Koudschuim matras

Bij Beds & Bedding vindt u een beperkte koudschuim matrascollectie. Omdat in onze ogen andere matrassoorten meer comfort en voordelen bieden. In onze grote winkels kunt u dit zelf vergelijken en testen. Lees meer

Geen producten gevonden...

Koudschuim matras

Voor wat schuim betreft is polyurethaanschuim een goede keuze om matrassen van te maken. Het heeft namelijk een open celstructuur waardoor het voor een schuimsoort goed ventileert. Een pocketveer is qua ventilatie nóg beter, maar een koudschuim matras doet daar niet al te veel voor onder. Ook de levensduur is min of meer gelijk aan een veersysteem.

Voordelen van een koudschuim matras

  • Goede combinatie voor op een lattenbodem
  • Progressieve tegendruk
  • Geleidelijke zone-overgang
  • Goed te verstellen

Een koudschuim matras biedt een progressieve tegendruk, net als Talalay latex. Dit houdt in dat het meer druk geeft naarmate het materiaal wordt belast. Een groot voordeel is dat deze matras soort heel gelijkmatig ligt. En er een geleidelijke overgang in de zones gemaakt kan worden. Terwijl bij andere matrassen de zones vrij abrupt kunnen veranderen. Het materiaal is goed te gebruiken op een elektrisch verstelbare bedbodem. Ook werkt het schuim zeer goed op een lattenbodem.

Beperkte keuze uit koudschuim

Bij Beds & Bedding vindt u slechts een beperkte koudschuim matrascollectie. Omdat in onze ogen andere matrassoorten meer comfort en voordelen bieden. In onze grote winkels kunt u zelf vergelijken en testen.