Kussens

Een goed hoofdkussen vormt de ultieme brug tussen uw lichaam en het matras. Daarmee is een kussen een essentieel onderdeel van het slaapcomfort. Wij helpen u graag met het vinden van het kussen dat het beste past bij u én uw matras. Lees meer

Beka Support Geltex kussen
INF% korting
Beka
Support Geltex kussen
✓ Geltex
✓ Rug- en zijslapers
✓ Soepel comfort
130,-
Beka Traditional Geltex kussen
INF% korting
Beka
Traditional Geltex kussen
✓ Geltex
✓ Rug- en zijslapers
✓ Soepel comfort
130,-
Beka Flat Geltex kussen
INF% korting
Beka
Flat Geltex kussen
✓ Geltex
✓ Buikslapers
✓ Soepel comfort
130,-
Beka Premium Geltex kussen
INF% korting
Beka
Premium Geltex kussen
✓ Geltex
✓ Zijslapers
✓ Soepel comfort
150,-
Beds & Bedding Dons en latex kussen Catharina
INF% korting
Beds & Bedding
Dons en latex kussen Catharina
✓ Latex en Dons
✓ Rug- en zijslapers
✓ Soepel comfort
vanaf169,-
Beds & Bedding Eiderdons kussen Marie Antoinette
INF% korting
Beds & Bedding
Eiderdons kussen Marie Antoinette
✓ 100% IJslandse Eiderdons rondom
✓ kern van 90% zuivere ganzendons
✓ Alle slaaphoudingen
✓ Zachtste comfort
vanaf995,-
Beds & Bedding 100% Allura ganzendons kussen Cleopatra
INF% korting
Beds & Bedding
100% Allura ganzendons kussen Cleopatra
✓ 100% Allura Ganzendons
✓ Alle slaaphoudingen
✓ Ultrazacht comfort
vanaf399,-
Beds & Bedding 90% Witte Ganzendons kussen Isabella
INF% korting
Beds & Bedding
90% Witte Ganzendons kussen Isabella
✓ 90% Ganzendons
✓ Alle slaaphoudingen
✓ Zeer zacht comfort
vanaf209,-
Beds & Bedding 90% Eendendons kussen Elizabeth
INF% korting
Beds & Bedding
90% Eendendons kussen Elizabeth
✓ 90% Eendendons
✓ Alle slaaphoudingen
✓ Zacht comfort
vanaf149,-
Beds & Bedding 90% Ganzendons kussen Victoria
INF% korting
Beds & Bedding
90% Ganzendons kussen Victoria
✓ 90% Ganzendons
✓ Alle slaaphoudingen
✓ Middelhard comfort
vanaf109,-
Beds & Bedding 15% Ganzendons kussen Boudicca
INF% korting
Beds & Bedding
15% Ganzendons kussen Boudicca
✓ 15% Ganzendons
✓ Rug- en zijslapers
✓ Stevig comfort
vanaf69,-
Mahoton Butterfly kussen
INF% korting
Mahoton
Butterfly kussen
✓ Ergonomisch gevormd
✓ Rug- en zijslapers
✓ 100% Natuur latex
vanaf169,-
Formesse Stretch Molton kussensloop
INF% korting
Formesse
Stretch Molton kussensloop
✓ Katoen + Polyester
✓ Sets van 2
✓ Keuze uit 4 maten
vanaf35,-
Trussardi Theorem Sierkussen
INF% korting
Trussardi
Theorem Sierkussen
✓ 100% Katoen
✓ Satijn
✓ 40 x 40cm
71,50

Kussens

Als u iedere ochtend opstaat met nekklachten zou het een goede optie zijn om uw slaapkussen te vervangen. De meeste mensen vervangen hun hoofdkussen niet vaak genoeg. Een kussen van goede kwaliteit gaat gemiddeld 3 tot 4 jaar mee.

