Winterdekbed

Een winterdekbed is ideaal voor wie het altijd koud heeft. Of in een historische (ongeïsoleerde) woning woont. Een 100% dons winterdekbed biedt een behaaglijke en knusse warmte met een zeer hoog comfort en laag gewicht.  Lees meer

Beds & Bedding 90% Ganzendons dekbed Elizabeth
INF% korting
Beds & Bedding
90% Ganzendons dekbed Elizabeth
✓ 90% Ganzendons
✓ Zeer licht
✓ Warmtegarantie
vanaf219,-
Beds & Bedding 90% Eendendons dekbed Victoria
INF% korting
Beds & Bedding
90% Eendendons dekbed Victoria
✓ 90% Eendendons
✓ Licht
✓ Warmtegarantie
vanaf149,-
Beds & Bedding 100% Ganzendons dekbed Cleopatra
INF% korting
Beds & Bedding
100% Ganzendons dekbed Cleopatra
✓ 100% Ganzendons
✓ Ultralicht
✓ Warmtegarantie
vanaf459,-
Beds & Bedding Tiroler Winterdekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Tiroler Winterdekbed
✓ 65% Eendendons
✓ 714 gr/m2
✓ Superwarm!
vanaf399,-

Winterdekbed

Een winterdekbed is ideaal voor wie het altijd koud heeft. Of in een historische (ongeïsoleerde) woning woont. Een 100% dons winterdekbed biedt een behaaglijke en knusse warmte met een zeer hoog comfort en laag gewicht.

De laatste elfstedentocht al weer even geleden en ook zijn onze huizen steeds beter geïsoleerd. Toch is het winterdekbed niet weg te denken! Het is namelijk ideaal voor eenieder die het snel koud heeft. Of in een zeer koude kamer slaapt.

Een donzen winterdekbed

Om ten volle gebruik te maken van het heerlijk warme comfort raden we een dons als vulmateriaal aan. Dankzij de hoge isolatiewaarde en goede ventilatie biedt dons een uitstekende warmteafgifte gecombineerd met een hoog ademend vermogen. Ook is een donzen winterdekbed heerlijk licht en soepel. Zelfs als u en uw partner beide behoefte hebben aan een andere warmteklasse kunt u bij ons terecht. Met een dekbed op maat slaapt u onder een winterkant, terwijl uw partner onder een koelere kant kan slapen.

Supreme - 100% ganzendons van de beste kwaliteit

Supreme wordt gemaakt met een vulling van originele Alluradons. Deze donssoort wordt speciaal geselecteerd op de extreem hoge vulkracht en isolatiewaarde. Met een vulgewicht van slechts 180 gram per mweegt een compleet lits-jumeaux dekbed slechts iets meer dan een kilo! De tijk van 95% MicroTencel en 95% zijde is zeer effectief in vochtregulatie en knispert niet! Het Supreme winterdekbed is het beste van het beste. Uiteraard NOMITE gecertificeerd en behandeld met VitalFinish.

Romance Gold - 100% Pilsener ganzendons

Een 100% donsvulling van hoge kwaliteit gevat in een echte katoenbatist tijk zorgt voor een fantastisch slaapklimaat. De Romance Gold is met 200 gram ganzendons per meen superlicht winterdekbed. Dit komt de ventilatie en het slaapcomfort ten goede. Want het vormt zich nauw om het lichaam waardoor u altijd een behaaglijke warmte ervaart. Ook als u last heeft van huisstofmijtallergie, want ook Romance Gold heeft het NOMITE certificaat.

Princess - 90% Poolse witte ganzendons

Ons winterdekbed Princess biedt een ideale prijs/kwaliteit verhouding. Met een vulgewicht van 235 gram per mbiedt Princess nog steeds een zeer hoog comfort. Maar voor een vriendelijkere prijs ten opzichte van de 100% donzen dekbedden. Dankzij de zeer dichtgeweven tijk kan de huisstofmijt niet binnendingen en dus heeft ook Princess het predikaat NOMITE.

Classic - 65% eendendons

Een goed comfort voor een zeer gunstige prijs vindt u bij het model Classic. Dit winterdekbed is gevuld met 325 gram eendendons per m2. De 100% katoenen tijk helpt bij de vochtregulatie. Bekijk hier het Classic winterdekbed.

Het extra-warme winterdekbed Tiroler

Ieder jaar als men van de wintersport terugkeert krijgen we de vraag naar die fijne zware Oostenrijkse dekbedden. Het dekbed Tiroler is nóg warmer dan een 'normaal' winterdekbed en extra-zwaar. Een Lits-Jumeaux kan maar liefst 4kg wegen! Voor wie een zeer warm dekbed wenst is de Tiroler de juiste keuze!

Uw winterdekbed bij Beds & Bedding kopen

Uw nieuwe winterdekbed koopt u natuurlijk online bij Beds & Bedding! Dankzij onze ruime keuze en zelfs maatwerk mogelijkheden kunnen wij u altijd helpen aan het perfecte model voor uw situatie. Ongeacht of u last van allergieën heeft, speciale wensen of gewoon het beste van het beste wil.

Wij helpen u graag met een goed advies en daarom bieden wij u ook voldoende contact mogelijkheden. Bijvoorbeeld via de telefoon, chat of e-mail. Ook de betaalmogelijkheden zijn legio, natuurlijk kunt u via iDeal, CreditCard of Paypal betalen. Maar we bieden ook twee achteraf betaalmogelijkheden aan en zelfs een mogelijkheid om uw aankoop in termijnen te betalen!

Uw aankoop wordt snel en gratis thuisbezorgd, en uiteraard geldt bij ons een 14 dagen herroepingstermijn. Kortom, uw winterdekbed kan alleen maar van Beds & Bedding komen!