Treca Paris matras

De Treca Paris matras collectie is opgedeeld in drie lijnen. Prestige, Platinum en Ligne Paris. Al deze modellen worden met de hand gemaakt van innovatieve én natuurlijke materialen. Deze mix is uniek voor het Treca Paris matras assortiment. Lees meer

Treca Paris Imperial Airspring Prestige Matras
INF% korting
Treca Paris
Imperial Airspring Prestige Matras
✓ 329 pocketveren /m2
✓ Koele zomerzijde, warme winterzijde
✓ Stevig comfort
vanaf2.595,-
Treca Paris Paris-Istanbul Matras
INF% korting
Treca Paris
Paris-Istanbul Matras
✓ 4 Rijen pocketveren
✓ Koele zomerzijde, warme winterzijde
✓ Zeer soepel comfort
vanaf5.195,-
Treca Paris Platinum Initial Premier Matras
INF% korting
Treca Paris
Platinum Initial Premier Matras
✓ 329 pocketveren /m2
✓ Koele zomerzijde, warme winterzijde
✓ Medium comfort
vanaf3.545,-
Treca Paris Paris-Vienne Venise Matras
INF% korting
Treca Paris
Paris-Vienne Venise Matras
✓ 3 Rijen pocketveren
✓ Koele zomerzijde, warme winterzijde
✓ Medium comfort
vanaf4.095,-
Treca Paris Platinum Essentiel Premier Matras
INF% korting
Treca Paris
Platinum Essentiel Premier Matras
✓ 2 Rijen pocketveren
✓ Koele zomerzijde, warme winterzijde
✓ Medium comfort
vanaf4.495,-
Treca Paris Symbiose Prestige Matras
INF% korting
Treca Paris
Symbiose Prestige Matras
✓ 241 pocketveren /m2
✓ Koele zomerzijde, warme winterzijde
✓ Zacht comfort
vanaf2.595,-
Treca Paris Platinum Initial Samarkand Matras
INF% korting
Treca Paris
Platinum Initial Samarkand Matras
✓ 275 pocketveren /m2
✓ Koele zomerzijde, warme winterzijde
✓ Zacht comfort
vanaf3.545,-
Treca Paris Corpus Prestige Matras
INF% korting
Treca Paris
Corpus Prestige Matras
✓ 360 pocketveren /m2
✓ Koele zomerzijde, warme winterzijde
✓ Soepel comfort
vanaf2.595,-
Treca Paris Platinum Essentiel Samarkand Matras
INF% korting
Treca Paris
Platinum Essentiel Samarkand Matras
✓ 2 Rijen pocketveren
✓ Koele zomerzijde, warme winterzijde
✓ Zacht comfort
vanaf4.495,-

Treca Paris matras

Ieder Treca Paris matras wordt op ambachtelijke wijze gemaakt in de Elzas. Het grensgebied tussen Frankrijk en Duitsland, terwijl het design kantoor in Parijs resideert.

De bedrijfsnaam is samengesteld uit de woorden tréfilierie en cablerie. Draad- en kabeltrekkerij. Het bedrijf is namelijk begonnen in 1901 als ijzerdraad fabrikant. De stap naar spiraalvormige vering was dus snel gezet. Vandaar uit was de wens geboren om het best mogelijke slaapcomfort te bieden.

Treca Paris matras modellen

De collectie biedt een ruim aanbod aan verschillende slaapcomforten. Zo is het dus mogelijk om uw bed heel persoonlijk te maken. Bij de Prestige lijn is het zelfs mogelijk om twee verschillende varianten naast elkaar te plaatsen omdat de hoogte hetzelfde is. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een partnermatras. Hierbij kunt u twee verschillende stevigheden combineren in èèn groot matras.

Natuurlijk kunt u deze combineren met de luxueuze boxsprings van dit roemruchte Frans bedrijf. Maar ook als u al een bestaand bed heeft kunt u heerlijk slapen op uw eigen Treca Paris matras.

Prestige

De Prestige serie vormt het hart van de Treca Paris matras collectie. Drie modellen die ieder een geheel eigen comfort hebben. Een slimme mix van natuurlijke en nieuwe materialen zoals ClimaWatt, Ingeo, Fyto-biowol, katoen, kasjmier en zijde staan borg voor een bijzondere slaapervaring. Het is mogelijk om te kiezen voor twee zomerzijden of twee winterkanten.

Een andere optie is om te kiezen voor een soepele schoudercomfortzone. Dit is een uitkomst voor mensen met bredere schouders. U komt dan in een betere slaaphouding te liggen.

