Auping matras

Slaap is een van de eerste levensbehoeften. Bepalend voor hoe u de dag beleeft. Een Auping matras helpt u daar als geen ander bij. Uitstekende ventilatie en steun helpt u beter te slapen! Begin iedere dag met een goed gevoel dankzij uw Auping matras. Lees meer

Beds & Bedding
PRIVATE SHOPPING
✓ Privé tijd in de winkel
✓ Alle aandacht voor u!
✓ Uitstekend advies!
Auping Inizio Matras
INF% korting
Auping
Inizio Matras
✓ 3-Zone pocketveer
✓ Latex afdeklaag
✓ 4-Stevigheden
vanaf495,-
Auping Maestro Matras
INF% korting
Auping
Maestro Matras
✓ 5-Zone pocketveer
✓ Talalay latex laag
✓ Schouderzone
vanaf1.395,-
Auping Vivo Matras
INF% korting
Auping
Vivo Matras
✓ Vanaf € 44,98 per maand
✓ Talalay latex laag
✓ Schouder + heupzone
vanaf1.595,-
Auping Cresto Matras
INF% korting
Auping
Cresto Matras
✓ 5-Zone pocketveer
✓ Latex Pura afdeklaag
✓ Schouderverlichting
vanaf1.095,-

Auping matras

Lekker slapen begint bij een goed slaapsysteem. Kies daarom voor een Auping matras, want deze hebben vele voordelen! Ieder model heeft eigen sterke punten. Maar álle varianten bieden:

 • Uitstekende ondersteuning voor ieder postuur dankzij de DPPS-pocketveren in vier stevigheden.
 • 5 Auping matras modellen met ieder een eigen karakter.
 • Zeer goed ventilerend door slimme technische innovaties zoals 3D-Breisel.
 • Partnermatrassen geven beide partners een eigen ondersteuning op één groot matras!
 • 90 Dagen comfortgarantie zorgt ervoor dat u nooit meer de foute keuze maakt.
 • 5 Auping matras modellen met ieder een eigen karakter.
 • Gunstige prijzen zorgen ervoor dat iedereen lekker kan slapen!
 • Afritsbare en wasbare tijk, dus zeer geschikt voor mensen huisstofmijtallergie.
 • Onderhoudsvriendelijk, uw hoeft uw matras niet meer te draaien en keren.
 • Duurzaam dankzij milievriendelijk productieproces.

Ondersteuning is goed voor het lichaam

Een slaapsysteem moet stevig genoeg zijn om het lichaam te dragen. Terwijl het ook zacht genoeg moet zijn om zich naar uw lichaam te vormen. En niet andersom! Daar wordt ieder Auping matras gemaakt in maar liefst vier verschillende stevigheden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat ieder lichaamstype een gepast ondersteuning krijgen.

De DPPS veren zijn speciaal gevormd zodat bewegen op bed nog maar weinig energie kost. Hierdoor kunt u dieper en beter doorslapen. Het Maestro model voegt daar nog een extra soepel schouderzone aan toe. Ideaal voor wie altijd last heeft om de schouders in bed kwijt te raken. De Vivo heeft zowel een zachtere schouderzone alsook nog een soepele heupzone. Ideaal voor mensen met bredere schouders én heupen!

Bent u benieuwd welke stevigheid het beste bij u past? Bekijk dan deze tabel.

Vijf modellen, voor ieder wat wils

Iedereen is anders. Daarom geloven wij niet in One Size Fits All. Maar wij geloven wél in een individuele ondersteuning zodat we het hoogst mogelijke comfort en ondersteuningsniveau kunnen halen. Bekijk hier de vijf verschillende uitvoeringen:

 • Inizio is hét Auping matras als u hoge eisen stelt aan kwaliteit maar op zoek bent naar een vriendelijke prijs.
 • Adagio beschikt over een 5-comfortzone DPPS pocketveer interieur en een Latex Perfo comfortlaag.
 • Cresto heeft standaard een afritsbare tijk, een soepele Latex Pura afdeklaag en vijf comfortzones.
 • Maestro geeft extra comfort door de zeer soepele schouderzone en de Vita Talalay Origins afdeklaag.
 • Vivo, het topmodel! Het Vivo Auping matras heeft een soepele schouder- en heupzone. Alsmede een dikke laag ventilerend 3D-Breisel en een tijk die de temperatuur regelt.

Een Auping matras ventileert beter

Een goede ventilatie is erg belangrijk tijdens de slaap. Ieder mens transpireert immers. Maar dat heeft twee grote nadelen. Ten eerste is transpiratievocht niet hygiënisch. Ten tweede zorgt het ervoor dat uw Auping matras sneller kan slijten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom is alles in het werk gesteld om de ventilatie zo goed mogelijk te maken. Zo is de onderkant van een speciale luchtdoorlatende viltlaag die gelijk dienst doet als matrasbeschermer! De DPPS vering is van binnen zeer luchtig en de latex comfortlagen zijn geperforeerd. Niets is aan het toeval overgelaten om voor een betere ventilatie te zorgen. Maar als wij u nog een tip mogen geven, een goede molton zorgt er voor dat er nóg minder transpiratievocht uw bed binnendringt.

