U wilt uiteraard verzekerd zijn van een goede garantie op uw aankoop. Bij Beds & Bedding doen wij er alles aan om u uitmuntende garanties te geven. 

CBW Erkend

Onze winkels zijn aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). CBW-erkende woonwinkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. De algemene voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

En u geniet onder meer van de volgende drie garanties:

  1. Extra goede garantie, tenminste 2 jaar

  2. Een nette aanbetalingsregeling

  3. Onpartijdige klachtafhandeling via een geschillencommissie

Webshop Keurmerk 

Naast het CBW zijn we ook aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Dit is het grootste onafhankelijke keurmerk van Nederland en Europa voor webshops. Voordelen voor u als consument zijn:

Beveiligde website voor bescherming van uw gegevens

Onze website is beveiligd met een zogenoemd SSL certificaat en voldoet daarmee aan de hoogste standaard op het gebied van privacy en het beveiligen van onze klantgegevens. U kunt dit zelf controleren. In de adresbalk van de browser begint onze website-adres met https:// in plaats van het onveilige http://. De toegevoegde ‘s’ staat voor security. 

Dankzij deze beveiliging kunnen privacygevoelige gegevens, login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt worden. 

Veilig betalen

Beds & Bedding stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding en via bekende, betrouwbare betaalproviders. Klik hier voor een compleet overzicht van al onze betalingsopties.