Serta matras collectie

Al meer dan 4.000 hotels wereldwijd hebben gekozen voor een echte Serta matras. De reden hiervoor is simpel. Deze matrassen bieden een fantastisch comfort en een lange levensduur. Bij Beds & Bedding vindt u de gehele collectie. Lees meer

Beds & Bedding
PRIVATE SHOPPING
✓ Privé tijd in de winkel
✓ Alle aandacht voor u!
✓ Uitstekend advies!
Serta Royalty Executive Matras - HR-foam topper
INF% korting
Serta
Royalty Executive Matras - HR-foam topper
✓ Dubbel veersysteem
✓ HR-Schuim topmatras
✓ No-Turn matras
vanaf1.449,-
Serta Royalty Executive Matras - Latex topper
INF% korting
Serta
Royalty Executive Matras - Latex topper
✓ Dubbel veersysteem
✓ Latex topmatras
✓ No-Turn matras
vanaf1.599,-
Serta Royalty Executive Matras - Traagschuim Topper
INF% korting
Serta
Royalty Executive Matras - Traagschuim Topper
✓ Dubbel veersysteem
✓ Traagschuim topper
✓ No-Turn matras
vanaf1.599,-
Serta Royalty Executive Matras - Gelfoam Topper
INF% korting
Serta
Royalty Executive Matras - Gelfoam Topper
✓ Dubbel veersysteem
✓ GelFoam topmatras
✓ No-Turn matras
vanaf1.749,-

Serta matras collectie

Écht lekker slapen doet u op een Serta matras. Daarom vindt u deze matrassen in meer dan 4.000 hotels wereldwijd. Daar horen ook grote namen bij. Zoals het Bellagio, Waldorf Astoria en het beroemde Ceasar's Palace in Las Vegas. 5-Sterren slaapcomfort is nu ook bereikbaar voor uw eigen slaapkamer! 

Uiteraard vindt u in onze beide winkels een uitgebreide collectie van deze super comfortabele matrassen. Er zijn twee varianten leverbaar, de Royalty en de Splendid. Deze twee modellen hebben echter veel gemeen. Daarom hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet wat een echte Serta matras nu zo bijzonder maakt:

Multi-Layer

Het gebruik van verschillende lagen aan materialen en veersystemen zorgt voor een ongekend goede ondersteuning en subliem comfort. Maar ook voor gebruiksgemak. Want omdat een Serta matras echt een onder- en een bovenkant heeft, hoeft u deze niet meer te keren en te draaien. De luxueuze topmatras zit vast geritst aan de onderste laag die het veersysteem herbergt. Hierdoor verschuift de topper niet meer. Hoe onrustig u ook slaapt! Dit biedt ook de mogelijkheid om een dual-core variant te maken.

Serta matras Royalty

serta matras royalty

Superieur koninklijk slaapcomfort! Het Royalty Serta matras is voorzien van een dubbel veersysteem. Ten eerste een geavanceerd 5-zone pocketveer laag. Ten tweede het gepatenteerde Mira-Coil veersysteem. Deze laag verdeelt de druk die uw lichaam op de bovenste laag pocketveren uitoefent. Hierdoor kunt u genieten van een zeer evenwichtige ondersteuning van uw lichaam. Met name uw rug en nek zullen hier veel baat bij hebben!

Het dubbele systeem heeft nóg een zeer prettig voordeel. Doordat het hoge Serta matras veel lucht in zich heeft ventileert het maximaal. Dankzij de vele geavanceerde fiber-lagen in de topmatras kunt u ook nog eens genieten van een zeer goede vocht- en temperatuur regulatie.

Serta matras Splendid

Serta matras Splendid

Het Splendid Serta matras beschikt over een comfortabel en goed ondersteunend 5-zone pocketveer systeem. Echter, in tegenstelling tot de Royalty wordt deze laag niet ondersteund door de Mira-Coil vering. Maar door het veerkrachtige Balance Foam. De Splendid voelt iets steviger aan dan de Royalty. Daardoor is deze ook zeer geschikt voor mensen die wat zwaarder zijn. Of omdat u simpelweg lekkerder slaapt op een steviger matras.

