Pure Talalay Bliss

Gemiddeld gesproken spendeert u een derde van het jaar slapend. Waarom dan niet op een Pure Talalay Bliss matras? Een Talalay latex matras is drukverlagend, ventilerend en ondersteunend. Lees meer

Geen producten gevonden...

Pure Talalay Bliss

Bij traditionele matrassen is er altijd een compromis tussen drukverlaging en ondersteuning. Hoe beter u ondersteund wordt, des te minder drukverlaging ervaart u. En vice versa. Ondersteuning zorgt ervoor dat uw matras uw lichaam goed draagt en de steun geeft die het nodig heeft. Drukverlaging zorgt voor een betere doorbloeding en een diepere ontspanning. Als u kiest voor een Pure Talalay Bliss latex matras, hoeft u niet meer te te kiezen.

Talalay Latex is een natuurproduct dat wordt verkregen uit de ‘Hevea Brasiliensis’, oftewel de rubberboom. Deze tropische rubberboomsoort groeit in Zuid-Amerika en Azië. Het melksap uit deze rubberbomen vormt de basis voor het Pure Talalay Bliss matras.

Talalay Latex is superieur ten opzichte van andere latex of schuimmaterialen op vlakken als veerkracht, ondersteuning, uniformiteit, duurzaamheid en ventilatie. Reguliere (schuim)rubbermatrassen kunnen snel (te) warm aanvoelen. Dankzij de zeer goede ventilatie van Talalay latex bent u verzekerd van een aangenaam slaapklimaat.

Redenen om voor Pure Talalay Bliss te kiezen

Het is gezond

De matrassen van Pure Talalay Bliss komen uw gezondheid ten goede. Talalaly Latex is namelijk ook het gezondste materiaal op de markt. Het is antibacterieël, schimmel- en mijtwerend, ofwel hypoallergeen. Hierdoor kan het hulp bieden tegen niezen, piepen en astma.

Pure Talalay Bliss is Öko-Tex klasse 1 gecertificeerd. Deze certificatie bevestigd dat deze matrassen geen schadelijke substanties of grondstoffen bevatten. Er zijn maar weinig schuim- en latex matrassen die deze certificering verdienen.

Het verschil zit in de chemicaliën. Veel matrasschuimen bevatten een toxische chemicalien. Pure Talalay Bliss niet. Alleen non-toxische chemicalien en natuurlijke materialen worden gebruikt.

Uitstekende ondersteuning

Een Pure Talalay Bliss matras is verkrijgbaar in slechts één stevigheid. Omdat de matras zich aanpast aan uw lichaam in plaats van andersom. Progressieve ondersteuning werkt op een speciale manier. Hoe zwaarder u bent, des te actiever gaat het materiaal omhoog drukken.

Dit garandeert altijd een perfecte slaaphouding.  Zo krijgt u altijd en overal de steun die u nodig heeft. Een bijkomend voordeel is dat deze matrassen zich zó goed vormen, dat u uw partner niet meer voelt draaien en woelen.

Goed voor het milieu

Deze matrassen zijn goed voor het milieu, omdat er gebruikt wordt gemaakt van een eco-vriendelijke productiemethode. De grondstoffen zijn biologisch afbreekbaar en vernieuwbaar! De rubberbomen waar het belangrijkste bestandsdeel vandaan komt hebben een gemiddeld productieleven van 25 jaar. En de hevea brasiliensis bomen hebben een groot effect op het milieu. Omdat ze koolstof dioxide kunnen absorberen en broeikasgassen kunnen neutraliseren.

Een Pure Talalay Bliss matras is hypoallergeen

Omdat een Pure Talalay Bliss matras van nature schimmelwerend en antibacterieel is, hoeft u niet bang te zijn voor allergische reacties. Ook mensen met astma kunnen heerlijk slapen op een talalay latex matras, omdat het materiaal ook huisstofmijtwerend is. Zelfs mensen met een latex allergie kunnen heerlijk slapen op Pure Talalay Bliss.

Met andere woorden, wat voor allergie u ook heeft, dit is hét matras voor u.

Talalay latex is de beste ademende schuimsoort

Talalay latex is de meest ademende rubber dat er op de markt bestaat. De matrassen (en kussens) van Pure Talalay Bliss ademen tot wel 7 keer beter dan andere latex of schuimproducten. Het lichaamsvocht dat u 's nachts afgeeft wordt hierdoor snel en goed afgevoerd. Uw matras blijft langer fris en hygiënisch.

Beds & Bedding

In onze winkel te Zaandam vindt u alle matrassen die Pure Talalay Bliss in de collectie heeft. Hier kunt u zelf ervaren wat een goede ondersteuning én perfecte drukverlaging inhoudt. Slapen op een latex matras van Pure Talalay Bliss is een levensveranderende ervaring.

Slapen is geloven.