Pullman Boxsprings

Al ruim 150 jaar lang zijn de matrassen en boxsprings van Pullman wereldwijd toonaangevend in slaapcomfort. Bekijk hier de complete Pullman boxspring collectie. Lees meer

Beds & Bedding
PRIVATE SHOPPING
✓ Privé tijd in de winkel
✓ Alle aandacht voor u!
✓ Uitstekend advies!
Pullman Belleville Boxspring
INF% korting
Pullman
Belleville Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.798,-
Pullman Ottowa Boxspring
INF% korting
Pullman
Ottowa Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.498,-

Pullman Boxsprings

De originele Pullman boxspring is al sinds 1937 in Nederland te koop. De matrassen fabrikant Corona heeft toen de rechten op het speciale veer patent voor Nederland weten te bemachtigen. Sinds die tijd slaapt Nederland beter. De productie van elk comfortabel Pullman boxspring vindt nog steeds in Nederland plaats. Sinds 2012 in Vroomshoop.

Dankzij de ambachtelijke productie methoden bent u verzekerd van een bed van hoge kwaliteit. Zo gebeurt het stofferen van de bedbodems en hoofdborden nog steeds met de hand. Luxueuze materialen en een hoogwaardige afwerking zorgen er voor dat uw Pullman niet alleen goed slaapt, maar er ook nog eens fantastisch uit ziet.

Goldline & Silverline

Er zijn twee luxe Pullman boxspring collecties. De Goldline serie is 26cm hoog en voorzien van een 5-zone pocketveer kern. Voor de meest optimale steun aan uw matras. De Silverline boxspring is 23cm hoog met dezelfde vering. Er zijn diverse hoofdborden te verkrijgen in beide collecties. Zo kunt u altijd het bed samen stellen, precies zoals u dat zelf wil.

Matrassen uit de Goldline en Silverline zorgen er voor deze slaap systemen ultiem comfort bieden. Zo wordt het wel heel verleidelijk om lekker in bed te blijven liggen. De grote stof collectie en chique hoofdborden maken van elke Pullman een aanwinst voor uw slaapkamer.

Slapen is topsport

De filosofie van Pullman is simpel. Slapen is ontspannen. Maar het is ook een activiteit. Waarbij de prestaties afhankelijk zijn van de juiste uitrusting. Net als in topsport. En laat dat nu net zijn waar dit bedrijf erg goed in is! Het concept van een matras op een meeverende bedbodem geeft u een goede basis voor absolute top prestaties. Hiermee helpt een Pullman boxspring u om iedere dag opnieuw optimaal te presteren.

Een Pullman boxspring is synoniem voor luxe

Wist u dat de oorsprong van dit luxe slaap comfort in 1858 is begonnen in de trein? Het was toen dat George Pullman het idee kreeg om van de lange treinreizen een luxe reis ervaring te maken. Zijn visie werd tot uiting gebracht met de Sleeper. Deze slaap coupé was van alle denkbare luxe voorzien. Afgewerkt met de beste materialen. Echt vakmanschap. Kwaliteit die garant stond voor jarenlang gebruik. Net als iedere Pullman boxspring die vandaag de dag nog in Nederland gemaakt wordt.

Na het grote succes op het spoor konden grote rederijen en hoteliers natuurlijk niet achter blijven. Dus kwamen er al snel een Pullman boxspring in iedere luxe oceaan stomer en hotel. Met name de slaap ervaring heeft ervoor gezorgd dat zij nog altijd verbonden zijn met ongekend comfort. Dit allemaal dankzij de patent vering die de naam van George draagt.

Sinds 1937 ontwerpt én maakt Pullman iedere boxspring, matras, topper en accessoire in Nederland. Bij Beds & Bedding Zaandam hebben we een selectie uit de Silverline en Goldline voor u klaar staan. Daarom kunnen we u als geen ander helpen om uw nieuwe bed uit te zoeken.

Wij assisteren u graag bij het samenstellen van uw droombed. Van de matras tot en met de kleur van het pootje onder de boxspring. Want waar het echt om gaat, is dat u iedere avond met plezier uw eigen, nieuwe Pullman boxspring opzoekt.