Ergonomische matras

Een ergonomische matras helpt u om beter te slapen. Deze zijn namelijk speciaal ontwikkeld om uw gezondheid én comfort zo veel mogelijk te bevorderen. Hier hoort uiteraard een persoonlijk advies bij. Hier helpen wij graag bij! Lees meer

NIEUW
Equilli Support Flex matras
INF% korting
Equilli
Support Flex matras
✓ Volledig op maat
✓ Lichaamsscan
✓ Slaapcontract
vanaf1.895,-
NIEUW
Equilli Support matras
INF% korting
Equilli
Support matras
✓ Persoonlijke schouderzone
✓ Gratis lichaamsscan
✓ Op maat gemaakt
vanaf1.295,-
NIEUW
Equilli Support Plus matras
INF% korting
Equilli
Support Plus matras
✓ Personal Sleep Scan
✓ Schouder+ heupzone
✓ Persoonlijk comfort
vanaf1.595,-

Ergonomische matras

Wij werken alleen samen met de beste merken op het gebied van slaapcomfort. Verder volgen wij samen met onze partners regelmatig trainingen en cursussen. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om u te helpen beter te slapen. Dus, als u op zoek bent naar een ergonomische matras bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij letten wij er vooral op dat uw slaapsysteem en slaaphouding optimaal samen werken. Op deze manier behalen wij de beste resultaten.

Equilli

Ergonomische matras

In samenwerking met Equilli is het zelfs mogelijk om maatwerk te leveren. Dit Belgische merk is ontwikkeld aan de KU Leuven op basis van gedegen wetenschappelijk onderzoek. Hierbij is sterk gelet op de invloed van uw postuur én slaaphouding op de ergonomie. Hieruit volgt dat er geen ultiem bed voor iedereen is. Daarom wordt een ergonomische matras van Equilli altijd op maat gemaakt. De schouder- heup- en taillezone worden op stevigheid en afmeting optimaal op uw lichaam afgestemd.

Het verschil tussen een ergonomische matras en een standaardmatras

Een standaardmatras wordt vooral ontwikkeld om een algemene ondersteuning te geven die voor de meeste mensen OK is. En dat het liefst voor een vriendelijke prijs. Daarentegen kan een ergonomische matras een wat grotere investering zijn. Echter heeft u hier vaak minder last van rugpijn en andere kwalen. Dit omdat deze matrassen speciaal ontwikkeld worden om een zo goed mogelijke ondersteuning én comfort te geven voor een specifiek type klant.

Een persoonlijk advies

Uiteraard kiest u een ergonomische matras niet zo maar uit. Ieder mens is uniek. Met een eigen lichaamsbouw, wensen en behoeften. Onze slaapadviseurs zijn getraind om u te helpen zo goed mogelijk te slapen. Want als slaapspeciaalzaak is het ons doel om voor eenieder een passende oplossing te vinden. Kom daarom snel eens langs in een van onze winkels en ontdek wat een ergonomische matras voor uw nachtrust kan doen!