Vispring matrassen

Een Vispring matras is meer dan alleen maar een comfortabel matras. Het is de belofte van uitgerust wakker worden. Ieder Vispring matras wordt met de hand gemaakt van de beste natuurlijke materialen. Lees meer

Vispring
Baronet Superb Matras
✺ 450 pocketveren/m2 ✺ Paardenhaar, wol en katoen afdeklagen ✺ Topkwaliteit ✺ 90 dagen comfortgarantie ✺ Levenslange productgarantie
vanaf1.560,-
Vispring
Signatory Matras
✺ 2 lagen van 450 pocketveren/m2 ✺ Moosburger paardenhaar, kasjmier, wol en katoen afdeklagen ✺ Topkwaliteit ✺ 90 dagen comfortgarantie ✺ Levenslange productgarantie
vanaf7.500,-
Vispring
Regal Superb Matras
vanaf3.290,-
Vispring
Devonshire Matras
vanaf1.890,-
Vispring
Sublime Superb Matras
vanaf7.025,-
Vispring
Regent Matras
vanaf3.785,-
Vispring
Tiara Superb Matras
vanaf5.605,-
Vispring
Herald Superb Matras
vanaf2.220,-
Vispring
Marquess Superb Matras
✺ 100% natuurlijke materialen ✺ Handgemaakt ✺ Op maat ✺ Dubbele rij pocketveren
vanaf4.700,-

Vispring matrassen

Natuurlijke materialen zoals Moosburger paardenhaar, katoen, Britse fleecewol, zijde en zelfs vicuña worden gebruikt om een ongekend slaapcomfort te bieden. Afhankelijk van het model worden er verschillende samenstellingen van deze ingrediënten gebruikt.

Een Vispring matras wordt met de hand gemaakt

De hoogste kwaliteit kan alleen bereikt worden door de beste vakmensen in te zetten. Deze ambachtslieden werken vaak al generaties lang in het bedrijf. Vaardigheden worden van vader op zoon doorgegeven. Zoals het sidestitchen.

Sidestitching

Bij deze techniek wordt de matrasrand letterlijk om de pocketveren keren heen genaaid. Hierdoor is een Vispring matras van rand tot rand geveerd. Dit in tegenstelling tot andere matrassen merken die in serieproductie worden gemaakt. Bij een dubbelgeveerd Vispring matras kan alleen deze stap al maar liefst 8 uur in beslag nemen. Een volledige werkdag!

Lashing

Maar ook de pocketverenkern zelf wordt handmatig gemaakt. De veren worden (machinaal) ingepakt in zakjes van calico katoen. En met de hand verdeeld in een mal. Vervolgens worden deze met rijgdraad aan elkaar genaaid in een techniek die 'lashing' heet.

Toplagen

Na  worden er dikke lagen van natuurlijke materialen gedrapeerd over de pocketveren. Afhankelijk van het gewenste comfort wordt er een selectie gemaakt van welke ingrediënten het beste passen bij een bepaald type Vispring matras.

Variërend van de Baronet Superb, welke prijstechnisch zeer interessant is voor een volledig handgemaakt en volledig natuurlijk product. Tot het ultra-luxe Signatory model. De Signatory is zelfs voorzien van maar liefst twee lagen pocketveren!

Een Vispring matras is absolute topkwaliteit

Al deze stappen zorgen ervoor dat de kwaliteit buiten kijf staat. Daarom durven we ook een levenslange garantie te geven. Op alle fabricagefouten en materiaal defecten. In onze winkel in Zaandam kunt u zelf zien en voelen wat kwaliteit en comfort nu echt betekenen.

Wij geloven dat een Vispring matras tot de beste ter wereld behoort. Daarom hebben wij een volledige studio ingericht waar alle modellen zelf te testen zijn. Samen met onze goed opgeleide verkopers kunt u dan de juiste keuze maken uit deze bijzondere collectie.

Ook daarin geven wij u een garantie. Als u onverhoops toch niet tevreden bent over uw Vispring matras, kunt u binnen 90 dagen kosteloos van stevigheid veranderen.

Beds & Bedding Zaandam

In onze winkel te Zaandam vindt u de grootste Boutique van de Benelux. Alle mogelijkheden kunnen wij u hier tonen en laten testen. Wij zijn ook makkelijk te bereiken én u kunt gewoon voor de deur parkeren. Desgewenst kunt u gebruik maken van onze exclusieve Private Shopping mogelijkheid. Dan kunt u langskomen wanneer het ú uitkomt. 

Wacht dus niet langer, kom naar onze winkel en ervaar hoe een Vispring matras ook u beter kan laten slapen!