Texeler dekbed

Ook als u op zoek bent naar een écht Texeler dekbed kunt u bij Beds & Bedding terecht. U kunt kiezen uit twee 4-seizoenen dekbedden van 100% Texelse wol. De Strandjutter is gevuld met zuivere scheerwol en het Texeler dekbed Zeester is gevuld met lamswol. Lees meer

Geen producten gevonden...

Texeler dekbed

De wol van de Texelaar is van een zeer goede kwaliteit dankzij de blootstelling aan de zilte lucht en de zeewinden. Dit klimaat zorgt voor een bijzonder hoog gehalte lanoline. Een echt 100% wollen Texeler dekbed heeft vele voordelen:

  • Uitstekende ventilatie en vochtregulatie.
  • Duurzaamheid, wol groeit immers weer terug!
  • Lange levensduur.
  • Uitstekende isolatie - warm in de winter en koel in de zomer.
  • Makkelijk in onderhoud.
  • Wol is zelfreinigend.
  • 4-Seizoenen dekbedden zorgen voor een goed slaapklimaat in ieder jaargetijde.

Strandjutter

Ons Strandjutter Texeler dekbed is gemaakt van 100% zuivere scheerwol afkomstig van de Texelaar. De tijk is van 100% percal katoen. Het dekbed bestaat uit een zomer- en herfstdeel. In de winter kunt u deze door middel van een ritssluiting aan elkaar bevestigen. Op die manier kunt u genieten van een heerlijk knusse warmte! Heerlijk slapen in alle jaargetijden doet u onder de Strandjutter van Beds & Bedding.

Zeester

Het meest luxueuze Texeler dekbed is de Zeester. Gevat in een tijk van echte katoensatijn zorgt de 100% lamswol voor een heerlijk licht en soepel wollen dekbed. Ook de Zeester wordt geleverd als een 4-seizoenen uitvoering. Vergeleken met de Strandjutter is de Zeester lichter, soepeler en voegt zich mooier om het lichaam.

De werkzame stof: Lanoline

Lanoline is een zeer belangrijk bestandsdeel van ieder wollen dekbed. Het unieke wasproces zorgt ervoor dat de lanoline (wolvet) in de schapenwol behouden blijft. Lanoline is een gezonde natuurstof. Heel vriendelijk voor mensen met spier- en gewrichtsklachten. Ook is het wolvet zelfreinigend en vuilafstotend en dus zeer hygiënisch! 

Uw Texeler Dekbed bij Beds & Bedding kopen

Uw nieuwe Texeler dekbed koopt u natuurlijk bij Beds & Bedding! Wij helpen u graag met een goed advies en daarom bieden wij u ook voldoende contact mogelijkheden. Bijvoorbeeld via de telefoon, chat of e-mail. Ook de betaalmogelijkheden zijn legio, natuurlijk kunt u via iDeal, CreditCard of Paypal betalen. Maar we bieden ook twee achteraf betaalmogelijkheden aan en zelfs een mogelijkheid om uw aankoop in termijnen te betalen!

Uw aankoop wordt snel en gratis thuisbezorgd, en uiteraard geldt bij ons een 14 dagen herroepingstermijn. Kortom, een Texeler dekbed kan alleen maar van Beds & Bedding komen!