Caresse matras

U kunt kiezen voor de standaard pocketveer Caresse matras of de micropocketveer variant. De standaard Caresse matras is inbegrepen bij elke complete boxspring set van dit echte Nederlandse merk. De Micropocketveer matras kunt u optioneel kiezen. Lees meer

Caresse
Pocketveer matras
✓ 7-Zone pocketveer
✓ Koudschuim afdeklaag
✓ 3 Stevigheden
Caresse
Micropocketveer matras
✓ 7-Zone pocketveer
✓ HR-Schuim afdeklaag
✓ 3 Stevigheden

Caresse matras

Bij aankoop van een complete Caresse boxspringset is er natuurlijk altijd een Caresse matras inbegrepen. Bij bedden uit de 3000, 4000, 5000 en 6000 serie krijgt u altijd het 7-comfort zone pocketveer model meegeleverd. Deze is leverbaar in drie hardheden. Standaard, Stevig en Extra-Stevig. Dit houdt in dat we voor iedere behoefte een geschikte ondersteuning kunnen vinden. De afdeklaag is een HR40 koudschuim met hoge veerkracht.

Optioneel kunt u bij deze series het 7-Zone Micropocket matras tegen meerprijs bijbestellen. Niet alleen heeft deze variant meer veertjes. Maar ook heeft deze een soepelere ondersteuningslaag van HR65 koudschuim. Bij de 9000 serie bedden is dit model altijd inbegrepen. Ook deze variant is beschikbaar in drie ondersteuningsniveaus.

In de kleur van de boxspring

Deze matrassen zijn alleen verkrijgbaar bij een complete boxspringset. Omdat ze in de kleur van het bed zijn meegestoffeerd. Dit is niet alleen mooi maar ook nog praktisch. Want u hoeft alleen het topmatras nog op te maken. Hier zijn dan ook speciale (split) topper hoeslakens voor te koop. Bijvoorbeeld van Kayori. Het dekbedovertrek stopt u eenvoudig in tussen de topper en het Caresse matras. Het is dus logisch dat de matrassen verkrijgbaar zijn in alle beschikbare stofkleuren en groepen.

Combineer uw Caresse matras met een topper

Omdat deze matrassen altijd met een topmatras gecombineerd worden, zijn deze puur gemaakt om het lichaam goed te ondersteunen. De comfortlaag zit volledig in het topmatras. Op die manier kunnen we met twee typen vering en meer dan 10 verschillende toppers letterlijk tientallen combinaties maken! Dus kunnen we uw nieuwe bed en Caresse matras volledig personaliseren op maat! Kom dus snel eens langs in een van onze beddenwinkels in Amstelveen of Zaandam. En dan helpen wij u graag met een advies op maat.