Mono, Duo Core of Personal Support?

Er is voor ieder wat wils. Daarom zijn er vier verschillende mogelijkheden om samen met uw parter te genieten van uw nieuwe Auping matras:

 • Mono 1-Persoons, ieder heeft zijn eigen eenpersoons Auping matras
 • Mono 2-Persoons, qua postuur heeft u dezelfde ondersteuning nodig. Dus kiest voor u één groot matras in één hardheid.
 • Personal Support is ideaal voor als u samen op één groot Auping matras wil slapen maar met ieder een persoonlijke ondersteuning.
 • Duo-Core zorgt ervoor dat er twee mono kernen in een grote tweepersoons matrastijk gaan. Dit is ook lekker makkelijk met verhuizen!

Uw Auping matras ruilen binnen 90 dagen

Een nieuw bed kopen kan een uitdaging zijn. Soms slaat de twijfel toe of u het wel goed gedaan heeft. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw Auping matras te ruilen binnen 90 dagen. Maar altijd na minimaal een maand geslapen te hebben. Uw lichaam moet immers ook nog even wennen aan het nieuwe slaapsysteem. Wij kunnen dan bijvoorbeeld een medium stevigheid ruilen naar een soft of stevige variant. Al naar gelang uw wensen. Het is niet mogelijk om bijvoorbeeld een Inizio met een Adagio om te ruilen.

Een Auping matras met vriendelijke prijzen

Vaak denken mensen dat een kwalitatief goed Auping matras wel heel duur moet zijn. Maar niets is minder waar! Een Inizio is al vanaf € 495,- in een eenpersoons maat leverbaar! Als u dat uitrekent over de levensduur van ca. 10 jaar komt dit neer op op 13,6 cent per nacht! Goed slapen hoeft dus niet duur te zijn. Maar mochten deze prijzen toch nog een obstakel vormen dan kunt u bij ons ook in drie termijnen betalen via IN3. Het is zelfs mogelijk om via SprayPay een Auping matras op afbetaling te kopen. U mag er dan 36 maanden over doen om uw aankoop af te betalen. Als u immers 10 jaar met een matras doet, waarom zou U dan de de volledige prijzen in één keer betalen?

Innovatieve matrastijk

De Cresto, Maestro en Vivo beschikken alle drie standaard over een Breeze matrastijk die u er af kunt ritsen. Vervolgens kunt u deze zelf wassen op 60 graden. Dat is ideaal voor wie last heeft van een huisstofmijtallergie. Optioneel kan er ook gekozen worden voor de wollen Nature hoes. Deze is chemisch reinigbaar. Uniek aan de Auping matras Vivo is de temperatuur regulerende tijk. Deze werkt door middel van PCM, Phase Changing Materials. Dit zijn microscopisch kleine druppeltjes parafine, net als kaarsvet. Als het warm wordt smelten deze en wordt de warmte aan het lichaam onttrokken. Als u vervolgens afkoelt stollen deze deeltjes weer, waardoor u weer wat warmte terug krijgt. Zo slaapt u de gehele nacht behaaglijk door zonder het te warm of te koud te krijgen. De Inizio en Adagio modellen zijn standaard voorzien van een vastgestikte tijk. Optioneel kan deze vervangen worden voor een afritsbare variant die zelf op 60 graden gewassen kan worden.

Een Auping matras is makkelijk in onderhoud

Als wij uw nieuwe Auping matras eenmaal op de spiraalbodem of boxspring hebben geplaatst heeft u er verder weinig omkijken aan! Alleen maar af en toe het bedtextiel verschonen en dat is het. U hoeft niet meer elke 6 tot 8 weken te draaien of te keren. Ook hoeft u geen matrasbeschermer meer tussen de onderkant en de bedbodem te plaatsen. Gemak dient de mens! Want waarom zou u het zichzelf moeilijk maken?

Beter slapen met duurzame en eerlijke materialen

In de wereld van vandaag wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Want als we morgen ook nog van een hoge levensstandaard willen genieten moeten we vandaag actie ondernemen. Dat kan al zo simpel zijn als een Auping matras kopen. Omdat Auping als eerste beddenbedrijf van Nederland Cradle 2 Cradle Silver gecertificeerd is. Ook kunnen wij uw oude matras voor u afvoeren waarna het volledig gerecycled zal worden. De comfortlagen van de Maestro en de Vivo wordt bovendien gemaakt van Vita Talalay Origins; een natuurlijke latex comfortlaag zonder synthetische toevoegingen.

Uw Auping matras bij Beds & Bedding kopen

Natuurlijk is het mogelijk om bij ons online een Auping matras te kopen. Maar het liefst zien wij u in een van onze beddenwinkels vlakbij Amsterdam. In Amstelveen en Zaandam hebben wij twee grote winkels waar de volledige Auping matras collectie voor u klaar staat om zelf te testen en te proberen. Omdat wij alle modellen in alle stevigheden hebben liggen grijpen wij nooit mis. Onze slaapadviseurs zijn goed opgeleid en kunnen u als geen ander helpen met een persoonlijk advies op maat. Wacht daarom niet langer en kom snel langs bij Beds & Bedding!