Serta outlet

In onze Serta Outlet vindt u de uitverkoop artikelen van dit echte Amerikaanse merk. Boxsprings en matrassen van hoge kwaliteit met een zeer hoge korting en korte levertijd. Deze zijn nooit beslapen en hebben alleen bij ons in de winkel gestaan. Lees meer

Geen producten gevonden...

Serta outlet

De Serta Outlet van Beds & Bedding is zeer geschikt als u een hoogwaardig slaapsysteem wil aanschaffen met een extra hoge korting! Van ieder model is er maar een, dus op = op! Wij vinden het belangrijk om onze showroom altijd up-to-date te houden. Daarom vernieuwen wij regelmatig de bedden, matrassen en boxsprings die bij ons in de winkel staan. Deze worden gebruikt om onze klanten de diverse opties en mogelijkheden te tonen. Er is dus nog nooit op geslapen!

Serta Outlet voordelen en nadelen

De grootste voordelen zijn dat u een bijzondere hoge korting krijgt bij aanschaf van een uitverkoop product uit de Serta outlet. De levertijd is dan ook nog eens erg kort omdat deze items al aanwezig zijn in onze showroom. Ze hoeven dus niet meer besteld te worden! Dat betekent dat we uw aanschaf gewoon op afspraak thuis komen bezorgen en monteren. In de regio is dat zelfs geheel kosteloos en daarbuiten in overleg. Uiteraard krijgt u natuurlijk ook gewoon garantie op uw aankoop. Een uitzondering hierop vormt de comfortgarantie op de matrassen.

Verder bent u natuurlijk afhankelijk van de specificatie van het bed en/of matras in onze Serta Outlet. Als wij bijvoorbeeld een Magnum in de Velvet stof hebben staan, kunnen wij deze niet voor dezelfde prijs in Linnen leveren. Omdat deze modellen gewoon in onze vestigingen op de vloer staan, kan het wel eens gebeuren dat er een klein krasje of vlekje op zit. Dit wordt gecompenseerd door de hoge korting en is geen reden tot reclameren. Daarom raden we ook altijd aan om deze bedden niet online aan te schaffen, maar nog even in de winkel te komen bekijken.

Beds & Bedding

Als u uw Serta Outlet bed of matras bij Beds & Bedding koopt, weet u zeker dat u bij een officieel geautoriseerde dealer koopt. Hierdoor krijgt u gewoon garantie op uw aankoop, alsmede een goed advies en een uitstekende service! Wij zien u graag terug in een van onze winkels. We zijn gevestigd in Amstelveen en Zaandam. Wacht daarom niet langer en kies voor een Serta Outlet product van de ZES sterren dealer: Beds & Bedding!