Vispring Boxspring

Iedere Vispring boxspring wordt speciaal op bestelling gemaakt. Door echte ambachtslieden met behulp van de beste natuurlijke materialen. Uw Vispring boxspring ligt daardoor lekkerder én gaat langer mee. Ontdek de collectie bij Beds & Bedding. Lees meer

Beds & Bedding
PRIVATE SHOPPING
✓ Privé tijd in de winkel
✓ Alle aandacht voor u!
✓ Uitstekend advies!
Vispring Baronet Superb Boxspring
INF% korting
Vispring
Baronet Superb Boxspring
✓ 450 pocketveren/m2
✓ 100% Natuurlijke materialen
✓ Paardenhaar en Britse wol afdeklagen
vanaf2.935,-
Vispring Devonshire Boxspring
INF% korting
Vispring
Devonshire Boxspring
✓ 450 pocketveren/m2
✓ 100% Natuurlijk
✓ Duurzame kwaliteit
vanaf3.438,-
Vispring Herald Superb Boxspring
INF% korting
Vispring
Herald Superb Boxspring
✓ 495 pocketveren/m2
✓ 100% natuurlijke materialen
✓ Handgemaakt in Engeland
vanaf4.195,-
Vispring Regal Superb Boxspring
INF% korting
Vispring
Regal Superb Boxspring
✓ 580 pocketveren/m2
✓ 100% natuurlijke materialen
✓ Katoen, Britse en Shetland wollen afdeklagen
vanaf5.475,-
Vispring Regent Boxspring
INF% korting
Vispring
Regent Boxspring
✓ 545 pocketveren/m2
✓ 100% natuurlijke materialen
✓ Handgemaakt in Engeland
vanaf6.073,-
Vispring Marquess Superb Boxspring
INF% korting
Vispring
Marquess Superb Boxspring
✓ 2 rijen 747 pocketveren/m2
✓ 100% natuurlijke materialen
✓ Zijde en Britse wol afdeklagen
vanaf7.963,-
Vispring Tiara Superb Boxspring
INF% korting
Vispring
Tiara Superb Boxspring
✓ 2 rijen 747 pocketveren/m2
✓ 100% natuurlijke materialen
✓ Paardenhaar, katoen en Britse wol afdeklagen
vanaf9.050,-
Vispring Sublime Superb Boxspring
INF% korting
Vispring
Sublime Superb Boxspring
✓ 2 rijen 845 pocketveren/m2
✓ 100% natuurlijke materialen
✓ Paardenhaar, katoen en Britse wol afdeklagen
vanaf10.756,-
Vispring Signatory Boxspring
INF% korting
Vispring
Signatory Boxspring
✓ 4 rijen 895 pocketveren/m2
✓ 100% natuurlijke materialen
✓ Paardenhaar, Wol en Kasjmier afdeklaag
vanaf13.015,-

Vispring Boxspring

Het ultieme bed is een Vispring boxspring. Ieder bed wordt namelijk geheel volgens de wens van de klant gemaakt. Want alleen op die manier kunnen wij onze belofte van een perfecte nachtrust waar maken. Ieder mens is namelijk anders. Dus waarom zouden onze bedden dan hetzelfde moeten zijn? De een is wat zwaarder, de ander meer tenger. Sommige mensen hebben last van de schouders. Terwijl anderen vaak draaien en keren.

Daarom is het van zeer groot belang om uw Vispring boxspring persoonlijk uit te zoeken bij de expert. In dit geval bij Beds & Bedding. Dankzij onze grote selectie aan handgemaakte bedden van de beste materialen kunnen wij u altijd helpen aan het ideale bed. Ongeacht uw postuur, speciale wensen of andere factoren waar we rekening mee moeten houden. Ook kunnen wij in samenspraak met uw binnenhuisarchitect werken. Onze flexibele en persoonlijke aanpak bij het aanschaf proces van uw Vispring boxspring zorgt ervoor dat altijd het hoogst mogelijke resultaat bereikt wordt.

Een Vispring boxspring wordt met de hand gemaakt

vispring boxspring wordt met de hand gemaakt

Voor deze unieke service werken wij samen met Vispring uit Plymouth. In deze plaats in het zuidwesten van Engeland worden de beste en mooiste matrassen en bedden gemaakt. Echte ambachtslieden met trots op het product. Met veel aandacht en zorgt wordt uw nieuwe Vispring boxspring of matras gemaakt. Zo kan alleen het side-stitchen van een Signatory matras al een volledige werkdag in beslag nemen.

