All-Year dekbedden

Een all year dekbed is warmer dan een lente/herfst dekbed maar koeler dan een echt winterdekbed. Het is dus een uitstekende optie om (bijna) het gehele jaar heerlijk onder te slapen! Ontdek de vele mogelijkheden en vulmaterialen! Lees meer

Beds & Bedding
90% Ganzendons dekbed Elizabeth
✓ 90% Ganzendons
✓ Zeer licht
✓ Warmtegarantie
vanaf209,-
Beds & Bedding
100% Siberisch ganzendons dekbed Isabella
✓ 100% Ganzendons
✓ Superlicht
✓ Warmtegarantie
vanaf349,-
Beds & Bedding
90% Eendendons dekbed Victoria
✓ 90% Eendendons
✓ Licht
✓ Warmtegarantie
vanaf149,-
Kauffmann
Oostenrijkse Weidegans All-Year Dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 800 CUIN | 140 gr/m2
✓ Diervriendelijk dons
vanaf749,-
Beds & Bedding
100% Ganzendons dekbed Cleopatra
✓ 100% Ganzendons
✓ Ultralicht
✓ Warmtegarantie
vanaf459,-
Kauffmann
True Legend 650 All-Year Dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 650 CUIN | 265 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf339,-
Auping
Comfort Natuur All-Year Dekbed
✓ 90% Eendendons
✓ 195 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf219,-
Kauffmann
Prinzessin 800 All-Year Dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 800 CUIN | 180 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf599,-
Caresse
Memogelle-Fiber All-Year Dekbed
✓ Gelvezel vulling
✓ 500 gr/m2
✓ Anti-allergisch
vanaf89,95
Beds & Bedding
Kasjmier All-Year dekbed
✓ 100% Kasjmier
✓ 400 gr/m2
✓ Micromodal tijk
vanaf639,-
Kauffmann
Premium 750 All-Year Dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 750 CUIN | 185 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf499,-
Kauffmann
Elegance 700 All-Year Dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 700 CUIN | 220 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf399,-
Caresse
Platinum Polar All-Year Dekbed
✓ 90% Eendendons
✓ 330 gram/m2
✓ Katoensatijn tijk
vanaf239,95
Kauffmann
Bavaria All-Year dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 750 CUIN | 230 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf399,-

All-Year dekbedden

Een all year dekbed is warmer dan een lente/herfst dekbed maar koeler dan een echt winterdekbed. Het is dus een uitstekende optie om (bijna) het gehele jaar heerlijk onder te slapen! Ontdek de vele mogelijkheden en vulmaterialen!

Een all year dekbed is de ideale optie als u niet steeds van warmteklasse wil wisselen. In de zomer zal deze wat te warm zijn. Maar voor de rest van het jaar is een all year dekbed ideaal! De bijbehorende warmteklasse is 2. Afhankelijk van uw wensen kunnen we altijd een model vinden die aansluit bij wat u zoekt. Er zijn vele vulmaterialen beschikbaar. Zoals bijvoorbeeld eenden- of ganzendons. Maar ook diverse wolsoorten zoals Kasjmier en kamelenhaar. Of synthetische vullingen voor wie geen natuurproducten wenst te gebruiken.

Dons

Onder de veren van watervogels, dicht op de huid, is waar dons zich bevindt. Deze isolerende laag houdt eenden en ganzen heerlijk warm tijdens zelfs de koudste dagen en nachten.

Ganzendons

Ganzendons is misschien wel de perfecte vulling voor een all year dekbed. Deze donssoort isoleert fantastisch, ventileert goed en heeft een groot vochtregulerend vermogen. Deze eigenschappen zorgen samen voor een heerlijk slaapklimaat. Overtollige warmte en vocht wordt gemakkelijk van het lichaam weggeleid. Vanwege de uitstekende isolatie is er slechts weinig vulgewicht nodig om het lekker warm te hebben. Een ganzendons all year dekbed is dus perfect voor wie van een soepel en licht comfort houdt.

Eendendons

Ook eendendons is een goed materiaal om te gebruiken. Omdat eenden wat kleiner zijn dan ganzen zijn ook de donsvlokken kleiner. Het resultaat is dus dat eendendons iets minder lucht vasthoudt en er meer van nodig is om dezelfde warmteafgifte te bereiken. Vandaar dat een eendendons all year dekbed zeer geschikt is voor wie een wat zwaarder gevoel prefereert. Ook is eendendons vaak iets gunstiger geprijsd.

Synthetisch

Als u geen natuurlijke materialen wenst te gebruiken is een all year dekbed met synthetische vulling een echte uitkomst! De polyestervezels van de simpelere modellen zijn vaak minder goed ventileren. Maar tegenwoordig zijn er ook zeer geavanceerde synthetische vezels die zelfs gebruik maken van phase changing materials. Dit zijn paraffines, die warmte absorberen en weer aan de omgeving vrij geven als de temperatuur zakt.

Uw all year dekbed bij Beds & Bedding kopen

Uw nieuwe all year dekbed koopt u natuurlijk online bij Beds & Bedding! Dankzij onze ruime keuze en zelfs maatwerk mogelijkheden kunnen wij u altijd helpen aan het perfecte model voor uw situatie. Ongeacht of u last van allergieën heeft, speciale wensen of gewoon het beste van het beste wil.

Wij helpen u graag met een goed advies en daarom bieden wij u ook voldoende contact mogelijkheden. Bijvoorbeeld via de telefoon, chat of e-mail. Ook de betaalmogelijkheden zijn legio, natuurlijk kunt u via iDeal, CreditCard of Paypal betalen. Maar we bieden ook twee achteraf betaalmogelijkheden aan en zelfs een mogelijkheid om uw aankoop in termijnen te betalen!

Uw aankoop wordt snel en gratis thuisbezorgd, en uiteraard geldt bij ons een 14 dagen herroepingstermijn. Kortom, uw all year dekbed kan alleen maar van Beds & Bedding komen!