Beka boxsprings

Wie heerlijk wil slapen denkt niet alleen aan een goed matras, maar ook aan een goed slaapsysteem. De Beka boxsprings combineren uitstekend met de luxueuze matrassen van deze Belgische fabrikant. Er is een ruime keus aan hoofdborden, stoffen en designs! Lees meer

outlet
Beka Prague (180 x 210cm)
-36% korting
Beka
Prague (180 x 210cm)
✓ Soepel matras
✓ Hoge korting
✓ Snel leverbaar
4.510,- 2.900,-
outlet
Pullman /Serta Classico (180 x 210cm)
-30% korting
Pullman
/Serta Classico (180 x 210cm)
✓ Pullman matrassen
✓ Serta bed
✓ Snel leverbaar
4.748,- 3.300,-
Beds & Bedding
PRIVATE SHOPPING
✓ Privé tijd in de winkel
✓ Alle aandacht voor u!
✓ Uitstekend advies!

Beka boxsprings

Beka boxspringBeka boxspring

Uitgebreide boxspring collectie

In de winkels van Beds & Bedding treft u een ruime collectie van Beka boxsprings. Dankzij de uitgebreide collectie Beka boxsprings is het altijd mogelijk om een bed op maat samen te stellen. Zo kunt u zelf bepalen of u een hoge of lage instaphoogte wenst. Maar het is ook mogelijk te kiezen tussen een klassieke uitstraling en modern design. Dankzij de grote collectie hoofdborden, stofgroepen en kleuren kunt u altijd de uitstraling kiezen die u mooi vindt. Een van de mooie potensets vormt de finishing touch.

Elektrisch verstelbaar?

Als u regelmatig TV kijkt, of leest in bed is een elektrisch verstelbaar bed erg fijn. De motorbox serie is verkrijgbaar in hoogtes van 18, 25 en 30cm hoog. Deze Beka boxsprings zijn tweemotorig verstelbaar. Dit houdt in dat u het rugdeel en het kniegedeelte traploos én onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. Hierdoor kunt u altijd de juiste lig- of zithouding vinden. Door het rugdeel en de knieën slechts lichtjes te verstellen voelt u uw lichaam direct ontspannen. Op die manier haalt u namelijk een groot gedeelte van het gewicht dat op uw onderrug druk weg waardoor er direct spanning weg valt. Heerlijk!

Maar ook als u wil lezen of TV kijken zit het heerlijk, zet dan uw Beka boxsprings nog iets verder omhoog. Doordat u dan rechtop zit kunt u de TV goed zien, en omdat de kniesteun ook omhoog staat blijft u comfortabel zitten. Zónder het gevoel te hebben dat u onderuit zakt.

Een goed advies bij de aanschaf van uw Beka boxsprings

Alleen een handgemaakt bed kan speciaal voor u gemaakt worden. Speciale wensen en eisen kunnen wij dus als geen ander voor u verzorgen. Of het nu gaat om de beste matras of een mooi design bed. In onze beide vestigingen beschikken wij over een uitgebreide collectie Beka boxsprings waar we u uit kunnen helpen kiezen. Desgewenst kan dat op afspraak. Zelfs buiten de reguliere openingstijden. Kom daarom langs bij Beds & Bedding en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!