Tempur matras

Beds & Bedding is Premium Reseller van het Tempur matras assortiment. Dat betekent dat u bij ons de gehele collectie aantreft en de beste service mag verwachten. Mét 90 dagen comfortgarantie! Lees meer

Tempur
Sensation Elite Matras - 25cm
✺ Beste drukverlaging ✺ Hoge mobiliteit ✺ Medium comfort ✺ 25cm hoog ✺ 90 dagen comfortgarantie ✺ 10 jaar productgarantie
vanaf1.648,-
Tempur
Sensation Supreme Matras - 21cm
✺ Zeer goede drukverlaging ✺ Zeer hoge mobiliteit ✺ Medium comfort ✺ 21cm hoog ✺ 90 dagen comfortgarantie ✺ 10 jaar productgarantie
vanaf1.348,-
Tempur
Original Elite Matras - 25cm
✺ Beste drukverlaging ✺ Stevig comfort ✺ 25cm hoog ✺ 90 dagen comfortgarantie ✺ 10 jaar productgarantie
vanaf1.648,-
Tempur
Micro-Tech Matras - 22cm
✺ Medium comfort ✺ Goede ventilatie ✺ Goede drukverlaging ✺ Tempur afdeklaag ✺ Pocketveer kern
vanaf948,-
Tempur
Micro-Tech Matras - 20cm
✺ Stevig comfort ✺ Goede ventilatie ✺ Goede drukverlaging ✺ Tempur afdeklaag ✺ Pocketveer kern
vanaf848,-
Tempur
Sensation Prima Matras - 19cm
✺ Goede drukverlaging ✺ Hoogste mobiliteit ✺ Medium comfort ✺ 19cm hoog ✺ 90 dagen comfortgarantie ✺ 10 jaar productgarantie
vanaf1.148,-
Tempur
Cloud Elite Matras - 25cm
✺ Beste drukverlaging ✺ Zacht comfort ✺ 25cm hoog ✺ 90 dagen comfortgarantie ✺ 10 jaar productgarantie
vanaf1.648,-
Tempur
Cloud Supreme Matras - 21cm
✺ Zeer goede drukverlaging ✺ Zacht comfort ✺ 21cm hoog ✺ 90 dagen comfortgarantie ✺ 10 jaar productgarantie
vanaf1.348,-
Tempur
Cloud Prima Matras - 19cm
✺ Goede drukverlaging ✺ Zacht comfort ✺ 19cm hoog ✺ 90 dagen comfortgarantie ✺ 10 jaar productgarantie
vanaf1.148,-
Tempur
Original Supreme Matras - 21cm
✺ Zeer goede drukverlaging ✺ Stevig comfort ✺ 21cm hoog ✺ 90 dagen comfortgarantie ✺ 10 jaar productgarantie
vanaf1.348,-
Tempur
Original Prima Matras - 19cm
✺ Goede drukverlaging ✺ Stevig comfort ✺ 19cm hoog ✺ 90 dagen comfortgarantie ✺ 10 jaar productgarantie
vanaf1.148,-
Tempur
Micro-Tech Matras - 24cm
✺ Zacht comfort ✺ Goede ventilatie ✺ Goede drukverlaging ✺ Tempur afdeklaag ✺ Pocketveer kern
vanaf1.048,-

Tempur matras

Het grootste voordeel van ieder Tempur matras is de ongekend goede drukverlaging. Uw lichaamsgewicht wordt volledig verdeeld over het gehele slaapoppervlak.

Het originele traagschuim

Iedere Tempur matras bevat traagschuim. Sterker nog, dit bedrijf heeft het traagschuim uitgevonden tijdens de hoogtijdagen van het Amerikaanse ruimtevaartprogramma. Daarom wordt het soms ook wel NASAschuim of ruimteschuim genoemd.

Maar de meest voorkomende benaming is nog steeds traagschuim omdat het materiaal 'traag' reageert op uw eigen warmte. Als u er op ligt, wordt het langzaam warmer. Zodra het opgewarmd is vormt het schuim zich volledig naar uw lichaam. Het heeft dan ook niet meer de neiging om omhoog te komen. Dus u krijgt geen tegendruk meer voelen. Dat is wat we drukverlagend noemen.

Het voordeel hiervan is dat de bloedsomloop niet verstoord wordt. Op een normaal matras wordt de bloedsomloop afgeknald als u bijvoorbeeld op uw zij ligt. Uw arm kan dan gaan tintelen of in slaap vallen. Dat is dan voor de hersens een teken dat u moet gaan verliggen.

Op een gemiddeld bed draait en keert u maar liefst 40 tot 60 keer per nacht. Als u licht slaapt kunt u daar zelfs wakker van worden. Op een Tempur matras is dat nog 4 tot 6 maal! Het effect is dat u rustiger, en dus dieper slaapt. En vervolgens dus ook beter uitrust. Samen met de originele Tempur schotelbodems bieden deze matrassen ook nog eens buitengewoon comfort.

DRIE TEMPUR MATRAS SERIES

Vandaag de dag zijn er drie Tempur matras soorten. Wij hebben deze allemaal in onze winkels klaar liggen om door u getest te worden. Als Premium Reseller voeren we namelijk het volledige programma.

Het kan zijn dat wat u prettig vindt liggen kan uw partner niet fijn vindt. Daarom is het assortiment verkrijgbaar in drie lijnen. Deze heten Original, Cloud of Sensation en hebben ieder een apart type comfort.

Tempur matras Original

Het gevoel dat de Original u geeft is stevig en ondersteunend. Dit is een directe afgeleide van het originele traagschuim dat door NASA is ontwikkeld. Echte ruimtevaart technologie nu ook bij u thuis. Het zorgt voor een echt gevoel van gewichtloosheid.

Tempur matras Cloud

Een zeer goede ondersteuning en drukverlaging hoort bij een echt Tempur matras. Maar de Cloud serie geeft u dan ook nog eens een heerlijk zacht gevoel. Het is alsof u op een wolk slaapt. Hierbij wordt het originele NASAschuim afgedekt met extra zachte top lagen. Dat blijkt een gouden zet, want de Cloud is nu een van de bestsellers!

Tempur matras Sensation

Het doel van de Sensation is een verend gevoel. Net zoals bij pocketveren. Maar dan met alle voordelen die de drukverlaging u kan bieden. De High Mobility toplagen zorgen er voor dat u zich makkelijk kunt draaien en keren.

TEMPUR MATRAS KOPEN

Wij hechten veel belang aan het zelf kunnen testen. Een nieuw Tempur matras kopen is een persoonlijke ervaring. Daarom hebben wij in allebei de winkels een uitgebreide teststudio staan. Want uw Tempur matras kopen, dat doet u natuurlijk bij Beds & Bedding.