Pullman matras

Een combinatie van unieke vering, sublieme afwerking en de meest luxe materialen kenmerken iedere Pullman matras. Niet voor niets zijn de Silverline Premier en Silverline Excellence in 2016 en 2017 als beste getest door de consumentenbond. Lees meer

Beds & Bedding
PRIVATE SHOPPING
✓ Privé tijd in de winkel
✓ Alle aandacht voor u!
✓ Uitstekend advies!
Pullman Silverline Premier Matras
INF% korting
Pullman
Silverline Premier Matras
✓ Vanaf € 23,19 per maand
✓ HR-Schuim afdeklaag
✓ Geneste pocketvering
vanaf749,-
Pullman Silverline Excellence Matras
INF% korting
Pullman
Silverline Excellence Matras
✓ Vanaf € 26,50 per maand
✓ Latex afdeklaag
✓ Geneste pocketvering
vanaf849,-
Pullman Silverline Luxury Matras
INF% korting
Pullman
Silverline Luxury Matras
✓ 7-Zone pocketveer
✓ Natuurlatex afdeklaag
✓ Geneste pocketvering
vanaf949,-

Pullman matras

Een echt Pullman matras herkent u aan het hoge comfort. Dit komt door de opbouw die bestaat uit een slim veersysteem, afgedekt met kwalitatieve comfortlagen. Kort gezegd zorgt de vering voor de ondersteuning en zorgen de afdeklagen voor het comfort.

Omdat deze fabrikant gebruik maakt van diverse veersystemen zijn er twee Pullman matras collecties. Goldline en Silverline. Beide series worden in dezelfde fabriek in Nederland gemaakt. Want alleen zo kunnen we de kwaliteit van een Pullman matras waarborgen. Uiteraard vormen deze matrassen een combinatie met de bekende Pullman boxsprings en toppers.

Pullman matras Goldline

Ieder Pullman matras uit de Goldline collectie is maakt gebruik van de Pocket Inside veer. Maar wat voor veer is  dit nu precies? Het is een veertje in een veer. In een hoge pocketveer, bevindt zich nog een kleiner veertje.

De 'buitenveer' is soepel van comfort en zakt makkelijker in. De 'binnen veer' is steviger en geeft dus meer weerstand. Hierdoor ervaart u een soepele eerste gevoel  terwijl u toch overal goed gedragen en ondersteund wordt. De Goldline collectie bestaat uit vier verschillende matrassen.

Goldline Grandeur

Deze extra hoge Pullman matras is het absolute topmodel. De Inside Pocketvering is nagehard en in comfortzones verdeeld. Dankzij de goed ventilerende aercomfort natuurlatex afdeklaag ervaart u een bijzonder soepel comfort. Uiteraard is het topmodel behandeld met Sensity. Een probiotica behandeling waardoor uw bed op natuurlijke wijze beschermd is tegen huisstofmijt en schimmels.

Goldline Luxury

Pullman matras Goldline Luxury is afgedekt met een combinatie van natuurlatex, paardenhaar en voorzien van een jute drukverdeler. De Sensity behandeling zorgt ten allen tijde voor een schoon en fris bed.

Goldline Excellence

Het Excellence model heeft natuurlijk de gepatenteerde vering. En net als de overige modellen is deze variant van binnenuit genopt. Met de hand. Ieder Pullman matras wordt dus nog op ambachtelijke wijze gemaakt. De natuurlatex afdeklaag en jute drukverdeler zorgen voor een soepel slaapcomfort.

Goldline Premier

In plaats van natuurlatex wordt hier een 'gewone' latex gebruikt. Het gevolg is dat de Goldline Premier een iets steviger gevoel geeft dan de Excellence. De damast tijk is gemaakt van viscose. Net als bij de overige modellen uit deze serie.

Pullman matras Silverline

De Silverline collectie is voorzien van de Advanced Dynamic Pocketspring.  Deze veer heeft boven- en onderaan meerdere windingen. Het veersysteem reageert actief op het lichaam van de slaper. Door de opbouw van de kern zijn deze matrassen geschikt voor zeer diverse slaaphoudingen en voorkeuren.

Silverline Luxury

Het soepelste Pullman matras uit de Silverline collectie is afgedekt met een natuurlatex van hoge kwaliteit. Deze laag vormt zich perfect naar het lichaam en verdeelt het gewicht perfect over de zeven comfortzones.

Silverline Excellence

Het veersysteem in het Excellence model heeft ook 7 comfortzones. In plaats van natuurlatex wordt er een hoge kwaliteit latex gebruikt. Dit is iets minder soepel. En dit Pullman matras is qua comfort dus iets steviger dan de Luxury variant.

Silverline Premier

Als u op zoek bent naar een stevig aanvoelend Pullman matras, kijk dan niet verder! Dankzij de comfortschuim afdeklaag voelt dit model lekker stevig aan. Ook hier ervaart u het comfort van de ADP veren in 7 zones. En de voordelen van de  Sensity behandeling. Het is dan ook logisch dat dit matras in 2016 en 2017 als beste getest is!

Voordelen van een Pullman matras

In ieder Pullman matras wordt een nagehard veersysteem gebruikt. Dit betekent dat tijdens het productieproces er een elektrische lading door de veer gaat.  Hierdoor verandert het staaldraad op moleculair niveau. Nu blijft ook na jarenlang gebruik de veerkracht behouden.

Alle matras tijken worden behandeld met Sensity. Deze probiotica behandeling is volledig natuurlijk en gaat huisstofmijt en schimmelvorming tegen. Als u last heeft van allergieën is dat een zeer groot voordeel!

Partnermatrassen

Met uitzondering van de Goldline Grandeur heeft ieder Pullman matras dezelfde hoogte. Ze zijn dus goed met elkaar te combineren. Heeft uw partner liever een Silverline Premier, maar slaapt u prettiger op de Goldline Luxury? Dat is dus geen enkel probleem.

Als u liever op één groot Pullman matras slaapt kan dat natuurlijk ook. Het is dan niet mogelijk om voor verschillende modellen te kiezen. Maar wél om iedere kant een eigen stevigheid te kiezen. Op die manier voelt u dus ook geen vervelende naad in het midden. Perfect voor koppels die graag dicht bij elkaar liggen.

Een derde optie is om de matrassen aan elkaar te ritsen. Dan krijgt u twee losse matrassen, voorzien van een ritssluiting. U voelt in het midden dan nog wel het gebrek aan vering. Maar de matrassen schuiven niet meer uit elkaar.

Beste getest door de consumentenbond in 2016 en 2017.

Vanwege de hoge kwaliteit die gesteld wordt aan ieder Pullman matras die de fabriek in Vroomshoop verlaat, verbaasde het ons dan ook niet toen in 2016 en 2017 de consumentenbond de Silverline matrassen als beste heeft getest. Echter blijft slaapcomfort iets zeer persoonlijks, daarom is het erg belangrijk om altijd uw Pullman matras zelf goed te testen.

Een Pullman matras zelf testen?

In onze twee winkels staat de Pullman matras collectie voor u klaar om ze zelf te proberen en te testen. Samen met onze verkopers kunt u dan zelf bepalen welk type het beste bij u past. Ook als u deze wil vergelijken met andere merken kunt u bij ons terecht. Want Beds & Bedding is dealer van alle topmerken! Kom dus snel zelf uw Pullman matras testen.