Ganzendons dekbed

Een ganzendons dekbed biedt het hoogste comfort dankzij de geweldige isolatie van deze donssoort. Superlicht van gewicht sluit een ganzendons dekbed nauw om het lichaam en zorgt op die manier voor een behaaglijke warmte dankzij de uitmuntende ventilatie. Lees meer

Beds & Bedding 90% Ganzendons dekbed Elizabeth
INF% korting
Beds & Bedding
90% Ganzendons dekbed Elizabeth
✓ 90% Ganzendons
✓ Zeer licht
✓ Warmtegarantie
vanaf219,-
Beds & Bedding 100% Siberisch ganzendons dekbed Isabella
INF% korting
Beds & Bedding
100% Siberisch ganzendons dekbed Isabella
✓ 100% Ganzendons
✓ Superlicht
✓ Warmtegarantie
vanaf349,-
Beds & Bedding 100% Ganzendons dekbed Cleopatra
INF% korting
Beds & Bedding
100% Ganzendons dekbed Cleopatra
✓ 100% Ganzendons
✓ Ultralicht
✓ Warmtegarantie
vanaf459,-
MAATWERK
Beds & Bedding Princess Partnerdekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Princess Partnerdekbed
✓ 90% Ganzendons
✓ Warmte naar keuze
✓ Warmtegarantie
vanaf589,-

Ganzendons dekbed

Een ganzendons dekbed heeft veel voordelen waardoor u heerlijk slaapt. Zoals bijvoorbeeld:

  • Zeer hoge isolatiewaarde, dit geeft een fijne warmte bij weinig gewicht.
  • Uitstekende ventilatie, waardoor de warmteafgifte behaaglijk blijft en niet klam wordt.
  • Zeer goede vochtregulatie.
  • Dons is van nature anti-allergisch.
  • De ventilatie en vochtregulatie samen zorgen voor een prettig slaapklimaat.
  • Mogelijkheden tot maatwerk, zoals een partnerdekbed of extra grote afmetingen.
  • Het is mogelijk om de warmte precies af te stemmen zoals u wenst.
  • Tevredenheidsgarantie (alleen op het eigen Beds & Bedding merk).

Isolatie, ventilatie en vulkracht

De isolatiewaarde van een ganzendons dekbed wordt aangegeven met de term vulkracht. Vergeleken met eendendons heeft dons van ganzen een grotere 'vlok'. Deze houdt meer lucht vast. Afhankelijk van de ganzensoort en het klimaat waar deze dieren leven zit er ook onderling weer verschil in. Hoe hoger de vulkracht, des te minder donsvulling is er nodig om een bepaalde warmte te bereiken. Hier wordt het donsdek lichter en soepeler van. Dit is belangrijk omdat deze eigenschappen het comfort sterk vergroten.

Een ganzendons dekbed houdt u heerlijk warm omdat het een barrière opwerpt tegen de koude lucht buiten het dekbed. Uw eigen lichaamswarmte warmt vervolgens de lucht op die vast zit tussen uw lichaam en het donsdek. Als de donsdeken nauwer aansluit, hoeft uw lichaam minder hard te werken om het lekker warm te krijgen. Tegelijkertijd ventileert een ganzendons dekbed erg goed vanwege de luchtigheid. Vandaar dat we spreken over een knusse of behaaglijke warmte en niet over een klam gevoel. Overtollige hitte wordt namelijk snel en effectief van het lichaam weggeleid.

Een ganzendons dekbed op maat

Bij Beds & Bedding is het mogelijk om uw ganzendons dekbed op maat te laten maken. Niet alleen qua afmeting. Maar ook als zelfs een zomerdekbed nog te warm is, of een winterdekbed te koud kunnen we u helpen. Want we kunnen er gewoon minder, of juist meer dons in doen!

Omdat onze dekbedden in zogeheten cassettes zijn verdeeld, kunnen we deze zelfs per cassette vulllen! Heeft u altijd last van koude voeten? Dan maken we gewoon een extra warme voetzone. Of heeft u het altijd warm en uw partner altijd koud, maar wilt u toch gezellig samen onder een lits jumeaux ganzendons dekbed liggen? Geen probleem, want ons partnerdekbed is voorzien van een koele en warme kant.

Warmteklassen

Standaard worden dekbedden opgedeeld in vier warmteklassen. Een Warmteklasse 4 is een zomerdekbed en warmteklasse 1 betekend winterdekbed. Klasse 2 is geschikt voor het grootste gedeelte van het jaar, alleen 's zomers zal deze wat warm aanvoelen. Als u het echter snel warm heeft is klasse 3 een goed alternatief. Dit wordt ook wel een lente- of herfstdekbed genoemd.

Natuurlijk hebben wij ook een 4 seizoenen ganzendons dekbed in het assortiment. Meerdere zelfs! Dit type bestaat feitelijk uit een zomerdekbed en een herfstdekbed. Als het in de winter erg koud wordt, kunt u deze twee delen aan elkaar bevestigen en genieten van de warmte van een winterdekbed.

Een ganzendons dekbed met tevredenheidsgarantie

Als u twijfelt over welke warmteklasse voor u geschikt is, kies dan voor een Beds & Bedding ganzendons dekbed in de koelere klasse. Wij bieden namelijk een echte tevredenheidsgarantie. Als het dekbed te koud blijkt, dan mag u het naar ons terugsturen en dan vullen wij het bij tot de warmere klasse. U hoeft dan alleen het verschil tussen de warmteklassen bij te betalen, maar niet de porto en/of arbeidskosten. Deze garantie geldt alléén voor ons eigen merk.

Uw ganzendons dekbed online kopen

Als u uw nieuwe ganzendons dekbed online bij ons koopt wordt uw aankoop altijd gratis thuisbezorgd. Als het product op voorraad is, heeft u het de volgende dag al in huis! U kunt bij ons gebruik maken van alle grote en bekende betaalmethodes waaronder Afterpay en Multisafepay Betaal na Ontvangst. Zou u graag een luxe model aanschaffen zoals de Oostenrijkse Weidegans of het Cleopatra ganzendons dekbed, maar deze is iets boven budget? Geen probleem, dankzij Capayable kunt u in drie termijnen betalen. Wacht dus niet langer en bestel uw eigen ganzendons dekbed nu online bij Beds & Bedding!