Beds & Bedding dekbedden

Ontdek de Beds & Bedding dekbedden, gevuld met alleen de hoogste kwaliteit dons en natuurhaar. En gemaakt in Nederland. De donzen Beds & Bedding dekbedden komen met een unieke warmtecomfortgarantie. Ook maatwerk is mogelijk!  Lees meer

Beds & Bedding 90% Eendendons dekbed Victoria
INF% korting
Beds & Bedding
90% Eendendons dekbed Victoria
✓ 90% Eendendons
✓ Licht
✓ Warmtegarantie
vanaf149,-
Beds & Bedding 90% Ganzendons dekbed Elizabeth
INF% korting
Beds & Bedding
90% Ganzendons dekbed Elizabeth
✓ 90% Ganzendons
✓ Zeer licht
✓ Warmtegarantie
vanaf219,-
Beds & Bedding 100% Siberisch ganzendons dekbed Isabella
INF% korting
Beds & Bedding
100% Siberisch ganzendons dekbed Isabella
✓ 100% Ganzendons
✓ Superlicht
✓ Warmtegarantie
vanaf349,-
Beds & Bedding 100% Ganzendons dekbed Cleopatra
INF% korting
Beds & Bedding
100% Ganzendons dekbed Cleopatra
✓ 100% Ganzendons
✓ Ultralicht
✓ Warmtegarantie
vanaf459,-
MAATWERK
Beds & Bedding Princess Partnerdekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Princess Partnerdekbed
✓ 90% Ganzendons
✓ Warmte naar keuze
✓ Warmtegarantie
vanaf589,-
Beds & Bedding Linnen Zomerdekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Linnen Zomerdekbed
✓ 70% Linnen
✓ 30% Tencel
✓ 175 gr/m2
vanaf159,-
Beds & Bedding Katoenen Zomerdekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Katoenen Zomerdekbed
✓ 100% Katoen
✓ 200 gr/m2
✓ 100% Katoen tijk
vanaf79,-
Beds & Bedding Tiroler Winterdekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Tiroler Winterdekbed
✓ 65% Eendendons
✓ 714 gr/m2
✓ Superwarm!
vanaf399,-
Beds & Bedding Kasjmier Zomerdekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Kasjmier Zomerdekbed
✓ 100% Kasjmier
✓ 150 gr/m2
✓ Micromodal tijk
vanaf399,-
Beds & Bedding Kasjmier All-Year dekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Kasjmier All-Year dekbed
✓ 100% Kasjmier
✓ 400 gr/m2
✓ Micromodal tijk
vanaf639,-
Beds & Bedding Kasjmier Lente-/herfst dekbed
INF% korting
Beds & Bedding
Kasjmier Lente-/herfst dekbed
✓ 100% Kasjmier
✓ 225 gr/m2
✓ Micromodal tijk
vanaf499,-

Beds & Bedding dekbedden

Als u alleen gaat voor het beste van het beste, dan kiest u voor een van de luxueuze Beds & Bedding dekbedden. Deze worden in eigen beheer gemaakt. Gewoon in Nederland! Wij gebruiken alleen de mooiste vulmaterialen. Zoals hoogwaardige eenden- of ganzendons. Luxe wolsoorten zoals Texeler wol, kameelhaar of kasjmier. Maar ook echte high-tech materialen zoals het geavanceerde Climawatt.

De voordelen van Beds & Bedding dekbedden:

  • Hoogste kwaliteit vulmateriaal
  • Unieke warmteklasse garantie
  • NOMITE tijken
  • Made in Holland

Donzen Beds & Bedding dekbedden

Dons is een prachtig vulmateriaal. Het isoleert zeer goed en de vochtregulatie en ventilatie staan op een zeer hoog niveau. Maar nog belangrijker is dat het buitengewoon comfortabel aanvoelt. Daarom letten wij er sterk op dat de met de dons gevulde Beds & Bedding dekbedden allemaal DownPass gecertificeerd zijn. Deze standaard garandeert dat er diervriendelijk dons gebruikt wordt.

