Traagschuim matras

Een traagschuim matras werkt drukverlagend. Uw lichaamsgewicht wordt dus perfect verdeeld over het slaapoppervlak. Het resultaat is dat u dieper en vaster slaapt op een traagschuim matras. Waardoor u beter uitgerust wakker wordt! Lees meer

Aanbieding
Cody matras (80x200)
-37% korting
Cody
matras (80x200)
✓ Koud- & Traagschuim
✓ Medium comfort
✓ Wasbare tijk
269,- vanaf169,-

Traagschuim matras

Een traagschuim matras wordt niet voor niets zo genoemd. Er zit namelijk een kleine vertraging in de reactie van het schuim. Dat komt omdat dit het materiaal werkt op temperatuur. Vandaar ook de merknaam TEMPUR. TEMPeratURe. Soms wordt het ook wel NASA-Schuim genoemd vanwege de oorsprong in de ruimtevaart.

Het schuim wordt zachter naarmate het warmer wordt. Als het materiaal goed opgewarmd is, heeft het ook niet meer de neiging om omhoog te willen komen. Met andere woorden, het geeft geen tegendruk meer. Daar komt ook de uitzonderlijk goede drukverlagende werking vandaan.

De voordelen van een traagschuim matras

Er zijn legio redenen om een goed traagschuim matras aan te schaffen, maar in onze ogen zijn dit de drie belangrijkste voordelen:

  • Drukverlaging
  • Minder woelen/ bewegen
  • Rustiger slapen

Deze voordelen hebben eigenlijk ook allemaal met elkaar te maken. Dankzij de hierboven beschreven drukverlagende eigenschappen wordt de bloedomloop niet afgekneld. Op een standaard bed gebeurt dit wel. Als u op bijvoorbeeld uw rechterzij ligt, knelt de bloedsomloop van de rechterarm vaak af. Na verloop van tijd kan uw arm gaan tintelen of in slaap vallen. Normaal gesproken draait of keert u dan om in uw slaap. Dit kan wel 40 tot 60 keer gebeuren. Als u 8 uur (480 minuten) slaapt en u draait gemiddeld gesproken 50 keer, dan is dat elke tien minuten! Als u een lichte slaper bent, kunt u hier zelfs wakker van worden.

Op een traagschuim matras zult u dit niet ervaren, omdat de drukverlaging ervoor zorgt dat het bloed overal kan stromen waar het nodig is! Het resultaat is dat het draaien en keren tot een factor 10 kan worden terug gebracht! U zult dus dieper slapen en als gevolg daarvan beter uitrusten op een traagschuim matras.

Tempur maakt het beste traagschuim matras

Als uitvinder van het originele NASA-Schuim maakt Tempur nog steeds het beste traagschuim matras. Dat komt onder andere door de volgende eigenschappen:

  • Het enige materiaal dat door NASA en de Space Foundation gecertificeerd is.
  • De nummer 1 in klanttevredenheid.
  • 90 dagen comfortgarantie op de matrascollectie.
  • Continue innovatie.
  • 10 jaar volledige garantie op uw matras!

NASA Gecertificeerd

In 1970 werd het materiaal ontwikkeld om te gebruiken in het Amerikaanse ruimtevaartprogramma én commerciële toepassingen zoals in jumbojets. Om specifiek te zijn om het lichaamsgewicht van de astronauten en/of piloten op te vangen en te herverdelen tijdens de lancering van het ruimtevaartuig. Als gevolg daarvan is Tempur het enige slaapbedrijf met de échte NASA certificering.

De meeste tevreden klanten slapen op een Tempur traagschuim matras

Gebaseerd op een onderzoek van meer dan 29.000 matrasgebruikers in Europa, waarvan 2.900 mensen uit Nederland, blijkt dat Tempur de hoogste klanttevredenheid heeft. Zowel in Nederland als in heel Europa.

Dat komt door een continue drang om de producten te verbeteren, de hoge kwaliteit van de traagschuim matras collectie en de mogelijkheden om het slaapcomfort naar wens aan te passen. Door te kiezen voor een Cloud, Sensation of Original variant.

90 dagen comfortgarantie

Bij Beds & Bedding besteden we veel tijd en aandacht aan iedere klant. Omdat we iedereen van een zo goed mogelijk advies willen voorzien. Mocht u desondanks toch niet tevreden zijn met de keuze van uw bij ons aangeschafte traagschuim matras, kunnen we u een comfortgarantie aanbieden. Maar liefst 90 dagen lang kunt u het Tempur matras kosteloos omruilen voor een ander Tempur matras van dezelfde hoogte. Bijvoorbeeld van een Cloud naar een Original.

Altijd blijven innoveren

Sinds de jaren '70 ontwikkkelt, ontwerpt en fabriceert Tempur de eigen traagschuim matras collectie. Die jarenlange ervaring wordt gebruikt om steeds weer nieuwe en verbeterde producten te maken. Van een nieuwe traagschuim matras, tot de hoofdkussens of zelfs de nieuwe boxspring collectie! De producten worden gemaakt in eigen fabrieken in de Verenigde Staten van Amerika en voor de Europese markt in Denemarken.

Uitstekende garantievoorwaarden

Omdat we bij Beds & Bedding alleen maar met kwaliteitsproducten werken, zijn we er trots op samen met Tempur maar liefst 10 jaar volledige garantie aan te kunnen bieden op de traagschuim matras collectie. Dit geldt echter alleen als u uw product bij Tempur geregistreerd heeft, anders krijgt u de standaard garantie termijn van 2 jaar. Deze garantie is geldig op materiaal- en productiefouten. Voor meer informatie kunt u hier verder lezen.

Een volledig slaapsysteem

Uw nieuwe traagschuim matras is slechts één onderdeel van het slaapsysteem. We kunnen namelijk een ideale combinatie maken tussen bedbodem, traagschuim matras en het kussen. Want alleen dan haalt u het meeste rendement uit uw bed. Als deze drie onderdelen optimaal samenwerken slaapt u het beste. Desgewenst kunnen we dit ook combineren met een van de Tempur bedombouwen of de houten bedden van bijvoorbeeld Hasena. Als u een boxspring look mooier vind, zijn er ook diverse opties mogelijk. Zoals de mogelijkheid om een gestoffeerde ombouw en hoofdbord bij Serta te bestellen.

Beds & Bedding

In beide winkels van Beds & Bedding zijn we een officiele Premium Reseller van de Tempur collectie. Dat betekent dat we ieder type traagschuim matras van dit bekende merk in huis hebben. U kunt dus uitermate goed zelf testen en proberen. Ook als u deze met andere matras soorten wil vergelijken kan dat. Want alle topmerken hebben we matrassen in de collectie.

Maar ook als u online uw matras wil aanschaffen bent u van harte welkom. We helpen u graag verder via onze website. En als u vragen heeft staan we voor u klaar via onze chatfunctie, per telefoon of e-mail. Wacht dus niet langer en schaf nu online uw Tempur traagschuim matras aan bij Beds & Bedding.