Auping outlet

In onze Auping Outlet vindt u de uitverkoop artikelen van dit echte Nederlandse merk. Kwaliteitsbedden en matrassen met een zeer hoge korting en korte levertijd. Deze zijn nooit beslapen en hebben alleen bij ons in de winkel gestaan. Lees meer

outlet
Beka Elite matras Firm (90 x 200cm)
-30% korting
Beka
Elite matras Firm (90 x 200cm)
✓ 7-Zone pocketveer
✓ Soft-latex afdeklaag
✓ Zomer- /winterkant
1.475,- 1.035,-
outlet
Auping Auping  Dublin 180x210
-25% korting
Auping
Auping Dublin 180x210
snel leverbaar
goede ventilatie
drukpunt verlagend
5.060,- 3.800,-
outlet
Auping Original boxspring 3m
-25% korting
Auping
Original boxspring 3m
Direct leverbaar
3 motoren
Ventilatie
10.505,- 7.900,-

Auping outlet

In onze Auping Outlet vindt u de uitverkoop artikelen van dit echte Nederlandse merk. Kwaliteitsbedden en matrassen met een zeer hoge korting en korte levertijd. Deze zijn nooit beslapen en hebben alleen bij ons in de winkel gestaan.

Auping Outlet boxspring

De Auping Outlet van Beds & Bedding is zeer geschikt als u een hoogwaardig slaapsysteem wil aanschaffen met een extra hoge korting! Van ieder model is er maar een, dus op = op! Wij vinden het belangrijk om onze showroom altijd up-to-date te houden. Daarom vernieuwen wij regelmatig de bedden, matrassen en boxsprings die bij ons in de winkel staan. Deze worden gebruikt om onze klanten de diverse opties en mogelijkheden te tonen. Er is dus nog nooit op geslapen!

Auping Outlet voordelen en nadelen

De grootste voordelen zijn dat u een bijzondere hoge korting krijgt bij aanschaf van een uitverkoop product uit de Auping outlet. De levertijd is dan ook nog eens erg kort omdat deze items al aanwezig zijn in onze showroom. Ze hoeven dus niet meer besteld te worden! Dat betekent dat we uw aanschaf gewoon op afspraak thuis komen bezorgen en monteren. In de regio is dat zelfs geheel kosteloos en daarbuiten in overleg. Uiteraard krijgt u natuurlijk ook gewoon garantie op uw aankoop. Een uitzondering hierop vormt de comfortgarantie op de matrassen.

Verder bent u natuurlijk afhankelijk van de specificatie van het bed en/of matras in onze Auping Outlet. Als wij bijvoorbeeld een Auronde in de walnoot kleur hebben staan, kunnen wij deze niet voor dezelfde prijs in eiken leveren. Omdat deze modellen gewoon in onze vestigingen op de vloer staan, kan het wel eens gebeuren dat er een klein krasje of vlekje op zit. Dit wordt gecompenseerd door de hoge korting en is geen reden tot reclameren. Daarom raden we ook altijd aan om deze bedden niet online aan te schaffen, maar nog even in de winkel te komen bekijken.

Beds & Bedding

Als u uw Auping Outlet bed of matras bij Beds & Bedding koopt, weet u zeker dat u bij een officieel geautoriseerde dealer koopt. Hierdoor krijgt u gewoon garantie op uw aankoop, alsmede een goed advies en een uitstekende service! Wij zien u graag terug in een van onze winkels. We zijn gevestigd in Amstelveen en Zaandam. Wacht daarom niet langer en kies voor een Auping Outlet product van Beds & Bedding!