Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Prestige boxspring - OUTLET
-50%

Prestige boxspring - OUTLET

9.550,- 4.775,-
1 op voorraad
U bespaart: €4.775,00 (-50%)
✓ Boxspringset 180x210cm
✓ Soepel comfort
✓ Natuurlatex topper
ca. 2 à 3 werkdagen
Beds & Bedding.
 • klanttevredenheidsscore: 9,1
  Onafhankelijk gemonitord door Kiyoh.nl
 • De beste kwaliteit!
  Alleen het beste is goed genoeg voor ons.
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Jensen Prestige Boxspring

In een boxspring ervaart u het slaapcomfort van Jensen op zijn allerbest met de Jensen Pocket-on-Pocket Technology. Het bed is voorzien van een dubbele matras met maximaal drie individuele Jensen pocketveersystemen. De bedden hebben een ononderbroken slaapoppervlak, zonder harde randen in het midden. Echter, dankzij de technologie kan de stevigheid nog steeds individueel worden gekozen.

Jensen Prestige matras

Jensen Zonesysteem

Het zonesysteem van Jensen geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl u uitrust en slaapt. Steun in de onderrug in combinatie met een zachte schouderzone zorgen voor een totaal nieuwe slaapervaring.

Het principe dat ten grondslag ligt aan het zonesysteem is even vanzelfsprekend als natuurlijk. De meeste mensen zijn breder aan heupen en schouders, terwijl hun middel gewoonlijk smaller is. Omdat de matras tot taak heeft het lichaam te dragen, geeft de in zones ingedeelde matras een gelijkmatigere en aangenamere steun waar schouders en heupen dieper in de matras zakken, terwijl het middel steviger ondersteund wordt. Het resultaat is hetzelfde, ongeacht of u op uw rug of op uw zij slaapt.

Jensen Alloy veer

Jensen Aloy bevat het beste en meest flexibele veersysteem van Jensen. Het past zich voortdurend aan aan uw wisselende lighouding en gewichtsverdeling.

Dankzij het veersysteem heeft het gehele matras een zeer zacht oppervlak, omdat de stevigere zones pas steun gaan verlenen wanneer uw lichaam verder in het matras wegzakt.

Wist u dat het schoudergewricht een van de soepelste gewrichten van uw lichaam is en de meeste kans op letsel loopt? Dit instabiele gewricht wordt voortdurend blootgesteld aan druk, vooral als u op uw zij slaapt. Daarom past Jensen Aloy 2.0 toe: een verbeterd Aloy veersysteem met een extra zachte schouderzone die uw schouders volop bewegingsruimte geeft.

Jensen Softline III topmatras

De Jensen SoftLine III topmatras heeft een vulling van Innergetic Latex 5 cm. De open celstructuur van Innergetic heeft zeer goede lucht- en vochttransporterende eigenschappen. Het vulmateriaal is zowel geperforeerd als geprofileerd. De perforatie zorgt voor optimale ventilatie, de profilering voor een zachtere en een stevigere kant. De meeste mensen hebben het gevoel dat de geprofileerde kant zachter is en de vlakke kant steviger. Doordat bacteriën en stofmijt slecht gedijen in latex, wordt het bedklimaat schoner en gezonder. SoftLine III bevat Quallofil Allerban.

De tijk van de SoftLine III is gemaakt van Kairo, een viscose van zeer hoge kwaliteit, die de beste vochttransporterende en warmteregulerende eigenschappen heeft. De viscosevezels worden uit natuurlijke en duurzame houtmassa gehaald. In combinatie met een spinproces van hoge kwaliteit zorgt dit voor een zeer zacht garen met een elegante glans. De viscose wordt in de bovenste laag van de tijk geweven - de laag die zich het dichtst bij het lichaam bevindt.

Beds & Bedding Outlet voorwaarden 

 • Showroommodellen worden gratis bezorgd en gemonteerd door onze eigen vakmonteurs.
 • De aanbieding geldt uitsluitend voor het getoonde showroommodel(len) en is onder voorbehoud van beschikbaarheid.
 • Iedere aanbieding is onder voorbehoud van wijzigingen.

Meer weten?

Zijn nog niet al uw vragen over dit bed beantwoord? Neem dan vrijblijvend contact met ons of kom langs bij Beds & Bedding Amstelveen. Het voordeel van een afspraak maken is dat wij bij binnenkomst gegarandeerd direct beschikbaar zijn om u van dienst te zijn. Ook kunnen wij het bed voor u reserveren om zo teleurstelling te voorkomen.

Aanwezig in Beds & Bedding Amstelveen
Maat 180 x 210 cm
Afmeting hoofdbord B 200cm x H 127cm x D 10cm
1 of 2-persoons matras 2-Persoons matras
Matrastype Jensen Prestige matras
Matras stevigheid 1x Soft + 1x Firm
Topmatras Jensen Softline III topper
Materiaal/Kleur Blue 445