Lente & Herfst dekbed

Een lente-/herfst dekbed is speciaal ingesteld op de seizoenen tussen de zomer en winter in. Maar u kunt er natuurlijk ook het hele jaar heerlijk onder slapen als u het simpelweg snel warm heeft! Ontdek hier welk lente-/herfst dekbed het beste bij u past. Lees meer

Beds & Bedding 90% Ganzendons dekbed Elizabeth
INF% korting
Beds & Bedding
90% Ganzendons dekbed Elizabeth
✓ 90% Ganzendons
✓ Zeer licht
✓ Warmtegarantie
vanaf219,-
Beds & Bedding 90% Eendendons dekbed Victoria
INF% korting
Beds & Bedding
90% Eendendons dekbed Victoria
✓ 90% Eendendons
✓ Licht
✓ Warmtegarantie
vanaf149,-
Beds & Bedding 100% Ganzendons dekbed Cleopatra
INF% korting
Beds & Bedding
100% Ganzendons dekbed Cleopatra
✓ 100% Ganzendons
✓ Ultralicht
✓ Warmtegarantie
vanaf459,-
Beds & Bedding Kasjmier Lente-/herfst dekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Kasjmier Lente-/herfst dekbed
✓ 100% Kasjmier
✓ 225 gr/m2
✓ Micromodal tijk
vanaf499,-

Lente & Herfst dekbed

Het Nederlandse klimaat kent een sterk temperatuurverschil tussen de seizoenen. Het komt dus regelmatig voor dat u het koud of warm krijgt in bed. Daarom zijn onze dekbedden ingedeeld op warmteklasse. Het lente-/herfst dekbed is perfect qua isolatie voor het voor- en najaar. Niet te warm, niet te koud maar precies goed!

Dons

Dons houdt lucht vast, door deze eigenschap houdt het watervogels zoals eenden en ganzen warm. Ook in de winter! Door meer of minder donsvulling te gebruiken kunnen we een dekbed koeler of warmer maken. Een lente-/herfst dekbed is minder gevuld dan een all year dekbed, maar meer dan een zomerdekbed.

Ganzendons

Als u de voorkeur heeft voor een licht gevoel en een lente-/herfst dekbed dat nauw om uw lichaam vormt is ganzendons hét vulmateriaal voor u! De isolatie, ventilatie en de vochtregulatie staan allemaal op een bijzonder hoog niveau. Hierdoor kunt u genieten van een gezond en comfortabel slaapklimaat. Een Kauffmann True Legend 650 lente-/ herfst dekbed is hier een goed voorbeeld van!

Eendendons

Ook eendendons is een goed materiaal om te gebruiken. Omdat eenden wat kleiner zijn dan ganzen zijn ook de donsvlokken kleiner. Het resultaat is dus dat eendendons iets minder lucht vasthoudt en er meer van nodig is om dezelfde warmteafgifte te bereiken. Vandaar dat eendendons zeer geschikt is voor wie een wat zwaarder gevoel prefereert. Ook is deze donssoort vaak iets gunstiger geprijsd.

Synthetisch

Als u geen natuurlijke materialen wenst te gebruiken is een lente-/herfst dekbed met synthetische vulling een echte uitkomst! De polyestervezels van de simpelere modellen zijn vaak minder goed ventileren. Maar tegenwoordig zijn er ook zeer geavanceerde synthetische vezels die zelfs gebruik maken van phase changing materials. Dit zijn paraffines, die warmte absorberen en weer aan de omgeving vrij geven als de temperatuur zakt.

Uw lente-/herfst dekbed bij Beds & Bedding kopen

Uw nieuwe lente-/herfst dekbed koopt u natuurlijk online bij Beds & Bedding! Dankzij onze ruime keuze en zelfs maatwerk mogelijkheden kunnen wij u altijd helpen aan het perfecte model voor uw situatie. Ongeacht of u last van allergieën heeft, speciale wensen of gewoon het beste van het beste wil.

Wij helpen u graag met een goed advies en daarom bieden wij u ook voldoende contact mogelijkheden. Bijvoorbeeld via de telefoon, chat of e-mail. Ook de betaalmogelijkheden zijn legio, natuurlijk kunt u via iDeal, CreditCard of Paypal betalen. Maar we bieden ook twee achteraf betaalmogelijkheden aan en zelfs een mogelijkheid om uw aankoop in termijnen te betalen!

Uw aankoop wordt snel en gratis thuisbezorgd, en uiteraard geldt bij ons een 14 dagen herroepingstermijn. Kortom, uw lente-/herfst dekbed kan alleen maar van Beds & Bedding komen!