Beds & Bedding

 

Beds & Bedding is een Nederlands familiebedrijf dat al sinds 1953 beddengoed verkoopt. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen én producten zoals dekbedden, kussens, dekbedovertrekken en hoeslakens. Wij houden, net als onze klanten, van kwaliteitsproducten die met oog voor detail zijn gemaakt. Vakmanschap om van te genieten en dat zijn geld waard is.

 

Waarom kiezen voor Beds & Bedding

1) Grootste assortiment A-merk bedden in Nederland

Beds & Bedding is een multibrandstore met een zeer breed assortiment bedden en beddengoed. Wij hebben zelfs het grootste assortiment A-merken in Nederland!

En van een groot aantal merken hebben wij ook de volledige collecties in huis. Dat is ongekend in Nederland.

Wij zijn topdealer van merken als

  • Tempur
  • Serta
  • Caresse

En de grootste

  • Vispring boutique  
  • Treca Paris store 

van de Benelux!

2) Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit is bij Beds & Bedding gegarandeerd. Bij ons treft u uitsluitend hoogwaardige producten. Op deze manier weten wij zeker dat wij u dat een goede nachtrust tegemoet gaat en iedere dag weer vitaal opstaat.

3) Onafhankelijk en ongedwongen advies

Onze klanten vertrouwen ons met hun nachtrust. En dat nemen wij serieus. Met 65 jaar ervaring in het verkopen van bedden en beddengoed en onze doorlopende investering in de ontwikkeling van onze kennis bent u bij ons verzekerd van deskundig advies.

En dankzij ons uitgebreide merkenpalet heeft u een enorme keuzevrijheid. In combinatie met onze commissieloze en ongedwongen manier van verkopen kunt u ervan op aan dat wij u écht objectief en onafhankelijk adviseren.

4) Intense focus op klanttevredenheid

Sinds de oprichting van ons bedrijf hanteren wij een ongekende focus op klanttevredenheid. Wij zijn dan ook trots op onze reputatie van een bijzonder hoog serviceniveau. Lees zelf recensies van onze klanten op Kiyoh.nl. 

5) Eigen bezorg- & Montageservice

Het installeren van een compleet bed dat laten wij niet aan een externe partij over. Wij hebben zelf vakmensen in dienst om uw bed te bezorgen en volledig te monteren. En zij gaan pas weg wanneer u tevreden bent.

 

Grote showrooms in Amstelveen en Zaandam

U treft twee grote showrooms van Beds & Bedding in Amstelveen (>1500m2) en Zaandam (>1800m2). Hier treft Parkeren is gratis. 

 

3e generatie familiebedrijf

Beds & Bedding is volop in ontwikkeling. in 2017 heeft een ambitieuze derde generatie het stokje overgenomen. Onder leiding van de broers Roy en Don Heruer wordt het bedrijf nu sterk gemoderniseerd: (nog) luxer en méér beleving zijn belangrijke uitgangspunten.

 

Ons team

Bij Beds & Bedding treft u een team van zeer toegewijde en deskundige medewerkers. Ons team bestaat op dit moment uit zo'n acht slaapadviseurs, drie bezorgers/monteurs en één marketeer.