Dit komt omdat een slaapkussen veel te verwerken krijgt, het wordt iedere nacht opnieuw intensief gebruikt. En dat terwijl transpiratievocht letterlijk het vulmateriaal wegvreet. Een goede moltongebruiken kan al veel helpen. Want dit beschermt uw hoofdkussen tegen overtollig vocht.

Kussen merken

Er zijn veel merken te koop. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste merken. Zij maken gebruik van hoogwaardige vulmaterialen en ergonomische vormen. Dit helpt om nekklachten te verminderen en zelfs te voorkomen.

Het ergonomische Butterfly slaapkussen van Mahoton is zelfs zo gevormd dat het precies om de schouderpartij heen ligt. Met het hoofd ligt u daardoor beter op het ondersteunende oppervlak. Tegelijkertijd komt er door de druk van uw hoofd een klein neksteuntje omhoog. Het resultaat is een fantastisch liggend kussen én u kunt zonder nekklachten het leven door.

Maar natuurlijk hebben wij nog meer fantastische merken slaapkussens zoals Auping, Caresse en Beds & Bedding. Deze staan echter (nog) niet allemaal in onze webwinkel. 

Hoofdkussen soorten

Tegenwoordig worden er veel verschillende soorten vulling gebruikt om een hoofdkussen te maken. Natuurrubber en traagschuim worden steeds bekender. Maar ook dons en veren zijn nog onverminderd populair. Bij ons vindt u natuurlijk alle soorten. Als u er niet meer uit kunt komen? Geen probleem!

Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen. Dat kan op alle mogelijke manieren, zoals bijvoorbeeld via de telefoon, chat of e-mail. Maar het liefste zien wij u natuurlijk terug in een van onze winkels. Want als adviseur is persoonlijk contact met onze klanten waar het uiteindelijk om gaat. Hoe u het ook wenst, wij kunnen u altijd helpen om te kiezen uit de vele kussen soorten. U hoeft dan alleen nog maar te genieten van een leven zonder nekklachten en heerlijk comfortabel slapen.

Uw lighouding is belangrijk om een slaapkussen uit te zoeken

Om een goed hoofdkussen te vinden is het belangrijk om te weten wat uw slaaphouding is. Immers, als u op uw zij slaapt hebben uw hoofd en nek een andere steungeving nodig dan wanneer u op uw rug slaapt.

Daarom hebben wij het makkelijk gemaakt voor u, door ook een indeling te maken van onze kussen collectie op lighouding. Of u nu op uw rug, zij of zelfs de buik slaapt. U kunt bij ons altijd het juiste slaapkussen vinden!

Accessoires

Veel hoofdkussen modellen hebben tegenwoordig een ergonomische vorm of afwijkende maat. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan kussenslopen die perfect op maat gemaakt worden. Niets is zo vervelend als uw nieuwe kussen tijdens de slaap uit de sloop kruipt.

Natuurlijk hebben we ook goede moltons beschikbaar. Deze beschermen uw slaapkussen tegen transpiratievocht en verlengen de levensduur. Tevens is dit een extra beschermlaag die op 60 graden gewassen kan worden. Ideaal als u allergisch bent voor de huisstofmijt!

Nekklachten verhelpen

We hebben het al een aantal keren genoemd. Maar een van de meest voorkomende redenen om een nieuw kussen te kopen is nekklachten. Vaak wordt dit veroorzaakt door een oud of verkeerd hoofdkussen. De gevolgen kunnen verschrikkelijk zijn. Van simpelweg een stram gevoel, tot echte pijn en een vastzittende nek.

Daarom hebben wij vanuit onze winkels de mogelijkheid om uw nieuwe hoofdkussen thuis te testen. Deze service kunnen wij helaas online nog niet aanbieden. Wij hebben een assortiment aan testkussens. Deze mag u mee naar huis nemen om vervolgens een week te proberen. Zo weet u zeker of uw nekklachten verholpen worden. Immers, iedereen wil wel een goed kussen kopen als daarmee de nekklachten weg gaan! Kwaliteit en service. Dat is wat u mag verwachten als u een kussen koopt bij een van de winkels van Beds & Bedding.