Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Lotus 4-Seizoenen Dekbed

Lotus 4-Seizoenen Dekbed

169,95
✓ Synthetisch Polarsoft
✓ 180 + 350 gr/m2
✓ Vochtregulerend
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Polydaun Lotus 4-Seizoenen Dekbed

Het Polydaun Lotus 4-Seizoenen dekbed is geschikt voor het het jaar. Het bestaat uit twee delen: een zomerdeel en een herfstdeel. Door middel van drukknopen kunt u de twee delen samenvoegen en vormt het samen een warm winterdekbed. Zo heeft u ieder seizoen een geschikt dekbed!

Veerkrachtig, kreukarm en makkelijk in onderhoud

Het Lotus dekbed is gemaakt van polyester, een synthetische (kunstmatige) grondstof dat niet plastic aanvoelt en een natuurlijk uiterlijk heeft. De stof blijft lang mooi en is makkelijk in onderhoud. Synthetische dekbedden zijn gemakkelijk en regelmatig te wassen zonder aan kwaliteit in te leveren. Synthetische dekbedden zijn licht, luchtig en blijvend veerkrachtig.

De vezel van het Polydaun Lotus dekbed is opgebouwd uit twee verschillende polyesters. Dit zorgt voor een natuurlijke kroezing (krulling). Deze natuurlijke krulling zorgt ervoor dat het materiaal veerkrachtig is en weinig kreukt.  De toegevoegde viscose zorgt voor opname en snelle geleiding van vocht naar de oppervlakte van het dekbed. 

Anti-transpiratie

De Lotus collectie is speciaal ontwikkeld voor mensen die 's nachts meer transpireren dan gewoonlijk. Klam en onrustig slapen behoort dus eindelijk tot het verleden.

De 3D polarsoft plus vulling zorgt voor een uitstekende transport van vocht en warmte. De Treecell tijk zorgt er op haar beurt weer voor dat warme vochtige lucht wordt afgevoerd en zuivere frisse lucht wordt aangevoerd. Het dekbed heeft een trapezium stiksel dat perfect om het lichaam sluit. 

Lotus helpt te voorkomen dat beddengoed en matras een voedingsbodem worden voor bacteriën, schimmels en huisstofmijt.

Treecell: buitengewone hoge vochtopname

Dankzij de unieke nano-vezeltechnologie van Treecell kunnen er stoffen worden geproduceerd, waarvan we tot nu alleen maar konden dromen. Treecell is een cellulose vezel die zijn enorme kracht krijgt uit deze nanotechnologie. Treecell garandeert een uitstekende vochtopname. Treecell neemt ruim 50% meer vocht op dan katoen.

Gedurende het slapen geeft ons lichaam 0.4 liter transpiratievocht af, maar de buitengewoon goede vochtabsorptie van Treecell garandeert dat de matras aangenaam droog blijft, en zo de nachtrust bevordert.

Vulling 80% 3D-Polarsoft Plus + 20% Viscose
Model Bodystiksel
Tijk 100% Lyocell met satijnbinding
Vulgewicht 180 + 350 gr/m2
Warmteklasse WK 3 + 4
Gewichtsklasse Licht
Wasvoorschrift 60 graden wasbaar. Het mag in droger. Chemisch reinigen aanbevolen.
Gebruiksvoorschift Geregeld opschudden en regelmatig luchten.
Garantie 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.
Vulkracht in CUIN n.v.t.
Vulkracht in mm/30gr n.v.t.