4 seizoenen dekbed

Een 4 seizoenen dekbed is nooit te warm of te koud! U koopt een dekbed bestaande uit een zomerdeel en een lente- / herfstdeel. In de zomer slaapt u koel, in de herfst iets warmer. En in de winter voegt u ze samen tot een heerlijk warm winterdekbed. Lees meer

Beds & Bedding 90% Ganzendons dekbed Elizabeth
INF% korting
Beds & Bedding
90% Ganzendons dekbed Elizabeth
✓ 90% Ganzendons
✓ Zeer licht
✓ Warmtegarantie
vanaf219,-
Beds & Bedding 90% Eendendons dekbed Victoria
INF% korting
Beds & Bedding
90% Eendendons dekbed Victoria
✓ 90% Eendendons
✓ Licht
✓ Warmtegarantie
vanaf149,-
Beds & Bedding 100% Ganzendons dekbed Cleopatra
INF% korting
Beds & Bedding
100% Ganzendons dekbed Cleopatra
✓ 100% Ganzendons
✓ Ultralicht
✓ Warmtegarantie
vanaf459,-
Caresse Memogelle-Fiber 4-Seizoenen Dekbed
INF% korting
Caresse
Memogelle-Fiber 4-Seizoenen Dekbed
✓ Gelvezel vulling
✓ 250 gr/m2 + 350gr/m2
✓ 2-delig
✓ Anti-allergisch
vanaf169,95
Caresse Platinum Polar 4-Seizoenen Dekbed
INF% korting
Caresse
Platinum Polar 4-Seizoenen Dekbed
✓ 90% Eendendons
✓ 120 gr/m2 + 340 gr/m2
✓ 2-delig
vanaf349,95

4 seizoenen dekbed

Het juiste slaapklimaat is erg belangrijk. Want ons lichaam is erop ingesteld om slaaphormonen aan te maken zodra het koeler en donkerder wordt. Daarom kunnen we slecht in slaap vallen als het te warm is. Een 4 seizoenen dekbed is daardoor de perfecte oplossing. Deze is namelijk nooit te warm of te koud!

Hoe werkt het?

4-seizoenen dekbed

Twee losse delen van verschillende warmteklassen kunnen worden samengevoegd tot een lekker warm winterdeel. Ongeacht het jaargetijde kunt u dus altijd genieten van het juiste slaapklimaat. Tijdens de warme zomermaanden ligt u heerlijk koel onder een zomerdekbed. Als het iets koeler is, gedurende de lente en herfst kunt u slapen onder het herfstdekbed. En in de winter bevestigd u ze gewoon aan elkaar om te slapen onder een lekker behaaglijk warm winterdekbed.

Een donzen 4 seizoenen dekbed

donzen 4-seizoenen dekbed

Het meest comfortabele vulmateriaal is dons. Dankzij de uitstekende isolatie, het lage gewicht en de vochtregulerende eigenschappen is een donzen 4 seizoenen dekbed ultiem comfortabel. De twee verschillende delen worden aan elkaar bevestigd met een knoopsluiting. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld 65% eendendons, 90% ganzendons of zelfs 100% ganzendons van zeer hoge vulkracht. Des te hoger de kwaliteit van de donzen vulling, des te lichter en soepel voelt het dekbed bij dezelfde warmteklasse. Dons is ook bij uitstek geschikt als u last heeft van huisstofmijt allergie. Let dan ook op het NOMITE label.

Een 4 seizoenen dekbed van wol

wollen 4-seizoenen dekbed

Ook wol is een zeer fijn vulmateriaal om te gebruiken voor een 4 seizoenen dekbed. Deze natuurharen werken zeer goed isoleren. Des te fijner de wolvezel des te lichter en soepel voelt het aan. Zo is lamswol fijner dan schapenwol. Terwijl kamelenwol en kasjmier zowel fijne vezels zijn en over zéér bijzondere eigenschappen beschikken.

Kamelenwol is namelijk ook nog eens thermo regulerend. De Aziatische kameel leeft namelijk in het woestijnklimaat. Overdag kan het drukkend warm zijn en gedurende de nacht kan het vriezen dat het kraakt... Om met deze warmtewisselingen om te gaan heeft kameelhaar de eigenschap om warmte op te slaan en vervolgens weer af te geven als u het koud krijgt.

Synthetische vulling

Het is ook mogelijk om een synthetisch gevuld 4 seizoenen dekbed aan te schaffen. Deze zijn vaak zeer gunstig geprijsd. Echter zijn deze varianten vaak gevuld met een polyester vezel en ventileren daarom minder goed.

Uw 4 seizoenen dekbed online kopen bij Beds & Bedding

U merkt het al, uw 4 seizoenen dekbed kopen doet u natuurlijk bij Beds & Bedding! Dankzij onze ruime keuze en zelfs maatwerk mogelijkheden kunnen wij u altijd helpen aan het perfecte model voor uw situatie. Ongeacht of u last van allergieën heeft, speciale wensen of gewoon het beste van het beste wil.

Wij helpen u graag met een goed advies en daarom bieden wij u ook voldoende contact mogelijkheden. Bijvoorbeeld via de telefoon, chat of e-mail. Ook de betaalmogelijkheden zijn legio, natuurlijk kunt u via iDeal, CreditCard of Paypal betalen. Maar we bieden ook twee achteraf betaalmogelijkheden aan en zelfs een mogelijkheid om uw aankoop in termijnen te betalen!

Uw aankoop wordt snel en gratis thuisbezorgd, en uiteraard geldt bij ons een 14 dagen herroepingstermijn. Kortom, uw nieuwe 4 seizoenen dekbed koopt u natuurlijk bij Beds & Bedding!