Kasjmier dekbed

De ultrafijne wol van de kasjmiergeit is een ideaal vulmateriaal voor een dekbed. Het is licht, soepel en versterkt alle eigenschappen waar wol bekend om staat. Een kasjmier dekbed is een cadeau voor uzelf. Pure luxe. Lees meer

Beds & Bedding Kasjmier All-Year dekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Kasjmier All-Year dekbed
✓ 100% Kasjmier
✓ 400 gr/m2
✓ Micromodal tijk
vanaf639,-
Beds & Bedding Kasjmier Lente-/herfst dekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Kasjmier Lente-/herfst dekbed
✓ 100% Kasjmier
✓ 225 gr/m2
✓ Micromodal tijk
vanaf499,-
Beds & Bedding Kasjmier Zomerdekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Kasjmier Zomerdekbed
✓ 100% Kasjmier
✓ 150 gr/m2
✓ Micromodal tijk
vanaf399,-

Kasjmier dekbed

Bent u op zoek naar het ideale slaapklimaat? Niet te warm, niet te koud maar precies goed? Denk er dan ook eens aan om te slapen onder het meest luxueuze en edele natuurhaar: kasjmier.

Waarom kiezen voor een kasjmier dekbed?

  • Uitstekende isolatie
  • Fijne warmte bij een laag gewicht
  • Zeer soepel
  • Voelt zacht en fijn aan
  • Lange levensduur

Een keuze voor een kasjmier dekbed is kiezen voor het beste. Dankzij de extreme fijnheid van de wolvezel kunt u genieten van een soepel, licht en bovenal comfortabel gevoel. De vezel is slechts 12 tot 19 micron dik. Een micron is een duizendste millimeter. Ter vergelijking, Texeler wol is 26 tot 34 micron dik! Het resultaat is dat een kasjmier dekbed nauwer om uw lichaam vormt waardoor het comfort verhoogt wordt.

Een bijzondere eigenschap van deze wolsoort is dat het goed isoleert. Dat betekent lekker warm in de winter, maar in de zomer houdt het de warmte juist buiten. Tenzij het echt on-Nederlands warm wordt, kunt u het hele jaar door onder hetzelfde kasjmier dekbed slapen.

Wol van kasjmiergeit

Deze unieke wolsoort is afkomstig van de kasjmiergeit. Deze leeft van oorsprong in het grensgebied tussen India en Pakistan. De wolsoort is zoals gezegd extreem fijn. Super zacht en erg soepel. Het is daardoor ook een populaire vezel om wol voor kleding van te maken. Met name luxe pakken en truien.

Om de beste wol te krijgen, worden de zachte onderharen uit de vacht van deze geit gekamd. Per keer levert dit maar een kleine 150 gram op. Het is dus zeer arbeidsintensief. Een Beds & Bedding all year kasjmier dekbed op een lits jumeaux maat is gevuld met maar liefst 2100 gram van deze wol. Om één kasjmier dekbed te maken is dus de wolopbrengst van 14 geiten nodig! Er wordt niets vermengd. Wij gebruiken alleen 100% kasjmiervulling. Er is ook een lente-/herfst variant of zomerdekbed leverbaar.

Alleen de tijk is is gemaakt van een MicroModal/Katoen mix. Dit zorgt voor een betere vochtopname dan bij 100% katoen.

Uw kasjmier dekbed online kopen

U kunt uw nieuwe aanwinst met een gerust hart op onze website bestellen. Beds & Bedding is aangesloten bij zowel Webshop Keurmerk als de Centrale Branchevereniging Wonen. Op onze website kunt u veilig betalen door middel van een groot scala aan betaalmogelijkheden.

Zou u graag een kasjmier dekbed kopen, maar is deze iets aan de prijzige kant? Geen probleem! Via Capayable kunt u deze aanschaf in drie termijnen betalen. Na bestelling wordt uw kasjmier dekbed zo snel mogelijk thuisbezorgd door PostNL. Voor u het weet slaapt ook u heerlijk comfortabel onder uw eigen kasjmier dekbed!