Serta matrassen

Serta matrassen zijn de keuze van meer dan 4000 luxe hotels in de wereld. De reden hiervoor is simpel. De Serta matrassen bieden een fantastisch comfort en een lange levensduur. Lees meer

Serta
Royalty Executive Matras - Gelfoam Topper
✓ Dubbel veersysteem
✓ GelFoam topmatras
✓ No-Turn matras
vanaf1.399,-
Serta
Royalty Executive Matras - Traagschuim Topper
✓ Dubbel veersysteem
✓ Traagschuim topper
✓ No-Turn matras
vanaf1.299,-
Serta
Royalty Executive Matras - HR-foam topper
✓ Dubbel veersysteem
✓ HR-Schuim topmatras
✓ No-Turn matras
vanaf1.199,-
Serta
Royalty Executive Matras - Latex topper
✓ Dubbel veersysteem
✓ Latex topmatras
✓ No-Turn matras
vanaf1.299,-

Serta matrassen

In de meer dan 80 jaar dat ze bestaan, is deze Amerikaanse fabrikant uitgegroeid tot de grootste slaapleverancier ter wereld.

Bij Beds & Bedding vindt u in beide winkels een zeer uitgebreide collectie. Waar de gehele American Series zelf te testen is. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Een ruime range aan maten, toplagen, veersystemen en stoffen en kleuren zorgen ervoor dat we voor iedereen de juiste matras kunnen vinden. Gelukkig kunnen wij u als geen ander helpen om een goede keuze te maken.

Voordelen van Serta matrassen

De Serta matrassen bestaat uit meerdere lagen van materialen die op zo'n manier opgebouwd worden dat het comfort op een bijzonder hoog peil staat. Maar er zijn nog enkele andere belangrijke voordelen! Want zo hoeven de Serta matrassen niet meer gedraaid en gekeerd te worden, zijn ze verkrijgbaar in een zeer grote range aan maten en kleuren.

Uniek is dat de Serta matrassen verkrijgbaar zijn in een Dual-Core uitvoering. Dit betekent dat als u kiest voor één groot matras, beide partners wel een eigen stevigheid kunnen kiezen. Dankzij de topmatrassen kunnen we het slaapcomfort nog verder personaliseren.

Serta matrassen met een topper

Op alle Amerikaanse Serta matrassen wordt een topmatras gebruikt. Deze wordt echter wel anders verwerkt dan bij andere beddenmakers! De topper hoeft namelijk niet gedraaid en gekeerd te worden. En dankzij de ritssluitingen wordt het topdekmatras gefixeerd waardoor het niet meer kan verschuiven. Doordat de matrastopper in vier verschillende materialen te leveren is, kunnen we het comfort van Serta matrassen zeer persoonlijk maken.

HR KOUDSCHUIM

HR staat voor High Resilience, wat vaak vertaald wordt als hoge veerkracht. Een topper van dit schuim geeft dus een goede steun terug. En voelt lekker stevig aan.

VISCO

VISCO-Schuim wordt ook wel traagschuim genoemd. Als het materiaal warm wordt, wordt het zachter en vormt het zich perfect naar het lichaam. Het heeft dan niet de neiging om terug te veren. Er is dan geen tegendruk op het lichaam. Traagschuim werkt dus drukverlagend.

LATEX

Latex wordt deels gemaakt van boomrubber en deels van synthetische materialen. Evenals HR Koudschuim is het materiaal lekker veerkrachtig, echter vormt latex zich beter en soepeler naar het lichaam.

GELFOAM

De ultieme topper is misschien wel de gelfoam topmatras. Dankzij de gelkorrels die door het schuimen worden gemengd blijft deze topper lekker koel aanvoelen. De open celstructuur zorgt voor een goede ventilatie en de veerkracht is buitengewoon hoog.

Serta matrassen Splendid en Royalty

De bovenstaande matrastoppers zijn te combineren met de Splendid en Royalty matrassen. Het grootste verschil zit voornamelijk in het veersysteem. De Splendid heeft een enkele rij pocketveren. Terwijl de pocketveren in de Royalty Serta matrassen nog ondersteund worden door een rij MiraCoil veren. Bij het Splendid matras is de ondersteuningslaag een 5cm dikke HR-Koudschuim.

Het verschil is ook van buiten zichtbaar. Want compleet met topmatras is de Royalty 36cm hoog, en de Splendid 34cm. De sierstiksels zijn respectievelijk in horizontale en verticale banen gestikt.

Beide typen Serta matrassen zijn goed te combineren met de bijpassende boxsprings en hoofdborden qua stoffen en kleuren. Als u alleen een los matras wil, is dat ook mogelijk. Want deze Serta matrassen zijn ook gewoon verkrijgbaar in een luxe damast.

Serta matrassen kopen bij Beds & Bedding

In onze winkels in Amstelveen en Zaandam liggen de Serta matrassen voor u klaar om zelf te proberen. Wij helpen u met alle liefde om een voor u optimaal matras uit te zoeken. Want uw slaapcomfort is waar wij op uit zijn. Desgewenst kunnen we u ook helpen met het complete slaapsyteem. Van het pootje tot een hoofdbord op maat en een bijpassende Serta boxspring.

U bent altijd welkom om langs te komen in een van onze winkels. Eventueel kan dat ook op afspraak. Dus wacht niet langer en kom eens langs. Des te sneller slaapt u weer heerlijk op een van onze luxueuze Serta matrassen.