Anti-allergie dekbed

Een op de vijf Nederlanders heeft te maken met een huisstofmijtallergie. Dit wordt niet altijd herkend, klachten kunnen deze allergie verraden. Een NOMITE anti-allergie dekbed is aan te raden voor iedereen met een huisstofmijtallergie. Lees meer

Kauffmann
Oostenrijkse Weidegans All-Year Dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 800 CUIN | 140 gr/m2
✓ Diervriendelijk dons
vanaf749,-
Kauffmann
True Legend 650 Zomerdekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 650 CUIN | 100 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf199,-
Kauffmann
True Legend 650 All-Year Dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 650 CUIN | 265 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf339,-
Kauffmann
Prinzessin 800 All-Year Dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 800 CUIN | 180 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf599,-
Kauffmann
Elegance 700 All-Year Dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 700 CUIN | 220 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf399,-
Kauffmann
Kasjmier winterdekbed
✓ 100% Kasjmier
✓ 370 gr/m2
✓ Hyspring finish
vanaf449,-
Kauffmann
True Legend 650 Lente-/Herfst dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 650 CUIN | 170 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf279,-
Kauffmann
Premium 750 All-Year Dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 750 CUIN | 185 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf499,-
Kauffmann
Premium 750 Lente-/Herfst dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 750 CUIN | 150 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf399,-
Kauffmann
Prinzessin 800 Lente-/Herfst dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 800 CUIN | 140 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf499,-
Kauffmann
Elegance 700 Lente-/Herfst dekbed
✓ 100% Ganzendons
✓ 700 CUIN | 160 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf339,-

Anti-allergie dekbed

Een anti-allergie dekbed is voorzien van een NOMITE tijk, waardoor deze ondoordringbaar is voor de huisstofmijt. Óf door speciale vulmaterialen. Dit geeft een zichtbare vermindering van klachten als rode ogen, jeuk en een loopneus. Beds & Bedding heeft verschillende dekbedden in het assortiment die voorzien zijn van deze eigenschappen.

Nomite dekbed van Auping

Huisstofmijt is in elke woning aanwezig. Hoe vaak u ook schoonmaakt, de huisstofmijt laat zich niet verjagen. Deze nestelt zich bij voorkeur in beddengoed, waar een vochtig klimaat heerst. Om allergieklachten te verminderen is het belangrijk om het juiste beddengoed te kopen. Het anti-allergie dekbed van Auping biedt diverse voordelen.

Auping is een merk dat wereldwijd actief is. Ze weten als geen ander een goede nachtrust te bevorderen. Dit beddengoed is verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. Hierbij heeft u de keuze uit warmteklasse 1 tot en met 4. Kunt u geen keuze maken?

Neem dan het 4-seizoenen NOMITE dekbed. Deze bestaat uit twee afzonderlijke dekbedden die u eenvoudig aan elkaar koppelt. Hiermee bepaalt u zelf de warmteklasse. Het anti-allergie dekbed van Auping is verkrijgbaar met een vulling van eendendons, ganzendons, bamboevezel of een synthetische vulling.

Beds & Bedding anti-allergie dekbed

Ook het anti-allergie dekbed van Beds & Bedding is een uitstekende keuze bij huisstofmijtallergie. Van ons eigen merk mag u een uitstekende kwaliteit verwachten. Hierbij heeft u de keuze uit alle warmteklassen, desgewenst op maat!

Het Beds & Bedding NOMITE dekbed is gevuld met 90% of 100% ganzendons. Het voordeel van ganzendons is dat het niet alleen goed ventileert, ook heeft het een hoge isolatiewaarde en reguleert vocht uitstekend. Door een minder vochtige omgeving te creëren worden mijten geweerd.

Dicht geweven tijk

Het NOMITE dekbed is voorzien van een zeer dicht geweven tijk. Dit gaat het binnendringen van huisstofmijt tegen. Hierdoor nestelen huisstofmijten zich niet in het dekbed. U wordt uitgerust wakker met minder allergische klachten dan bij een minder dichte dekbedtijk. Het anti-allergie dekbed is geschikt voor volwassenen en kinderen met een huisstofmijtallergie. Deze is verkrijgbaar in alle denkbare afmetingen.

Kies uw warmteklasse

Bij de aanschaf van een NOMITE anti-allergie dekbed is het belangrijk om te kiezen voor de juiste warmteklasse. We hebben eerder al vermeld dat een 4-seizoenen dekbed geschikt is voor alle seizoenen van het jaar. Als u liever een all year anti-allergie dekbed wenst, dan zijn deze verkrijgbaar in zeer hoge kwaliteit. Deze warmteklasse past goed in een slaapkamer met een gematigde temperatuur.

Het lente- en herfstdekbed is van warmteklasse 3. Dit dekbed is ook te gebruiken in de winter en zomermaanden, mits de slaapkamer dezelfde temperatuur heeft als de overige seizoenen. Het dekbed van warmteklasse 4 is zeer geschikt voor de zomermaanden. Deze variant van het NOMITE dekbed voelt licht en luchtig en zorgt ervoor dat u het niet te snel warm krijgt.

Uw anti-allergie dekbed online kopen

Uw nieuwe lente-/herfst dekbed koopt u natuurlijk online! Dankzij onze ruime keuze en zelfs de vele maatwerk mogelijkheden kunnen wij u altijd helpen aan het perfecte model voor uw situatie.

Wij helpen u graag met een goed advies en daarom bieden wij u ook voldoende contact mogelijkheden. Bijvoorbeeld via de telefoon, chat of e-mail. Ook de betaalmogelijkheden zijn legio, natuurlijk kunt u via iDeal, CreditCard of Paypal betalen. Maar we bieden ook twee achteraf betaalmogelijkheden aan en zelfs een mogelijkheid om uw aankoop in termijnen te betalen!

Uw aankoop wordt snel en gratis thuisbezorgd, en uiteraard geldt bij ons een 14 dagen herroepingstermijn. Kortom, uw NOMITE dekbed koopt u online op deze website!