Koudschuim matras

Als u een koudschuim matras wil kopen van topkwaliteit bent u bij Beds & Bedding aan het juiste adres. Uit de beste schuimerij van Europa halen we de Ubica Comfeel koudschuim matras! Topkwaliteit van Belgische makelij.

Geen producten gevonden...
Koudschuim matras

Voor wat schuim betreft is polyurethaanschuim een goede keuze om matrassen van te maken. Het heeft namelijk een open celstructuur waardoor het voor een schuimsoort goed ventileert. Een pocketveer is qua ventilatie nóg beter, maar een koudschuim matras doet daar niet al te veel voor onder. Ook de levensduur is min of meer gelijk aan een veersysteem.

Voordelen van een koudschuim matras

  • Goede combinatie voor op een lattenbodem
  • Progressieve tegendruk
  • Geleidelijke zone overgang
  • Goed te verstellen

Een koudschuim matras biedt een progressieve tegendruk, net als Talalay latex. Dit houdt in dat het meer druk geeft naarmate het materiaal wordt belast. Een groot voordeel is dat deze matras soort heel gelijkmatig ligt. En er een geleidelijke overgang in de zones gemaakt kan worden. Terwijl bij andere matrassen de zones vrij abrupt kunnen veranderen. Het materiaal is goed te gebruiken op een elektrisch verstelbare bedbodem. Ook werkt het schuim zeer goed op een lattenbodem.

Bij Beds & Bedding vindt u slechts een beperkte koudschuim matras collectie. Van ondere andere Ubica ComFeel en Mahoton. Omdat in onze ogen andere matras soorten meer comfort en voordelen bieden. In onze grote winkels kunt u zelf vergelijken en testen.