Traagschuim

Een traagschuim matras werkt drukverlagend. Uw lichaamsgewicht wordt dus perfect verdeeld over het slaapoppervlak. Het resultaat is dat u dieper en vaster slaapt op een traagschuim matras. Waardoor u beter uitgerust wakker wordt! Lees meer

NIEUW
Equilli Support Flex matras
INF% korting
Equilli
Support Flex matras
✓ Volledig op maat
✓ Lichaamsscan
✓ Slaapcontract
vanaf1.895,-
Serta Royalty Executive Matras - Traagschuim Topper
INF% korting
Serta
Royalty Executive Matras - Traagschuim Topper
✓ Dubbel veersysteem
✓ Traagschuim topper
✓ No-Turn matras
vanaf1.599,-
NIEUW
Equilli Support Plus matras
INF% korting
Equilli
Support Plus matras
✓ Personal Sleep Scan
✓ Schouder+ heupzone
✓ Persoonlijk comfort
vanaf1.595,-
NIEUW
Equilli Support matras
INF% korting
Equilli
Support matras
✓ Persoonlijke schouderzone
✓ Gratis lichaamsscan
✓ Op maat gemaakt
vanaf1.295,-

Traagschuim

Een traagschuim matras wordt niet voor niets zo genoemd. Er zit namelijk een kleine vertraging in de reactie van het schuim. Dat komt omdat dit het materiaal werkt op temperatuur. Het schuim wordt zachter naarmate het warmer wordt. Als het materiaal goed opgewarmd is, heeft het ook niet meer de neiging om omhoog te willen komen. Met andere woorden, het geeft geen tegendruk meer. Daar komt ook de uitzonderlijk goede drukverlagende werking vandaan.

De voordelen van een traagschuim matras

Er zijn legio redenen om een goed traagschuim matras aan te schaffen, maar in onze ogen zijn dit de drie belangrijkste voordelen:

  • Drukverlaging
  • Minder woelen/ bewegen
  • Rustiger slapen

Deze voordelen hebben eigenlijk ook allemaal met elkaar te maken. Dankzij de hierboven beschreven drukverlagende eigenschappen wordt de bloedomloop niet afgekneld. Op een standaard bed gebeurt dit wel. Als u op bijvoorbeeld uw rechterzij ligt, knelt de bloedsomloop van de rechterarm vaak af. Na verloop van tijd kan uw arm gaan tintelen of in slaap vallen. Normaal gesproken draait of keert u dan om in uw slaap. Dit kan wel 40 tot 60 keer gebeuren. Als u 8 uur (480 minuten) slaapt en u draait gemiddeld gesproken 50 keer, dan is dat elke tien minuten! Als u een lichte slaper bent, kunt u hier zelfs wakker van worden.

Op een traagschuim matras zult u dit niet ervaren, omdat de drukverlaging ervoor zorgt dat het bloed overal kan stromen waar het nodig is! Het resultaat is dat het draaien en keren tot een factor 10 kan worden terug gebracht! U zult dus dieper slapen en als gevolg daarvan beter uitrusten op een traagschuim matras.

Uw nieuwe traagschuim matras is slechts één onderdeel van het slaapsysteem. We kunnen namelijk een ideale combinatie maken tussen bedbodem, traagschuim matras en het kussen. Want alleen dan haalt u het meeste rendement uit uw bed. Als deze drie onderdelen optimaal samenwerken slaapt u het beste. Desgewenst kunnen we dit ook combineren met een van de Tempur bedombouwen of de houten bedden van bijvoorbeeld Hasena. Als u een boxspring look mooier vind, zijn er ook diverse opties mogelijk. Zoals de mogelijkheid om een gestoffeerde ombouw en hoofdbord bij Serta te bestellen.

Beds & Bedding

In beide winkels van Beds & Bedding kunt u matrassen met traagschuim vinden. U kunt dus uitermate goed zelf testen en proberen. Ook als u deze met andere matras soorten wil vergelijken kan dat. Want alle topmerken hebben we matrassen in de collectie.

Maar ook als u online uw matras wil aanschaffen bent u van harte welkom. We helpen u graag verder via onze website. En als u vragen heeft staan we voor u klaar via onze chatfunctie, per telefoon of e-mail. Wacht dus niet langer en schaf nu online uw traagschuim matras aan bij Beds & Bedding.