Sinds 1953

Beds & Bedding is een Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1953 beddengoed verkoopt. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen én producten zoals dekbedden, kussens, dekbedovertrekken en hoeslakens. Net als onze klanten houden wij van kwaliteitsproducten die met oog voor detail zijn gemaakt. Vakmanschap om van te genieten en dat zijn geld waard is.

Bij Beds & Bedding treft u een team van zeer toegewijde en deskundige medewerkers. Ons team bestaat op dit moment uit zo'n acht slaapadviseurs, drie bezorgers en een marketeer. 

Waarom kiezen voor Beds & Bedding?

In het kort...

  1. Grootste assortiment A-merk bedden(goed) in Nederland
  2. Kwaliteit gegarandeerd
  3. Onafhankelijk en ongedwongen advies
  4. Intense focus op klanttevredenheid
  5. Eigen Bezorg- & Montageservice

1) Grootste assortiment A-merk bedden(goed) in Nederland

Beds & Bedding is een multibrandstore met een zeer breed assortiment bedden en beddengoed. Wij hebben zelfs het grootste assortiment A-merken in Nederland! Van een groot aantal merken hebben wij ook de complete collecties in huis. Dat is ongekend in Nederland.

Wij zijn topdealer van merken als

En de grootste dealer in de Benelux van

2) Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit is bij Beds & Bedding gegarandeerd. Bij ons treft u uitsluitend hoogwaardige producten. Op deze manier weten wij zeker dat wij u dat een goede nachtrust tegemoet gaat en iedere dag weer vitaal opstaat.

3) Onafhankelijk en ongedwongen advies

Onze klanten vertrouwen ons met hun nachtrust. En dat nemen wij serieus. Met 65 jaar ervaring in het verkopen van bedden en beddengoed en onze doorlopende investering in de ontwikkeling van onze kennis bent u bij ons verzekerd van deskundig advies. En dankzij ons uitgebreide merkenpalet heeft u een enorme keuzevrijheid. In combinatie met onze commissieloze en ongedwongen manier van verkopen kunt u ervan op aan dat wij u écht objectief en onafhankelijk adviseren.

4) Intense focus op klanttevredenheid

Sinds de oprichting van ons bedrijf hanteren wij een ongekende focus op klanttevredenheid. Wij zijn dan ook trots op onze reputatie van een bijzonder hoog serviceniveau. Lees zelf recensies van onze klanten op Kiyoh.nl. 

5) Eigen Bezorg- & Montageservice

Het installeren van een compleet bed dat laten wij niet aan een externe partij over. Wij hebben zelf vakmensen in dienst om uw bed te bezorgen en volledig te monteren. En zij gaan pas weg wanneer u tevreden bent.

 

Grote showrooms in Amstelveen en Zaandam

U treft twee grote showrooms van Beds & Bedding in Amstelveen en Zaandam. In deze twee grote winkels vindt u complete collecties van vele bekende beddenmerken. En u kunt gratis parkeren voor de deur. U kunt dus met een gerust hart ruim de tijd nemen om het bed van uw dromen uit te zoeken.

Maar het belangrijkste is dat u deskundig en vriendelijk wordt geholpen. Immers, u wil gewoon lekker slapen en uitgerust weer opstaan. Daarom zijn wij trots op het advies dat wij geven. Als beddenspeciaalzaak zijn wij dat aan onze stand verplicht.

Bezoek onze winkelpagina's voor meer uitgebreide informatie over de betreffende vestigingen, inclusief adressen en openingstijden.