Auping matras

Een Auping matras is bij uitstek geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of vaak bewegen in bed. Er wordt namelijk bovengemiddeld veel aandacht besteed aan een goede ventilatie en ondersteuning. Lees meer

Auping
Vivo Breeze Matras
✓ Vanaf € 44,98 per maand
✓ Talalay latex laag
✓ Schouder + heupzone
vanaf1.595,-
Outlet
Auping Maestro Breeze matras (90x210)
-32% korting
Auping
Maestro Breeze matras (90x210)
✓ 5-Zone pocketveer
✓ Latex pura afdeklaag
✓ Soft comfort
1.470,- vanaf995,-
Auping
Inizio Matras
✓ 3-Zone pocketveer
✓ Latex afdeklaag
✓ 4-Stevigheden
vanaf495,-
Auping
Adagio Matras
✓ Vanaf € 22,42 per maand
✓ Latex Perfo afdeklaag
✓ 4-Stevigheden
vanaf795,-
Auping
Inizio Matras - Met Wasbare Tijk
✓ 3-Zone pocketveer
✓ Latex afdeklaag
✓ Wasbare tijk
vanaf595,-
Auping
Maestro Breeze Matras
✓ 5-Zone pocketveer
✓ Talalay latex laag
✓ Schouderzone
vanaf1.395,-
Auping
Cresto Matras
✓ 5-Zone pocketveer
✓ Latex Pura afdeklaag
✓ Schouderverlichting
vanaf1.095,-
Auping
Maestro Breeze Personal Support Partnermatras
✓ 5-Zone pocketveer
✓ Talalay latex laag
✓ Partnermatras
vanaf2.940,-
Auping
Adagio Matras - Met Wasbare Tijk
✓ 5-Zone pocketveer
✓ Latex Perfo afdeklaag
✓ Wasbare tijk
vanaf895,-
Auping
Vivo Personal Support Partnermatras
✓ 5-Zone pocketveer
✓ Talalay latex laag
✓ Partnermatras
vanaf3.340,-
Auping
Cresto Partnermatras
✓ 5-Zone pocketveer
✓ Latex Pura afdeklaag
✓ Partnermatras
vanaf2.340,-

Auping matras

Er is geen betere winkel om uw Auping matras te kopen dan bij Beds & Bedding. Alle modellen die u ziet op onze website, zijn namelijk zelf te zien en te testen in onze twee winkels. Daar helpen wij u graag verder. Maar natuurlijk zijn wij ook bereikbaar op andere manieren. Of u nu liever met ons chat op de website, belt, of een e-mail stuurt.

Welke Auping matras is voor mij geschikt?

Er zijn vijf verschillende Auping matras modellen, die ieder weer in vier stevigheden te verkrijgen zijn. Zo zijn we er zeker van dat er voor iedereen een passend slaapcomfort te vinden is. Wij zijn daar zo zeker van dat we u een 90 dagen comfortgarantie bieden!

Qua stevigheid

 • Soft - Voor tengere mensen
 • Medium - Voor mensen van een gemiddeld postuur
 • Firm - Voor diegenen met een gemiddeld postuur en/of een paar kg te veel
 • Extra Firm - Voor personen met overgewicht

Qua slaapcomfort

 • Inizio - Een simpel uitgevoerd model voorzien van drie comfort zones met alle kwaliteiten van een echt Auping matras.
 • Adagio - Voorzien van vijf comfort zones en een extra ventilerende laag.
 • Cresto - Een afneembare en wasbare tijk, vijf comfortzones en een latex pura afdeklaag. Ook is dit model voorzien van 3D-breisel voor een zeer goede ventilatie.
 • Maestro - Ideaal voor mensen met brede schouders, dankzij de speciaal gemaakte schouderzone met traagschuim. Dus perfect voor een V-vormig postuur. Ook dit matras is voorzien van een latex pura toplaag en 3D-breisel.
 • Vivo - Het echte topmodel, voorzien van schouderzone, heupzone en een speciale tijk die het slaapklimaat reguleert. Een extra dikke laag 3D-breisel zorgt voor de best mogelijke ventilatie.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zegt de aanduiding van de hardheid niet veel over het gevoel van het matras. Echter is het vooral een term om aan te geven voor welk postuur het Auping matras het meest geschikt is.

