Boot matras

Wij nemen alleen genoegen met het beste. Daarom vindt u bij ons geen simpel boot matras van schuimrubber. Maar handgemaakte matrassen van natuurlijke materialen. Volledig op maat gemaakt. Ontdek kwaliteit. Ontdek Beds & Bedding. Lees meer

Beds & Bedding
Scheepsmatras
✓ 100% op maat
✓ Super comfortabel
✓ Topkwaliteit
Prijs op aanvraag

Boot matras

Wanneer u voor langere tijd verblijft op uw plezierjacht merkt u hoe belangrijk goed slapen is. De meeste slaapsystemen aan boord zijn voorzien van simpele schuimrubber matrassen. Deze ventileren amper en slapen merkbaar warmer. Zeker omdat de bedbodems vaak zelf ook niet goed genoeg ventileren. Kies daarom voor een boot matras van Beds & Bedding.

Boot matras

Handgemaakt en natuurlijk

Wij werken uitsluitend samen met leveranciers die gebruik maken van hoogwaardige materialen en productie methoden. Want alleen op die manier kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. En er voor zorgen dat u beter slaapt. Een Vispring boot matras is bijvoorbeeld de standaard keuze van Princess Yachts. Deze jachtbouwer staat bekend om de hoge kwaliteit en luxueuze interieurs. Wij kunnen dit ook aan boord van uw eigen schip verzorgen!

Boot matras Vispring

Omdat dit type boot matras met de hand wordt gemaakt, kunnen wij iedere speciale vorm en wens aan. Heeft u een schuine zijkant nodig? Of juist een matras in een V-vorm. Dat is bij ons geen probleem. Wij kunnen ieder project vormgeven naar wens. 100% op maat. Desgewenst kunnen wij dit compleet verzorgen met een set bedtextiel op maat.

Een ergonomisch boot matras

Boot matras - master bedroom

Het is ook mogelijk om de ergonomie volledig op uw eigen lichaam af te stemmen. Het enige wat daarvoor hoeft te gebeuren is de Equilli SleepScan te doen in een van onze vestigingen. Wanneer u een standaard maatvoering heeft, kunt u deze direct bestellen. Als het een afwijkende maat is, komt een van onze specialisten aan boord meten en een mal maken. De schouder- taille- en heupzone worden dan volledig op uw eigen lichaam afgestemd. De ondersteuning is dus helemaal op maat gemaakt.

Uw boot matras bij Beds & Bedding kopen

Wij zijn gevestigd in Amstelveen en Zaandam. Vanuit deze twee filialen bedienen we geheel Nederland. Maar desgewenst en in overleg werken wij door heel Europa. Wij maken graag een afspraak, in een van onze winkels. Of aan boord van uw schip. Wacht daarom niet langer en kies voor een boot matras van Beds & Bedding!