Unieke warmtegarantie

Wat heel bijzonder is, is onze garantie op de juiste keuze van de warmteklasse. Onze donscollectie is verkrijgbaar in meerdere warmteklassen. Van zomerdekbed tot extra warm winterdekbed. Bij twijfel kiest u voor de koelere variant. Want we kunnen deze Beds & Bedding dekbedden altijd met meer dons bijvullen waardoor ze warmer worden. U betaald in dit geval alleen het originele prijsverschil tussen de verschillende klassen.

Ambachtelijk handwerk

Omdat al onze producten in eigen beheer worden gemaakt zijn we zeer flexibel. Ouderwets ambacht wordt gecombineerd met moderne technologie voor een perfect eindresultaat. Beds & Bedding dekbedden kunnen ook op maat worden gemaakt. Zo is het mogelijk om extra grote afmetingen te bestellen, of juist met een gepersonaliseerde warmtezone per kant. Wat uw vraag ook is, met een dekbed op maat kunnen wij u helpen!

Wol en natuurhaar

Ook wol is een fantastisch vulmateriaal. Wij maken dan ook dankbaar gebruik van diverse wolsoorten. Want hoe fijner de vezel, des te beter het wollen dekbed. Daarom maken we gebruik van luxe natuurharen zoals echte Texeler wol, kamelenwol en kasjmier.

Texeler wol

In Nederland, op het mooie waddeneiland Texel, wordt zeer hoogwaardige wol gewonnen. In elke schapenvacht bevindt zich lanoline – het natuurlijke wolvet. Het maakt de wol zelfreinigend, bacteriewerend en vuilafstotend. U vindt bij ons Texeler schapenwol en lamswol. Beide varianten worden geleverd als 4-seizoenen dekbed.

Kamelenwol

Kamelenwol is heel bijzonder. De Aziatische kameel leeft namelijk in een woestijnklimaat met extreme temperatuursverschillen tussen dag en nacht. Een verzengende hitte overdag wisselt 's nachts tot echte vrieskou. De wol houdt de kameel overdag lekker koel, en 's avonds heerlijk warm.

Kasjmier

Kasjmier is de meest luxueuze wolsoort die gebruikt wordt in de Beds & Bedding dekbedden. De kasjmiergeit leeft in een onverbiddelijk berggebied. De extreme koude wordt tenietgedaan dankzij de behaaglijk warme ondervacht van de kasjmiergeit. De extreem hoge isolatiewaarde zorgt voor een fijne warmte bij een zeer laag gewicht. Een kasjmier dekbed is dan ook echte verwennerij!

Beds & Bedding dekbedden online kopen

Wij hebben een uitgebreide collectie in alle soorten en maten. Van een zomerdekbed tot een extra warm winterdekbed. Veel modellen hebben wij ook gewoon op voorraad. Als u online besteld heeft u uw nieuwe dekbed dus snel in huis. U bent van harte welkom in onze winkels om deze te bekijken en een persoonlijk advies te krijgen. Maar wij helpen u natuurlijk ook graag via de chat, telefoon of per e-mail.

Ook voorzien wij in vele veilige betaalmogelijkheden. Zoals iDeal, Paypal en accepteren wij alle CreditCards. U kunt ook op twee manieren achteraf betalen. Via Afterpay en MultiSafePay betaal na ontvangst. Als u een kostbaar donzen dekbed wil kopen zoals een 100% ganzendons of een Eiderdons dekbed is het ook mogelijk om in drie termijnen te betalen via In3.

Uw donzen dekbed wordt altijd snel gratis thuisgestuurd. Dus wacht niet langer en bestel nu online! Voor u het weet slaapt ook u heerlijk onder een van de luxe Beds & Bedding dekbedden van topkwaliteit.