Gespreid betalen

In principe kunt u alle online aankopen tussen de € 250,- en € 5.000,- gespreid betalen bij Beds & Bedding. Met looptijden van 3 tot 36 maanden! In deze categorie staan de meest populaire producten voor gespreid betalen al vast voor u klaar! Lees meer

Aanbieding
Serta Classico boxspring aanbieding
-28% korting
Serta
Classico boxspring aanbieding
✓ Direct leverbaar
✓ Dual-Core matras
✓ Ook Elektrisch leverbaar!
3.999,- vanaf2.899,-
Aanbieding
Serta Ligne boxspring aanbieding
-29% korting
Serta
Ligne boxspring aanbieding
✓ Direct leverbaar
✓ Dual-Core matras
✓ 5-Sterren Hotel kwaliteit
4.499,- vanaf3.199,-
Pullman Silverline Premier Matras
INF% korting
Pullman
Silverline Premier Matras
✓ Vanaf € 23,19 per maand
✓ HR-Schuim afdeklaag
✓ Geneste pocketvering
vanaf749,-
Auping Vivo Matras
INF% korting
Auping
Vivo Matras
✓ Vanaf € 44,98 per maand
✓ Talalay latex laag
✓ Schouder + heupzone
vanaf1.595,-
Pullman Silverline Excellence Matras
INF% korting
Pullman
Silverline Excellence Matras
✓ Vanaf € 26,50 per maand
✓ Latex afdeklaag
✓ Geneste pocketvering
vanaf849,-

Gespreid betalen

Een goed slaapsysteem gaat lang mee. Dus waarom zou u dan niet gespreid betalen? Koop daarom uw boxspring, bed of matras via SprayPay. Géén lease, het is úw product. Van de beste merken, zoals Auping, Caresse, Pullman en Serta.

Wij bieden twee betaalmethoden aan voor gespreid betalen. IN3 en SprayPay. IN3 betaald u terug in 3 termijnen met een maximale looptijd van 60 dagen. SprayPay biedt looptijden van 12 tot 36 maanden. Met een maximum bedrag van € 5.000,-

IN3

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Tegen 0% rente!

SprayPay

Een goed bed gaat heeft een lange levensduur. Maar vaak moet u de aanschaf wel helemaal vooruit betalen. Nu niet meer! Kies voor een van de producten op deze pagina en u kunt gespreid betalen in 12, 18, 24 of 36 maanden via SprayPay! Dit heeft een aantal grote voordelen:

 • Nu slapen, later betalen
 • Laag maandbedrag, met vaste rente
 • Kies zelf de looptijd van 12, 18, 24 of 36 maanden
 • 100% boetevrij extra aflossen
 • 100% Eigendom, het is géén lease
 • Gratis bezorgd en gemonteerd!
 • Behoud van alle garanties!

In principe kunt u alle producten op onze website met een waarde tussen de € 250,- en € 5.000,- gespreid betalen. Maar voor uw gemak hebben wij de meest populaire opties voor u op deze pagina verzameld! Koop een boxspring van Serta of Caresse of een matras van Auping en geniet van de snelle levertijd en de lage maandlasten.

Hoe werkt het?

Gespreid betalen werkt erg simpel. SprayPay heeft een vergunning bij de AFM en mag persoonlijke leningen verstrekken. De checks hiervoor doorloopt u tijdens het afrekenproces en worden volledig online afgehandeld.

 1. Kies de boxspring die u wilt kopen
 2. Kies op de betaalpagina voor SprayPay - Gespreid betalen
 3. SprayPay rekent het artikel voor u af
 4. 30 dagen na ontvangst van het artikel begint u met terugbetalen
 5. Na de laatste betaling van de zelfgekozen looptijd bent u klaar.

Voor een aanvraag tot €1000,- hoeft u alleen in te vullen wat je inkomen en je lasten zijn, is het kredietbedrag meer dan €1000,- dan wordt er ook een bewijs van uw inkomen en woonlasten (hypotheek of huur) gevraagd. Dit kan middels een loonstrook, bankafschrift of je bankapp met daarop de bij- en afschrijvingen zichtbaar.

Wil u liever geen bewijs van je inkomen en woonlasten opgeven? Vraag dan een financiering tot €1.000 aan en betaal de rest bij levering. Neem hiervoor contact op met Beds & Bedding Zaandam.

Wat kost gespreid betalen?

U kunt ieder product op onze website tussen de € 250,- en € 5.000,- gespreid betalen. Afhankelijk van de gekozen looptijd betaalt u dan tussen de 11,9% en 14% rente per jaar. Als u kiest voor een matras van € 1.500,- en een looptijd van 1 jaar, dan betaald u € 89,25 aan rente. Uw maandbedrag wordt dan € 132,44. Als u kiest voor 36 maanden, dan wordt het maandbedrag € 49,76 en betaald u in totaal € 291,36 aan rente.