Mérens Matras collectie

Het Mérens matras assortiment is eenvoudig opgebouwd. Alle toplagen zijn identiek. Een mix van paardenhaar, hennep, katoen en Texeler wol. Het aantal pocketveren per m2 verschilt. Ontdek nu welk Mérens matras het beste bij u past. Lees meer

Mérens
Pocket 375 Classic Matras
✓ 7-Zone pocketveer
✓ Natuurlijke materialen
✓ 375 pocketveren/m2
vanaf1.299,-
Mérens
Pocket 1000 Classic Matras
✓ 7-Zone pocketveer
✓ Natuurlijke materialen
✓ 1000 pocketveren/m2
vanaf1.699,-
Mérens
Pocket 500 Classic Matras
✓ 7-Zone pocketveer
✓ Natuurlijke materialen
✓ 500 pocketveren/m2
vanaf1.499,-

Mérens Matras collectie

Ondersteuning is het hoofddoel van ieder pocketveermatras. De mate van steungeving wordt onder andere bepaald door het aantal veertjes per vierkante meter. Des te meer veren er gebruikt worden, des te kleiner ze per stuk zijn. Hierdoor hoeft elk pocketveertje maar een een kleiner gebied van het lichaam te ondersteunen. Het effect is dat een Mérens matras met meer pocketveren zich nóg beter naar het lichaam voegt.

Er wordt gewerkt volgens een goed, beter, best systeem. De basis begint namelijk bij 375 veren per m2. Dat is al bovengemiddeld goed. Maar er zijn ook nog varianten met 500 en 1000 pocketveertjes per m2.

Een Mérens matras wordt met de hand gemaakt van natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen hebben veel voordelen boven synthetische alternatieven. Zo is de levensduur langer, is het slaapklimaat beter en wordt het milieu minder belast. Paardenhaar, hennep, biologische ongebleekte katoen en Texeler wol zijn de gekozen materialen. Paardenhaar is een hol buisje, met een enorme veerkracht. De ventilatie ligt dus op een hoog niveau. Katoen werkt goed als vochtregulerende laag, terwijl wol werkt als isolator.

Ambachtelijk werken, betekent niet dat een Mérens matras op een ouderwetse manier gemaakt wordt. De werkplaats in Zwolle is van alle moderne gemakken voorzien en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van hygiene en veiligheid.

Classic of gestoffeerd

Een Mérens matras kan geleverd worden als Classic variant, of in een gestoffeerde uitvoering. De Mérens matras Classic wordt geleverd met een tijk van ongebleekte biologische katoen. Deze optie wordt vooral gekozen als er alleen matrassen worden aangeschaft.

De gestoffeerde variant wordt over het algemeen verkocht bij een complete boxspringset. Zodat de kleuren van de boxspring, het hoofdbord en de Mérens matras op elkaar afgestemd kunnen worden.

Combineer uw Mérens matras met een topper

Waar uw Mérens matras zorgt voor een uitstekende ondersteuning, kunt u ook nog kiezen voor extra comfort in de vorm van een topmatras. Ook deze toppers worden gemaakt van natuurlijke materialen zoals natuurlatex en paardenhaar. Er is ook nog een een minipocket topper leverbaar. Voor als u nog een extra laag vering wenst.

Beds & Bedding

De collectie kunt u zijn volledigheid zijn in de shop-in-shops in de beide winkels van Beds & Bedding. Onze goed opgeleide verkopers kunnen u goed helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze beddenwinkels zijn makkelijk bereikbaar, en parkeren kan gewoon gratis voor de deur!

Onder het genot van een goede kop koffie, zoeken we dan samen op ons gemaakt de Mérens matras uit die het best bij ú past.