Polydaun dekbedden

Alle Polydaun dekbedden zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Het grootste deel van het aanbod bestaat uit innovatieve synthetische vezels. Er is echter ook een wasbare wollen variant. Ontdek de Polydaun dekbedden nu bij Beds & Bedding. Lees meer

Polydaun
Frisk All-Year Dekbed
✓ Synthetisch Isocraft
✓ 500 gr/m2
✓ Zeer isolerend
vanaf39,95
Polydaun
Liv All-Year Dekbed
✓ Synthetisch Isocraft
✓ 400 gr/m2
✓ Anti-allergie
vanaf44,95
Polydaun
Frisk 4-Seizoenen Dekbed
✓ Synthetisch Isocraft
✓ 200 + 400 gr/m2
✓ Zeer isolerend
vanaf59,95
Polydaun
Elke All-Year Dekbed
✓ Synthetisch Daunfill
✓ 450 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf69,95
Polydaun
Lotus All-Year Dekbed
✓ Synthetisch Polarsoft
✓ 350 gr/m2
✓ Vochtregulerend
vanaf89,95
Polydaun
Liv 4-Seizoenen Dekbed
✓ Synthetisch Isocraft
✓ 200 + 400 gr/m2
✓ Anti-allergie
vanaf89,95
Polydaun
Pura 4-Seizoenen Dekbed
✓ Zuivere scheerwol
✓ 250 + 450 gr/m2
✓ Zelf te wassen!
vanaf119,95
Polydaun
Elke 4-Seizoenen Dekbed
✓ Synthetisch Daunfill
✓ 250 + 450 gr/m2
✓ Anti-huisstofmijt
vanaf119,95
Polydaun
Lotus 4-Seizoenen Dekbed
✓ Synthetisch Polarsoft
✓ 180 + 350 gr/m2
✓ Vochtregulerend
vanaf169,95

Polydaun dekbedden

Dit echte Nederlandse merk is marktleider op het gebied van synthetische dekbedden.  Polydaun dekbedden maken gebruik van de nieuwste en meest innovatieve materialen. Met maar één doel, het beste slaapklimaat te creëren. Het is dan ook niet voor niets dat Polydaun dekbedden veel voordelen hebben:

  • Vocht- en warmteregulatie
  • Warmte-isolatie
  • Comfort
  • Wasbaarheid
  • Huisstofmijtwerende eigenschappen
  • Gebruiksgemak en duurzaamheid
  • Voorkomen van allergische reacties

Polydaun dekbedden collectie

Deze kwaliteitsproducten zijn afgestemd op individuele slaapbehoeften en specifieke slaapproblemen. Goed uitrusten is namelijk voor iedereen weer anders. Van onrustige woelers tot koukleumen en van huisstofmijtallergie tot overmatig transpirereren. Polydaun dekbedden bieden een oplossing voor de belangrijkste slaapproblemen van deze tijd.

Lotus - Goede vochtregulatie

De Lotus collectie is speciaal ontwikkeld voor mensen die ‘s nachts meer transpireren dan gewoonlijk. Lotus helpt te voorkomen dat beddengoed en matras een voedingsbodem worden voor bacteriën, schimmels en huisstofmijt. Lotus is verkrijgbaar als all year dekbed en als 4-seizoenen dekbed.

Frisk - Lekker warm!

De zachte Frisk Polydaun dekbedden hebben een tijk van 100% fijne katoen wat zorgt voor een uitstekende ventilatie. De Isocraft® vulling zorgt voor een zeer goede warmte isolatie waarbij de toegevoegde gesiliconiseerde finish de vulling een blijvend zachte touch en veerkracht geeft. Deze vulling veroorzaakt geen allergische reactie waardoor het product prima geschikt is voor zowel volwassenen als voor kinderen. Elke ochtend opschudden en regelmatig luchten zorgen ervoor dat u nog jaren plezier zult hebben van dit no nonsense dekbed. Ook Frisk kunt u als all year of 4-seizoenen model verkrijgen.

