14 dagen bedenktijd

Wanneer u op onze website een product besteld dan heeft u ten alle tijden recht op een bedenktijd van 14 dagen. Dat betekent dat u 14 dagen de tijd hebt om eventueel terug te komen op uw besluit om het bestelde product ook daadwerkelijk af te nemen. Deze bedenktijd geldt niet wanneer u uw product in een van onze winkels koopt.

Vanaf de dag van ontvangst heeft u 14 dagen de tijd om ons te melden dat u afziet van de koop. U hoeft hierbij geen reden op te geven. Een belangrijke voorwaarde is wel dat het bestelde product ongebruikt is, en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd wordt.

Over retourzenden

Voor het aanmelden van een retourzending kunt u een van de volgende modelformulieren gebruiken:

Stuur het ingevulde formulier vervolgens naar: klantenservice@bedsbedding.nl

Vanaf de dag dat u ons de retourmelding doorgeeft heeft u 14 dagen de tijd om het product ook daadwerkelijk terug te zenden. 

Let op, voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Hoe snel ontvangt u uw geld terug? En hoeveel?

Zodra wij het product retour hebben ontvangen, of u heeft aangetoond dat het product is teruggezonden, betalen wij u het aankoopbedrag binnen maximaal 14 dagen terug.

Wij vergoeden het volledige aankoopbedrag dat u aan ons hebt betaald voor het geretourneerde product,  inclusief eventuele bezorgkosten die wij in rekening hebben gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt). 

Als u heeft gekozen voor voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering (een spoedlevering bijvoorbeeld), dan hoeven en zullen wij enkel de kosten voor de goedkoopste standaardlevering vergoeden.

Terugbetaling vindt in principe plaats via hetzelfde betaalmiddel dat u bij aankoop van het geretourneerde product heeft gebruikt, tenzij u zelf instemt met een andere methode. De terugbetaling zelf is kosteloos. 

Uitgepakte, beschadigde of vuile producten

Als u het product ongebruikt, in de originele verpakking en in goede staat retour stuurt krijgt u natuurlijk gewoon uw geld terug. Als aan deze voorwaarden echter niet wordt voldaan dan kan het voorkomen dat wij u niet de volledige aankoopsom kunnen terug betalen. In dat geval gelden de volgende retourbetalingen:
  • Als u het product uit de verpakking heeft gehaald, ontvangt u slechts 75% van de aankoopwaarde retour.
  • Als het product vuil is geworden of beschadigd is, ontvangt u slechts 50% van de aankoopwaarde retour. 
  • Als het product volledig onverkoopbaar is geworden, behouden wij ons het recht voor om de retourmelding te weigeren.