Dankzij de enkele vering is de Splendid ook zeer geschikt voor een elektrisch verstelbare bedbodem. In dat geval krijgt u twee keer een 1-persoons matras met daarboven een splittopper. Uiteraard is ook de split-topper vast geritst!

Dual-Core

Als u en uw partner flink van postuur verschillen kan het soms lastig zijn om een goed slaapsysteem te vinden. Maar dankzij de Dual-Core optie kunt u dan wél heerlijk slapen op een Serta matras! Doordat wij de hardheid per matrashelft aan kunnen passen kunt u beiden heerlijk slapen op een twee-persoons bed! Dankzij de dikke topmatras voelt u ook geen naad of overgang in het bed. Dat is pas heerlijk genieten!

Superior of Executive?

Als u een complete boxspring van dit Amerikaanse merk koopt kunt u kiezen voor een Serta matras in dezelfde stof én kleur als uw nieuwe bed. Deze uitvoering noemen we Superior. Maar als u een bestaand bed heeft, kunt u ook kiezen voor een variant volledig gestoffeerd in witte damast. Deze noemen we de Executive. Het enige verschil is dus de kleur van de stoffering. Zo kunt u ook heerlijk slapen als u géén bijpassende boxspring heeft.

Serta matras topper

Serta matras topper

Op ieder Serta matras wordt een topmatras gebruikt. Deze wordt echter wel anders verwerkt dan bij andere beddenmakers! De topper hoeft namelijk niet gedraaid en gekeerd te worden. En dankzij de ritssluitingen wordt het topdekmatras gefixeerd waardoor het niet meer kan verschuiven. Doordat de topmatras in vier verschillende materialen te leveren is, kunnen we het comfort van uw nieuwe Serta matras zeer persoonlijk maken. U kunt kiezen uit onder andere:

  • HR-Foam
  • Viscoelastic foam (traagschuim)
  • Latex (Natuurrubber)
  • GelFoam

HR KOUDSCHUIM

HR staat voor High Resilience, wat vaak vertaald wordt als hoge veerkracht. Een topper van dit schuim geeft dus een goede steun terug. En voelt lekker stevig aan.

VISCO

VISCO-Schuim wordt ook wel traagschuim genoemd. Als het materiaal warm wordt, wordt het zachter en vormt het zich perfect naar het lichaam. Het heeft dan niet de neiging om terug te veren. Er is dan geen tegendruk op het lichaam. Traagschuim werkt dus drukverlagend.

LATEX

De gebruikte latex wordt deels gemaakt van boomrubber en deels van synthetische materialen. Evenals HR Koudschuim is het materiaal lekker veerkrachtig, echter vormt latex zich beter en soepeler naar het lichaam omdat het een hogere elasticiteit heeft.

GELFOAM

De ultieme topper is misschien wel de gelfoam topmatras. Dankzij de gelkorrels die door het schuimen worden gemengd blijft deze topper lekker koel aanvoelen. De open celstructuur zorgt voor een goede ventilatie en de veerkracht is buitengewoon hoog.

Uw Serta matras kopen bij Beds & Bedding

In onze winkels in Amstelveen en Zaandam ligt het Serta matras van uw dromen voor u klaar om zelf te proberen. Wij helpen u met alle liefde om een voor u optimaal matras uit te zoeken. Want als u heerlijk slaapt, zijn wij geslaagd in onze missie! Desgewenst kunnen we u ook helpen met het complete slaapsyteem. Van het pootje tot een hoofdbord op maat en een bijpassende boxspring.

U bent altijd welkom om langs te komen in een van onze winkels. Eventueel kan dat ook op afspraak, zelfs buiten openingstijden. Dus wacht niet langer en kom eens langs. Des te sneller slaapt u weer heerlijk op uw eigen luxueuze Serta matras.