Het side-stitching proces is wanneer de matras rand met de hand aan de pocketvering wordt bevestigd. Dit garandeert een lange levensduur en gaat het uitzakken van de matrasranden tegen. Maar het belangrijkste voordeel is dat deze matrassen van rand tot rand geveerd zijn. Over de gehele matrasbreedte- en lengte heeft u dus hetzelfde comfort. Daarom wordt een echte Vispring boxspring uitsluitend met de hand gemaakt.

Natuurlijke materialen

Vispring boxspring van natuurlijke materialen

U hoort vaak over natuurlijke materialen als het gaat over Vispring boxspring bedden. Maar waarom? Materialen die direct uit de natuur komen zijn vaak kostbaar. Dit komt doordat natuurlijke materialen enkele zeer belangrijke voordelen hebben, maar ook vrij schaars zijn. Kasjmier bijvoorbeeld is zeldzamer dan Texeler schapenwol. Dus alleen de meeste waardevolle bedden maken hier gebruik van.

Dankzij de uitstekende vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen van bijvoorbeeld kamelenwol en zijde kunt u genieten van een gezond en prettig slaapklimaat. Maar ook de levensduur van uw matras is veel langer. Schuimrubber en andere schuimsoorten drogen na verloop van tijd uit. Bij natuurlijke materialen heeft u hier geen last van.

Ook elektrisch verstelbaar

Vispring boxspring elektrisch verstelbaar

Als u van lezen of TV kijken houdt, kunt u ook eens nadenken over een elektrisch verstelbaar bed. Zo kunt u door geruisloze elektro motoren het rugdeel en de knieknik bedienen. Zo kunt u vanuit uw Vispring boxspring lekker nog even dat hoofdstuk uitlezen of die nieuwe documentaire op Netflix bekijken. Een goed voorbeeld van een dergelijke Vispring boxspring is het model Topaz. Deze bedbodem kan met ieder nieuw matras uit de collectie van dit Engelse merk gecombineerd worden. Het is dan wel belangrijk om de handgemaakte matras hier speciaal voor te bestellen. Oudere matrassen zijn daar namelijk niet geschikt voor.

De Vispring boxspring Topaz biedt u alle mogelijke comfort en elektrisch verstelbare mogelijkheden. Uiteraard staat ook deze Vispring boxspring voor u klaar om zelf te proberen.

Levenslange garantie

Omdat kwaliteit en luxe hand in hand gaan. Bieden wij u enkele unieke garanties bij de aanschaf van uw eigen Vispring boxspring. Zoals onze comfortbelofte. Als wij u niet van een goed genoeg advies hebben voorzien, kunnen wij binnen 90 dagen kosteloos de hardheid van uw matras veranderen.  Maar ook de levenslange garantie laat zien dat wij achter onze producten staan. Hoe lang u het bed ook in bezit heeft. Indien het tekortschiet door gebrekkig vakmanschap, zullen wij het herstellen of vervangen. Deze levenslange garantie is absoluut uniek.

Een Vispring boxspring is niet compleet zonder accessoires

Vispring boxspring accessoires

Natuurlijk kunnen wij u ook voorzien van luxueuze accessoires. Zoals bijvoorbeeld op maat gemaakte karpetten of dekbedovertrekken. Zodat er altijd een perfecte combinatie gemaakt kan worden. Zo kunt u zelf de materialen, kleuren en dessins samen stellen. Goed slapen is namelijk meer dan alleen maar een goed matras kopen. Idealiter stellen we de gehele Vispring boxspring goed op elkaar en op uw lichaam af. Denk dan aan de combinatie van bedbodem, matras, topper, kussens en u zelf.

Maar een goed dekbed en fijn bedtextiel helpen minstens zo goed mee om een aangenaam slaapklimaat te creëren. Een goed advies is dus erg belangrijk. Want alleen dan haalt u het optimale uit uw nieuwe Vispring boxspring en de bijbehorende accessoires. Onze adviseurs zijn er in getraind om alles zo op elkaar af te stemmen dat het optimale comfort bereikt wordt. Van de zachtheid van een satijn hoeslaken. Tot de ondersteuning van uw matras en kussen. Alles klopt.

Een goed advies bij de aanschaf van uw Vispring boxspring

Alleen een handgemaakt bed kan speciaal voor u gemaakt worden. Speciale wensen en eisen kunnen wij dus als geen ander voor u verzorgen. Of het nu gaat om de beste matras of een mooi design bed. De luxe van een Vispring boxspring betekent voor iedereen iets anders. Wij helpen u met het inventariseren van uw wensen en eisen. En zorgen er dan voor dat uw bed speciaal voor u gemaakt wordt.

In onze Vispring Boutique beschikken wij over een uitgebreide werkruimte waar we u kunnen helpen. Desgewenst kan dat op afspraak. Zelfs buiten de reguliere openingstijden. Kom daarom langs bij Beds & Bedding Zaandam en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!