Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Satinesse Protect Waterdicht Hoeslaken

Satinesse Protect Waterdicht Hoeslaken

46,-
✓ Mix katoen/synthetisch
✓ 100% waterdicht
✓ 15-26cm hoge matras
ca. 1 week
Beds & Bedding.
 • Klanttevredenheidsscore: 9,0
  Onafhankelijk gemonitord door Feedback Company
 • Gratis bezorging vanaf €49
  Daaronder €3,95 verzendkosten
 • Deskundig advies
  Wij helpen u graag met al uw vragen per mail, chat, telefoon of in de winkel!
 • Maatwerk mogelijk
  Kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij maken graag een product op maat voor u! Informeer naar de mogelijkheden.
Beschrijving

Formesse Satinesse Protect Hoeslaken

Een waterdicht hoeslaken werkt perfect als matrasbeschermer. En de Satinesse Protect van Formesse is de beste van allemaal. Er komt geen druppeltje vocht door deze matrasbeschermer heen. En toch ademt het goed. Dit komt doordat de Satinesse Protect gebruik maakt van een geavanceerd polymeermembraan.

De kant waarop u slaapt is van katoen, en de zijde die op de matras ligt is een ademende polymeermembraan dat al het vocht tegenhoudt. U kunt zonder een extra laag gewoon heerlijk slapen op een Formesse waterdicht hoeslaken.

Anti-allergisch en superfris

Een extra voordeel van dit waterdicht hoeslaken is dat de membraantechnologie er voor zorgt dat er geen haartjes en huidschilfertjes meer in de matras terecht komen. Dit onderbreekt de voedselketen van de huisstofmijt, waardoor het een zeer ongastvrij klimaat is voor deze beestjes. Ideaal dus als u allergieën heeft!

De Satinesse Protect is een met een EU-toegelaten Biocide behandeld. Deze stof verhindert onaangename geuren in het textiel en zorgt voor extra hygiëne. Bovendien werkt de Biocide effectief tegen huisstofmijt.

Perfecte pasvorm

Net als alle andere Formesse producten heeft de Satinesse Protect een geweldige pasvorm. De zijkanten zijn gemaakt van een soepele jersey kwaliteit. Zodat u dit waterdicht hoeslaken om het matras kunt doen als een normaal hoeslaken.

Standaard is deze variant geschikt voor matrassen tussen de 12cm en 26cm. 

De Satinesse Protect is uiteraard getest volgens ÖkoTex Standard 100, bekroond met het zegel „Textiles Vertrauen“ en geproduceerd in Europa.

Materiaal 50% Katoen + 50% Polymeermembraam
Thread Count / Gewicht
Weving N.v.t.
Geschikt voor Matrassen van 12 t/m 26cm hoog