Auping Criade boxsprings

Auping Criade biedt koninklijke kwaliteit met een zeer aantrekkelijk design. Ontdek de vele design mogelijkheden die de Auping Criade boxsprings u geven. Tientallen stoffen en kleuren, diverse hoofd- en voetborden en framekleuren. Lees meer

Beds & Bedding
PRIVATE SHOPPING
✓ Privé tijd in de winkel
✓ Alle aandacht voor u!
✓ Uitstekend advies!
Auping Criade Cushion Boxspring
INF% korting
Auping
Criade Cushion Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 115/135 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.595,-
Auping Criade Bend Boxspring
INF% korting
Auping
Criade Bend Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 105/115 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.695,-
Auping
Criade Plain Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 90/100/110 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
Auping Criade Square Boxspring
INF% korting
Auping
Criade Square Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ 120/140 cm hoog
✓ Vlak óf elektrisch
vanaf3.895,-

Auping Criade boxsprings

Auping Criade

Auping Criade is een serie van vier luxueuze design boxsprings. Deze worden volledig gemaakt door Nederlandse vakmensen in Deventer. Deze bedden combineren design, slaapcomfort en kwaliteit in een verfijnde boxspring collectie. Ontdek de voordelen van deze luxueuze slaapsystemen:

  • Zelf samenstellen van uw eigen droombed
  • Persoonlijk slaapcomfort dankzij eigen matraskeuze
  • Hoge kwaliteit dankzij stalen als basis
  • Duurzame productie in eigen land
  • Smart Connect als optie, slim elektrisch verstelbaar

Ontwerp uw eigen Auping Criade

Auping Criade zelf samenstellen

Lekker en goed slapen is de basis van ieder bed. Maar het oog wil ook wat. Daarom kunt u nu genieten van de bekende Auping kwaliteit mét een oogstrelend design. De Auping Criade is een verfijnde boxspring met ranke belijning. Immers, het stalen frame is dé signatuur van dit design bed. Verder kunt u kiezen uit vier hoofdborden en eventueel drie voetborden. Bovendien zijn er 89 verschillende stoffen en tien frame kleuren leverbaar! Dus u kunt honderden combinaties maken! Kies voor een toon-op-toon of juist contrast kleur voor het frame. De 4 hoofdborden:

  • Plain: een rechthoekig hoofdbord met een strak, helder design (er is ook een Plain voetbord).
  • Bend: een tweedelig gebogen hoofdbord met afgeronde details (er is ook een Bend voetbord).
  • Square: een hoog hoofdbord, doorgestikt en klassiek afgewerkt met ronde knopen (er is ook een Square voetbord).
  • Cushion: een zacht en wat losser gestoffeerd hoofdbord afgewerkt met langwerpige, metalen staafjes die altijd dezelfde kleur hebben als het frame van de box.

Kies uw eigen matras

Auping Criade matras

Er zijn vijf witte en drie gestoffeerde matrassen binnen de collectie. De witte matrassen maakt u direct op met een molton en hoeslaken. Terwijl u de gestoffeerde variant altijd met een topper aanvult. Zo kunt u zelf de ondersteuning en het comfort van uw Auping Criade matras kiezen. Ook het opmaken van uw bed wordt makkelijker, want dan gebruikt u een topper molton en topper hoeslaken. Omdat alle matrassen leverbaar zijn in vier stevigheden kunnen we voor u altijd de juiste ondersteuning vinden. Komt u er nog steeds niet uit? Dan kunnen we eventueel een matras op maat maken.

Duurzame kwaliteit

Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand. Daarom wordt de boxspring Auping Criade gewoon in Nederland gemaakt. In een duurzame fabriek mét Cradle 2 Cradle certificering. Omdat deze bedden lang mee gaan hoeft u deze minder vaak te vervangen. Wanneer u iedere 10 jaar de matras en/of topper vervangt worden deze volledig gerecycled. De bodems en hoofdborden gaan wel drie tot vier matrassen lang mee! Het doel is om volledig circulaire bedden te maken.

Auping Criade Connect

Omdat iedere Auping Criade leverbaar is als elektrisch verstelbare uitvoering, is het ook mogelijk om deze met de slimme Connect optie uit te voeren. Met de bijbehorende app kunt u uw slimme bed makkelijk met de telefoon bedienen en hoeft u even helemaal nergens meer over na te denken. Behalve over met welke muziek u graag gewekt wil worden dan. Connect heeft zelfs een ingebouwde anti-snurkfunctie. Deze geeft een snurkende partner een liefdevol zetje. Kunt u gewoon lekker doorslapen.

Uw Auping Criade bij Beds & Bedding kopen

Auping Criade stalen frame

Bij onze beddenwinkels in Amstelveen en Zaandam kunt u gratis voor de deur parkeren. In de buurt van Amsterdam kan dat nergens anders! We kunnen dus zonder tijdsdruk uw ideale bed samenstellen. Wij kunnen u van een uitgebreid persoonlijk advies voorzien. Over welke matras het best voor u geschikt is. Welke combinatie van hoofdbord, voetbord en stoffering het mooiste resultaat geven. Kortom, over welke boxspring combinatie úw Auping Criade is. Wacht dus niet langer en kom snel langs! De koffie staat klaar.