Eendendons dekbed

Een eendendons dekbed werkt goed isolerend en biedt daarom een fijne warmte bij een laag gewicht. Hierdoor heeft een eendendons dekbed een bijzonder gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Bij Beds & Bedding vindt u deze in alle warmteklassen en afmetingen! Lees meer

Beds & Bedding 90% Eendendons dekbed Victoria
INF% korting
Beds & Bedding
90% Eendendons dekbed Victoria
✓ 90% Eendendons
✓ Licht
✓ Warmtegarantie
vanaf149,-
Caresse Platinum Polar 4-Seizoenen Dekbed
INF% korting
Caresse
Platinum Polar 4-Seizoenen Dekbed
✓ 90% Eendendons
✓ 120 gr/m2 + 340 gr/m2
✓ 2-delig
vanaf349,95
Caresse Platinum Polar All-Year Dekbed
INF% korting
Caresse
Platinum Polar All-Year Dekbed
✓ 90% Eendendons
✓ 330 gram/m2
✓ Katoensatijn tijk
vanaf259,95
Beds & Bedding Tiroler Winterdekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Tiroler Winterdekbed
✓ 65% Eendendons
✓ 714 gr/m2
✓ Superwarm!
vanaf399,-

Eendendons dekbed

Een eendendons dekbed heeft een goed isolatievermogen. Deze dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. Er bestaan vier warmteklassen, geschikt voor zomer of winter, alle seizoenen of een variant geschikt voor de lente en/of herfst. Daarnaast is er nog het vierseizoenen dekbed.. Het isolatievermogen hangt dan ook mede af van de warmteklasse. Bij ons heeft u altijd een ruime keus uit verschillende warmteklassen, zodat u het dekbed goed kunt afstemmen op uw persoonlijke situatie.

Auping eendendons dekbed

Een van de bekendste merken onder het beddengoed is Auping. Dit merk staat al jarenlang bekend om de hoge kwaliteit en biedt alles voor een comfortabele nachtrust. Het eendendons dekbed van Auping is dan ook van een hoogwaardige kwaliteit. Deze is verkrijgbaar als vierseizoenendekbed, zomerdekbed of all season. Dit laatste model bestaat uit 100% dons van Nederlandse eenden. De Nomite tijk laat huisstofmijt niet binnendringen. Hiermee zijn de producten van Auping zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Overigens is dons altijd beter voor mensen met een allergie.

Auping dekbedden zijn RDS gecertificeerd, wat betekent dat er veel aandacht wordt besteed aan het dierenwelzijn van de eenden. Het 4 seizoenen dekbed bestaat uit twee losse dekbedden die u apart van elkaar of gekoppeld op uw bed legt. Hierdoor is dit zeer geschikt voor alle seizoenen van het jaar. Ook het zomerdekbed van Auping is een aanrader. Deze valt onder de warmteklasse 4. U gebruikt dit model tijdens de zomermaanden, zodat u het niet snel te warm heeft. Alle dekbedden van dit merk zijn leverbaar in een breedte van 140 centimeter tot en met 260 centimeter.

Eendendons dekbed van Beds & Bedding

Ons eigen merk Beds & Bedding is van een superieure kwaliteit. De productie geschiedt volledig in Nederland! Wat dacht u van het Oostenrijks dekbed Tiroler, een extra warm winterdekbed gevuld met 65% eendendons. Het vierseizoenendekbed Classic bestaat ook uit 65% eendendons en 35% veertjes. Hiermee koopt u een eendendons dekbed van fantastische kwaliteit tegen een voordelige prijs. Uniek is het partnerdekbed bestaande uit twee helften met elk een verschillende warmteklasse. De ene helft heeft warmteklasse 2, de andere helft warmteklasse 3. Dit is zeer geschikt wanneer u en uw partner beide een andere isolatiebehoefte hebben. Ons winterdekbed is geschikt voor de koude winternachten. Deze bestaat uit 100% katoenen tijk en is voorzien van het Greenline keurmerk.

Caresse dekbedden

Het eendendons dekbed van het merk Caresse is gevuld met witte eendendons. Het vierseizoenendekbed Platinum Polar dons heeft zwaardere zijkanten, zodat het dekbed altijd perfect aansluit op uw lichaam. Dit beddengoed bestaat uit twee afzonderlijke delen die u aan elkaar kunt koppelen. In de zomer gebruikt u alleen het dunste gedeelte, zo krijgt u het nooit te warm. Van hetzelfde merk is er het eendendons dekbed met ergonomisch stikpatroon. Ook deze is aan de zijkant verzwaard. Deze dekbedden zijn verkrijgbaar als eenpersoons of tweepersoons dekbed. De lengte bedraagt altijd 220 centimeter.

Onderhoud eendendons dekbed

Al deze producten moeten regelmatig gelucht worden. Dit doet u door dit dagelijks tot wekelijks buiten te hangen. Sla nooit met een mattenklopper op het dekbed, gebruik ook geen stofzuiger. Wilt u donzen dekbedden wassen, breng het bij voorkeur naar een specialist. Bekijk in andere gevallen de wasvoorschriften op het label. We vinden het belangrijk dat uw eendendons dekbed lang mooi blijft. Bij Beds & Bedding vindt u dan ook alleen eendendons dekbed van een eersteklas kwaliteit. Daar wordt u uitgerust mee wakker.