Liv - Anti huisstofmijt

Liv is een product dat extra comfort en veiligheid biedt voor mensen met huisstofmijtallergie. De veerkrachtige 3D-Isocraft®met een TripleGuard®behandeling zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels na 24 uur voor 99% zijn verdwenen. De werking is permanent. Daarnaast zijn Liv dekbedden en hoofdkussens ook nog eens uitgevoerd met een 100% jacquard geweven fijne katoenen tijk. Wat net dat beetje extra luxe geeft die je ook in een hotelsuite ervaart. Koop Liv als all year dekbed of als 4-seizoenen variant.

Elke - Het gevoel van dons

Elke is de gouden combinatie van puur Scandinavisch comfort en Nederlands vernuft. Tijdens de koude winternachten is dit het meest heerlijke dekbed. Deze met Daunfill gevulde Polydaun dekbedden voelen aan als dons. Elke is een zeer comfortabel en vederlicht concept van absolute topkwaliteit.

Kenmerkend is de unieke combinatie van 3D-Polarsoft en Daunfill gel vulling. Het dekbed en hoofdkussen hebben het comfort en de lichtheid van dons en bovendien bezitten ze de praktische eigenschappen van synthetisch. Het materiaal is luchtig, ademend en speciaal aanbevolen voor mensen met huisstofmijtallergie. De Mite stop® tijk is speciaal ontwikkeld om een permanente bescherming te garanderen tegen de huisstofmijt.  Natuurlijk is ook Elke leverbaar als all year of 4-seizoenen model.

Zenzo Onyx - Temperatuur regulerend

Tijdens onze slaap verandert ons lichaam constant van temperatuur. Afhankelijk van de slaapfase geeft het warmte af, of neemt het warmte op. Dit continue proces van warmteregulatie is vaak de oorzaak van een rusteloze slaap. Zenzo Onyx is ontwikkeld om de overtollige lichaamswarmte op te slaan en –  wanneer  je lichaam er om vraagt – weer af te geven. Zo ontstaat niet alleen een constante temperatuur van ons lichaam , maar ook een optimale balans tussen lichaam en geest. De Outlast® vezel is in de vulling vermengd, hierdoor superlicht in gewicht. De opstaande rand zorgt ervoor dat het dekbed luchtig blijft en soepel om het lichaam heen valt, elke nacht weer. Kies voor het all year dekbed, of juist voor het 4-seizoenen dekbed.

Verantwoord ondernemen

Polydaun dekbedden staan garant voor duurzame en verantwoorde productiemethoden. Grondstoffen kunnen opraken en de opnamecapaciteit van onze natuurlijke omgeving kent haar grenzen. Kinderarbeid of onmenselijke arbeidsomstandigheden zijn ontoelaatbaar. Er wordt daarom uitsluitend op milieubewuste wijze gebruik gemaakt van materialen en grondstoffen die zonder kinderarbeid zijn vervaardigd. Waar mogelijk worden gerecyclede grondstoffen ingezet.

Milieubewustheid houdt niet op bij de productie. Door vooruitgang in was effectieve technologieën zijn de meeste wasmiddelen geschikt voor wassen vanaf 30°C. Dit is beter voor het milieu, terwijl het wasgoed even schoon blijft. Polydaun dekbedden hebben daarom ook een wasvoorschrift, indien van toepassing, verlaagd van 60°C naar 40°C. 

Polydaun dekbedden online kopen

Wij hebben een uitgebreide collectie in alle soorten en maten. Van een zomerdekbed tot een 4-seizoenen dekbed. Veel modellen hebben wij ook gewoon op voorraad. Als u online besteld heeft u een van deze mooie Polydaun dekbedden dus snel in huis. U bent van harte welkom in onze winkels om deze te bekijken en een persoonlijk advies te krijgen. Maar wij helpen u natuurlijk ook graag via de chat, telefoon of per e-mail.

Ook voorzien wij in vele veilige betaalmogelijkheden. Zoals iDeal, Paypal en accepteren wij alle CreditCards. U kunt ook op twee manieren achteraf betalen. Via Afterpay en MultiSafePay betaal na ontvangst.

Polydaun dekbedden worden altijd snel gratis thuisgestuurd. Dus wacht niet langer en bestel nu online! Voor u het weet slaapt ook u heerlijk onder een dekbed van topkwaliteit.