Auping dekbedden

De meeste Auping dekbedden zijn gevuld met eenden- of ganzendons. Maar er is ook een synthetische variant beschikbaar en zelfs een Bamboevezel dekbed voor in de zomer! Ontdek de Auping dekbedden nu online bij Beds & Bedding. Lees meer

Geen producten gevonden...

Auping dekbedden

Alle Auping dekbedden worden nog ouderwets in Nederland gemaakt. Hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Er zijn vier donzen varianten beschikbaar, een synthetisch gevuld dekbed én een bamboe dekbed. Uiteraard zijn er meerdere warmteklassen beschikbaar en wordt er gebruik gemaakt van diervriendelijk dons.

Ontdek hier alle voordelen:

  • NOMITE anti allergie tijken
  • Responsible Down Standard gecertificeerd
  • Downafresh Greenline gecertificeerd
  • Tijken van biologische katoen
  • Leverbaar in verschillende warmteklassen

Donzen Auping dekbedden

Dons heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Hierdoor is er maar weinig van nodig om toch een behaaglijke warmte te voelen. Hierdoor is een dons een perfect vulmateriaal voor een zeer comfortabel dekbed. Dierenwelzijn en een circulaire economie zijn erg belangrijk voor Auping. Daarom zijn alle donzen Auping dekbedden voorzien van het Responsible Down Standard predikaat.

Comfort natuur

Het model Comfort natuur is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% eendenveertjes. De tijk is gemaakt van biologische katoen en NOMITE gecertificeerd. Dit model is leverbaar als zomerdekbed, all year dekbed en ook als 4-seizoenen uitvoering.

Deluxe natuur

Deluxe natuur is gevuld met 100% eendendons. Evenals de Comfort natuur is deze verkrijgbaar in een 4-seizoenen dekbed, all year uitvoering en zomerdekbed. Uiteraard is de van biologisch katoen gemaakte tijk NOMITE gecertificeerd waardoor de huisstofmijt geen kans krijgt.

Prestige natuur

Prestige natuur is gevuld met 100% ganzendons van hoge vulkracht. Het resultaat is een licht en soepel dekbed gevat in een 100% katoenen tijk. Deze tijk is anti allergisch en geeft huisstofmijt geen kans. Voor iedere warmtebehoefte is er een warmteklasse beschikbaar.

Climat natuur

Climat natuur is de meest luxe van alle Auping dekbedden. Climat natuur is gevuld met 100% Mazurische ganzendons en in gevat in een tijk met klimaat regulerende zones. Overtollige warmte en vocht kunnen door deze zones het dekbed sneller verlaten zodat de temperatuur en de vochtbalans constant blijven. Daarom is dit model alleen verkrijgbaar als all year uitvoering.

Uit onderzoek is gebleken dat men onder een dekbed met deze ventilatiezones sneller in slaap valt, dieper slaapt en beter doorslaapt. Omdat het dekbed volledig uit dons bestaat, is het heerlijk licht en soepel.

Synthetische Auping dekbedden

Er zijn twee synthetische modellen beschikbaar. Het Comfort Synthetisch dekbed is gevuld met 100% rPET gerecyclede Polyestervezels en is wat zwaarder dan dons. Dit dekbed is heel geschikt als je het fijn vindt om een dekbed regelmatig te kunnen wassen.

Er is ook een Bamboevezel dekbed beschikbaar. Dit is een synthetisch dekbed van natuurlijke oorsprong. Bamboe is temperatuurregulerend & ademend. Door de holle structuur kan het tot wel 60% meer vocht opnemen dan katoen.

Auping dekbedden online kopen

Wij hebben een uitgebreide collectie in alle soorten en maten. Van een zomerdekbed tot een 4-seizoenen dekbed. Veel modellen hebben wij ook gewoon op voorraad. Als u online besteld heeft u een van deze mooie Auping dekbedden dus snel in huis. U bent van harte welkom in onze winkels om deze te bekijken en een persoonlijk advies te krijgen. Maar wij helpen u natuurlijk ook graag via de chat, telefoon of per e-mail.

Ook voorzien wij in vele veilige betaalmogelijkheden. Zoals iDeal, Paypal en accepteren wij alle CreditCards. U kunt ook op twee manieren achteraf betalen. Via Afterpay en MultiSafePay betaal na ontvangst. Als u een kostbaar donzen dekbed wil kopen zoals Supreme of een Eiderdons dekbed is het ook mogelijk om in drie termijnen te betalen via Capayable.

Auping dekbedden worden altijd snel gratis thuisgestuurd. Dus wacht niet langer en bestel nu online! Voor u het weet slaapt ook u heerlijk onder een dekbed van topkwaliteit.