Kauffmann dekbedden

Kauffmann dekbedden zijn altijd van topkwaliteit en worden gemaakt in Oostenrijk. De luxueuze Kauffmann dekbedden zijn natuurlijk verkrijgbaar in ganzendons of in vele andere vulmaterialen zoals bijvoorbeeld zijde of kasjmier.  Lees meer

Geen producten gevonden...

Kauffmann dekbedden

Kauffmann dekbedden worden in vele uitvoeringen, maten en warmteklassen gemaakt. De First Class donsdekbedden zijn zonder uitzondering van topkwaliteit. Alleen de hoogste kwaliteit dons wordt geselecteerd. De Home Collection zijn vriendelijk geprijsde dekbedden gemaakt van diverse vulmaterialen. Tot slot zijn er ook nog de zeer bijzondere Limited Editions. Zoals de Bavaria en het Oostenrijkse weidegans dekbed. Dit Oostenrijkse bedrijf let zeer sterk op het dierenwelzijn en houdt zich dan ook strikt aan de Responsible Down Standard.

First Class Kauffmann dekbedden

Om in aanmerking te komen voor het First Class predikaat dient het dons een vulkracht van tenminste 650 CUIN te hebben. Het resultaat is een serie Kauffmann dekbedden met een zeer hoog comfort. Dankzij de hoge kwaliteit ganzendons vulling voelen deze modellen licht en zeer soepel aan.

Ze omsluiten het lichaam nauw, waardoor al snel een behaaglijke warmte wordt bereikt. Dankzij de uitstekende ventilerende eigenschappen wordt overtollige warme lucht en vocht snel weggeleid van het lichaam. Zo profiteert u de gehele nacht van een prettig slaapklimaat.

Home Collection

Vriendelijk geprijsde Kauffmann dekbedden van zeer diverse vulmaterialen. U vindt hier niet alleen dons. Maar ook vullingen van natuurharen zoals kamelenwol en kasjmier. Als u op zoek bent naar synthetische varianten van Dacron, Tencel en zelfs het halfnatuurlijke Bamboevezel bent u ook aan het goede adres. Het Wildseide model is uiteraard gevuld met 100% echte zijde, terwijl de Lotus een half zijde / half katoen vulling heeft.

Limited Edition Kauffmann dekbedden

Als u veel waarde hecht aan de allerbeste kwaliteit, dons met een diervriendelijke oorsprong en exclusiviteit zijn de Limited Editions zeer de moeite waard. Het Oostenrijkse weidegans dekbed gebruikt alleen maar ganzendons van weideganzen die vrij mogen grazen op de Alpenweiden. Het goede leven zorgt voor een uitzonderlijk hoge donskwaliteit.

Ook de Bavaria gebruikt ganzendons van ganzen die vrij mogen rondlopen en grazen. In de weelderige heuvels van Beieren. Een ganzenhoeder is nooit ver weg als deze mooie vogels zich vrij bewegen. Deze arbeidsintensieve methode garandeert een prachtige dons die als basis dient voor de Kauffmann dekbedden uit de Bavaria serie.

Tot slot is er nog het zeer exclusieve eiderdons. Dit type dekbed wordt alleen op verzoek geproduceerd. De dons van de IJslandse eidereend wordt hiervoor gebruikt. De eidereend is een beschermde diersoort en de dons mag dus alleen uit de achtergebleven nestjes geplukt worden. Als deze nesten verlaten worden na het broedseizoen verzamelen gecertificeerde boeren de dons die in deze nestjes zijn achtergebleven. De opbrengst is zeer beperkt en de vraag is hoog. Toch kan Beds & Bedding ieder jaar weer een klein aantal met eiderdons gevulde Kauffmann dekbedden aan klanten leveren.

Kauffmann dekbedden online kopen

Beds & Bedding is dé winkel waar u uw Kauffmann dekbedden koopt. Online, of in de winkel. Dankzij onze ruime keuze kunnen wij u altijd helpen aan het perfecte model voor uw situatie. Dankzij onze goede relatie met dit Oostenrijkse bedrijf kunnen we op verzoek zelf maatwerk aanbieden. Ongeacht of u last van allergieën heeft, speciale wensen of gewoon het beste van het beste wil.

Wij helpen u graag met een goed advies en daarom bieden wij u ook voldoende contact mogelijkheden. Bijvoorbeeld via de telefoon, chat of e-mail. Ook de betaalmogelijkheden zijn legio, natuurlijk kunt u via iDeal, CreditCard of Paypal betalen. Maar we bieden ook twee achteraf betaalmogelijkheden aan en zelfs een mogelijkheid om uw aankoop in termijnen te betalen!

Uw aankoop wordt snel en gratis thuisbezorgd, en uiteraard geldt bij ons een 14 dagen herroepingstermijn. Dus als u een van onze fijne Kauffmann dekbedden wil kopen, dan doet u dat natuurlijk bij Beds & Bedding!