedeeld. De boxspringbodem, een matras in de kleur van deze bodem en het hoofdbord en tot slot de topper zelf. Dit brengt veel voordelen met zich mee.

Topmatras voordelen

Er zijn vijf grote voordelen van het gebruik van een topdek zijn bij een dergelijk slaapsysteem.

  1. Hoger comfort
  2. Verlengt de levensduur van het matras
  3. Het is eenvoudig opmaken
  4. De tussennaad voelt u minder snel
  5. Moderne look and feel

Door extra comfortlagen toe te voegen aan uw bed vergroot u het comfort van uw slaapsysteem. Daarom proberen we het materiaal van uw topmatras ook altijd te combineren met wat er al in uw matras aanwezig is. Want dat voelt het prettigste.

Doordat er een extra laag geplaatst wordt tussen uw lichaam en uw bed, bereikt er bijna geen transpiratievocht uw matras. Hierdoor wordt de slijtage dus tegengegaan waardoor de levensduur verlengd wordt.

Als het matras in dezelfde stof als uw boxspring is gemaakt, kunt u volstaan om een molton en topper hoeslaken om uw topdek te doen. Het dekbedovertrek stopt u eenvoudig in door het ónder de topmatras in te stoppen. Dit is veel gemakkelijker te hanteren want u hoeft niet meer het zware gedeelte te hanteren.

Als u een 2-persoons topmatras over 2 enkele matrassen gebruikt, wordt de kier gecamoufleerd tot het punt dat u deze niet meer voelt. Dat is wel zo fijn als u gezellig met z'n tweetjes bij elkaar wil liggen. Als u een elektrisch verstelbaar bed heeft, raden wij het gebruik van een split topmatras ten sterkste aan.

Het uiterlijk van uw bed wordt ook beïnvloed. Vanwege de manier van opmaken blijft een groot gedeelte van de matrassen zichtbaar.

Topper Merken

Bij Beds & Bedding verkopen we een groot aantal topper merken in alle soorten en maten. Ieder merk heeft een collectie die perfect is afgestemd op de boxsprings en matrassen van eigen fabrikaat. Zo past een Auping topmatras perfect op een Auping boxspring. Bekijk hier alle topdek merken die wij in huis hebben. Want tussen al deze opties kunt u altijd de juiste topper vinden!

Split topper

Een topdek met een inkeping er in wordt een split topper genoemd. Net als iedere andere topmatras komen deze in een grote variëteit aan maten en soorten. Ze worden gebruikt op elektrisch verstelbare boxsprings.

Dankzij de split aan de bovenzijde, kunt u namelijke beide bedhelften onafhankelijk van elkaar verstellen en bewegen. Terwijl u toch de gleuf in het midden maskeert. Op die manier krijgt u dankzij de split topper het beste van beide werelden!

Topdek Soorten

Er zijn veel topmatras soorten. Want ze worden gemaakt met allerlei soorten vullingen. Het is mogelijk om een koudschuim topdek te kopen. Of juist een met een vulling van natuurlijke materialen, zoals wol, katoen en paardenhaar. Als u niet weet welk soort topper u moet kiezen, dan helpen wij u daar graag bij.

Topmatras hoeslakens

Omdat een topper minder dik is als een reguliere matras, past een standaard hoeslaken niet goed. Deze zal te ruim om het topdek zitten, waardoor het doek gaat rimpelen. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan topper hoeslakens, ook als u er een met een split nodig heeft.

Deze kunt u bij ons vinden in katoen, maar ook van jersey. Een jersey hoeslaken is voorzien van elastaan, waardoor er rek in zit. Maar ook als u een topdek hoeslaken van satijn of percal nodig heeft, kunt u bij ons vinden wat u zoekt!

Natuurlijk hebben wij er voor gezorgd dat we ook een goede collectie aan topper moltons. Deze zorgen voor de bescherming van uw topdek tegen transpiratievocht.

Persoonlijk advies

U heeft het waarschijnlijk al gemerkt, maar er zijn zo enorm veel mogelijkheden dat u misschien best wat hulp kunt gebruiken om uw nieuwe topmatras uit te zoeken. Gelukkig is het heel eenvoudig om contact op te nemen via de telefoon, chat of per e-mail. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om naar een van onze winkels te kopen.

Daar helpen wij u graag in persoon met advies over welke topper nu het beste bij u past. En als u al weet welke topper u wil hebben, dan bestelt u die met net zoveel gemak online. Uw nieuwe topdek wordt altijd gratis thuisbezorgd.