IMPERIAL AIRSPRING PRESTIGE

De Imperial Airspring Prestige is verkrijgbaar in maar liefst vier stevigheden. Dat betekent dat we voor elke klant de juiste hardheid kunnen vinden. Kasjmier en zijde zorgen voor een winters slaapcomfort, terwijl de warme slaper baat heeft bij de mix van linnen en zijde in de zomer.

CORPUS PRESTIGE

Bij de Corpuse Prestige wordt gebruik gemaakt van een hoog-laag veer. De hoge veer is zachter dan de lage veer. Dit zorgt ervoor dat wanneer u gaat liggen meteen de zachtheid van het matras ervaart. De lage veer zorgt voor de stevige ondersteuning. Deze Treca Paris matras heeft een soepel slaapcomfort en is verkrijgbaar in drie hardheden.

SYMBIOSE PRESTIGE

Als u een  zacht ligcomfort zoekt, dan is de Symbiose Prestige de beste keuze. Het zachte comfort is te danken aan een speciale Talalay Latex onderlaag in de afdeklagen. De Symbiose Prestige is verkrijgbaar in drie ondersteuningsniveaus. 's Winters kunt u genieten van een wol afdeklaag en tijdens de zwoele zomernachten houdt katoen u koel.

Ligne Paris

PARIS ISTANBUL

De Paris Istanbul is de meest luxe uitvoering binnen de Ligne Paris. Dit Treca Paris matras bevat vier veerlagen en is daarmee de dikste matras van het merk. De winterzijde heeft een dubbele laag minipocketveren bovenop de pocketveer die ervoor zorgt dat u verder in het matras wegzacht en daardoor extra warm gevoel geeft. De zomerlaag heeft een enkele minipocketveer en koelere afdeklagen. De Paris Istanbul heeft een zeer zacht comfort. Maar voor ieder postuur kunnen we de juiste ondersteuning leveren.

PARIS VIENNE-VENISE

De Paris Vienne-Venise is qua comfort vergelijkbaar met de Paris Istanbulmaar is, in tegenstelling tot de Paris Instanbul, tevens elektrisch verstelbaar.

Platinum

Platinum is een zéér comfortabele Treca Paris matras. Deze is verkrijgbaar in een Samarkand en Premier uitvoering. Als u het ultieme slaapcomfort wenst kiest u voor de dubbelgeveerde modellen in combinatie met de bijbehorende topper. Platinum is namelijk een slaapconcept opgebouwd uit de zogeheten triptyque. De drie-eenheid tussen boxspring, matras en topmatras.

De Platinum Essentiel modellen beschikken over een asymmetrisch opgebouwd veersysteem. Dit betekent dat de vering aan de winterkant langer en zachter is. In de winter slaapt u dus iets dieper in het matras, waardoor u zichzelf lekker knus en behaaglijk voelt. In de zomer ligt u op een iets stuggere vering. Hierdoor ligt u meer 'op' het Treca Paris matras, waardoor u koeler slaapt.

Samarkand

Samarkand is genoemd naar de iconische stop op de zijderoute. Het is dan ook geen verrassing dat deze Treca Paris matras rijkelijk gevuld is met zijde aan zowel de zomer- als winterkant. Zijde is namelijk verkoelend in de zomer en warm in de winter. Aan de winterkant voelt u ook nog de thermo-regulerende eigenschappen van kasjmier, terwijl de zomerkant linnen bevat vanwege de vocht afdrijvende kwaliteiten. Het slaapcomfort is bijzonder soepel te noemen.

Premier

Premier biedt de ideale mix tussen zacht slaapcomfort en ondersteuning. Zodra u plaatsneemt op deze Treca Paris matras voelt u uw lichaam ontspannen. De zomerkant is voorzien van een mix van bamboevezels en de winterzijde van kamelenwol. Kamelenwol heeft een bijzondere eigenschap. De Aziatische kameel leeft namelijk in een uniek klimaat. Overdag is het warm en 's nachts ijskoud. Kamelenwol kan dus overtollige warmte opslaan, en afgeven wanneer nodig.

Als u deze matrassen wenst te combineren met een elektrisch verstelbaar bed, bijvoorbeeld de SuperCad, is er ook de enkelgeveerde variant Platinum Initial Treca Paris matras leverbaar.

Beds & Bedding

In beide vestigingen van Beds & Bedding vind u een uitgebreid Treca Paris matras assortiment. Onze deskundige en goed opgeleide verkopers helpen u graag met het maken van een goede keuze uit deze uitgebreide collectie. Desgewenst kan dat ook buiten de standaard openingstijden dankzij onze exclusieve Private Shopping mogelijkheid. Voor u het weet, slaapt ook u prinsheerlijk op uw nieuwe Treca Paris matras.