Equilli matras op maat

Ieder Equilli matras wordt op maat gemaakt op basis van een Personal Sleep Scan. Alle zones worden op maat gemaakt, en u kunt zelf kiezen welke comfortlaag u het prettigste vindt. Latex is soepel, koudschuim is steviger en traagschuim is drukverlagend. Lees meer

Beds & Bedding
PRIVATE SHOPPING
✓ Privé tijd in de winkel
✓ Alle aandacht voor u!
✓ Uitstekend advies!
NIEUW
Equilli Support Flex matras
INF% korting
Equilli
Support Flex matras
✓ Volledig op maat
✓ Lichaamsscan
✓ Slaapcontract
vanaf1.895,-
NIEUW
Equilli Support Plus matras
INF% korting
Equilli
Support Plus matras
✓ Personal Sleep Scan
✓ Schouder+ heupzone
✓ Persoonlijk comfort
vanaf1.595,-
NIEUW
Equilli Support matras
INF% korting
Equilli
Support matras
✓ Persoonlijke schouderzone
✓ Gratis lichaamsscan
✓ Op maat gemaakt
vanaf1.295,-

Equilli matras op maat

Equilli matras doorsnede

 

Het Equilli matras is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Meer dan 20.000 lichaamsscans hebben uitgewezen dat er geen matras is dat voor iedereen geschikt is. Daarom wordt een Equilli matras gemaakt op basis van een persoonlijke lichaamsscan. De mate van personalisatie verschilt per type matras. De Support beschikt over een schouderzone, de Support Plus voegt daar dan nog een heup- én taillezone aan toe.

Slaapcontract

Het paradepaardje  van de collectie is de Support Flex. Deze wordt volledig op maat gemaakt én u krijgt er het slaapcontract bij. Dit is een unieke tevredenheidsgarantie. Binnen de periode van een jaar kunt u dan namelijk de samenstelling uw Equilli matras nog kosteloos wijzigen. Zodra er een jaar voorbij is, krijgt u een korting op aan te passen modules. Dat is handig als u bijvoorbeeld wat kilo's kwijt bent geraakt! Op deze manier kunnen wij er voor zorg dragen dat u altijd de ondersteuning krijgt die u nodig heeft, en het comfort dat u verdiend!

De Personal Sleep Scan

Equilli matras scan

Ieder Equilli matras wordt gebaseerd op basis van een lichaamsscan in meerdere lighoudingen. Zo kunnen we precies meten waar u behoefte heeft aan ondersteuning. Heeft u bijvoorbeeld brede schouders maar een smalle taille? Dan wordt de schouderzone ook groter gemaakt. Op die manier kunnen we meer dan 15.000 verschillende combinaties maken waardoor u altijd het juiste ondersteuningsniveau en comfort krijgt.

Na de scan wordt uw ideale Equilli matras in de winkel ter plekke opgebouwd, waardoor u gelijk kunt voelen wat u thuis zou krijgen! Buiten de modulaire opbouw van de comfortzones kunnen we ook kiezen uit drie verschillende comfortlagen. Latex, koudschuim en traagschuim. Latex geeft een lekker soepel gevoel terwijl koudschuim wat steviger aanvoelt. Traagschuim werkt heerlijk drukverlagend.

Koop uw Equilli matras bij Beds & Bedding

Beds & Bedding is dé Equilli matras specialist van Nederland. In onze winkels te Amstelveen en Zaandam vindt u de gehele collectie van Equilli. Onze deskundige adviseurs kunnen u dus alle mogelijkheden tonen. Door goed te luisteren en te adviseren kunnen zij u helpen de juiste Equilli matras uit te zoeken.

U bent altijd welkom om vrij binnen te lopen tijdens onze openingstijden. Het  is ook mogelijk om een afspraak te maken. Het voordeel is dat wij gegarandeerd alle tijd kunnen nemen om u alle opties en mogelijkheden te laten zien en voelen.