Een soft uitvoering is bijvoorbeeld zeer geschikt voor slanke en tengere mensen. Een medium stevigheid is de keus bij uitstek voor mensen met een gemiddeld postuur. Als u een paar kilootjes te veel bij zich draagt kunt u beter de firm uitzoeken. En voor wie echt wat zwaarder is, hebben we ook nog de extra firm variant.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om online te bestellen. Maar we zien u het liefste terug in een van onze winkels. Onze verkopers zijn namelijk goed opgeleid, en zeer gemotiveerd om u te helpen de juiste Auping matras te vinden. Zo houden ze niet alleen rekening met uw lengte en gewicht. Maar ook met uw lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren.

Natuurlijk kunt u uw vragen ook stellen per chat, telefoon of e-mail.

Voordelen van de Auping matras

Uiteraard zijn er tussen de diverse modellen vele verschillen. Zo heeft een Inizio een 3-zone indeling. Terwijl de Vivo een zeer geavanceerde 5-zone indeling heeft met een speciale schouder- en heupzone. Maar alle modellen uit de Auping matras collectie hebben ook een aantal voordelen gemeen.

 • Ingebouwde matrasbeschermer
 • Uitstekende ventilatie
 • Bijzonder hygiënisch
 • Afneembare en wasbare hoes (optioneel bij de Inizio en Adagio)

Ingebouwde matrasbeschermer

Zoals het feit dat u uw nieuwe Auping matras niet meer hoeft te draaien en keren. Dankzij de speciale asymmetrische opbouw kunt u deze dus lekker laten liggen. Dat is lekker makkelijk. Een bijkomend voordeel van iedere Auping matras is dat de matrasbeschermer hierdoor standaard bevestigd is aan de onderzijde. Deze zwarte, slijtvaste, onderlaag beschermt uw matras tegen het doorslijten van de tijk.

Ventilatie

We hebben het eerder al even gehad over de ventilatie. Een goed ventilerend matras zorgt voor een prettig slaapklimaat. Dat is belangrijk omdat temperatuur schommelingen veel invloed hebben op de kwaliteit van onze slaap. En omdat we 's nachts veel transpireren. Gemiddeld zelfs zoveel als tussen een kopje koffie en een blikje frisdrank! Dankzij de ventilerende eigenschappen van het Auping matras trekt dit niet in het matras. Dat is wel zo fris.

Altijd hygiënisch

Een goede hygiene is belangrijk. Daarom zijn bij Vivo, Maestro en Cresto de bovenzijden van de matrastijk standaard af te ritsen. Ook heeft u bij deze varianten de keuze uit de Nature of de Breeze tijk. Als u kiest voor de Breeze hoes is deze ook nog eens te wassen op 60 graden. Dat is erg prettig als u last heeft van huisstofmijtallergie. Of een kopje thee heeft gemorst bij dat ontbijtje op bed.

Bij de modellen Inizio en Adagio is dit een optie tegen meerprijs.

Combineer een Auping matras met de juiste bodem

Lekker slapen doe je pas echt als alle onderdelen van het slaapsysteem goed op elkaar zijn afgesteld. Omdat ieder Auping matras pocketveren bevat, komen ze het best tot recht op een spiraalbodem of boxspring.

De pocketveren moeten uw lichaam goed kunnen ondersteunen. Maar gedurende de nacht beweegt u gemiddeld tussen de 40 en de 60 keer in uw slaap. Soms op uw zij, dan weer op de rug. En misschien slaapt u ook nog wel eens op uw buik.

Uw Auping matras krijgt dus behoorlijk wat bewegingen te verwerken. Tel daarbij op het feit dat iedereen transpireert. Dan is het niet zo gek dat uw Auping matras een goede bedbodem nodig heeft die ventileert en de bewegingskrachten op een goede manier laat afvloeien.

Bij Beds &  Bedding krijgt u de beste service

Of u uw nieuw Auping matras nu in een van onze winkels besteld, of juist online op deze website. Bij Beds & Bedding krijgt u altijd de service die u verdient. Uw Auping matras wordt gratis bezorgd tot in de slaapkamer. Ook als u gebruik wenst te maken van de 90 dagen comfortgarantie, bieden wij dit geheel kosteloos aan! Wacht dus niet langer en bestel uw nieuwe Auping matras vandaag!