Boxspring bedden

Boxspring bedden komen in alle soorten en maten. Vol met technische snufjes, of juist handgemaakt op ambachtelijke wijze van natuurlijke materialen. Als dé expert op het gebied van boxspring bedden vind u bij Beds & Bedding natuurlijk alle mogelijkheden!

Boxspring bedden

Boxspring bedden komen in alle soorten en maten. Vol met snufjes, of juist handgemaakt op ambachtelijke wijze van natuurlijke materialen. Als dé expert op het gebied van boxspring bedden vind u bij Beds & Bedding natuurlijk alle mogelijkheden!

Wij hechten er veel waarde aan dat we iedereen aan een passend slaapsysteem kunnen helpen. Immers, iedereen is uniek. Dus waarom zou u genoegen nemen met een standaard bed? U wil uitgerust opstaan na een nacht slapen. Dat is immers het doel van alle boxspring bedden. Maar misschien heeft u nog wel meer wensen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u extra opbergruimte wenst. Of kijkt u graag nog even een goede film vanuit bed. Wat u wensen ook zijn. Bij Beds & Bedding kunnen wij overal aan tegemoet komen.

Elektrisch verstelbare boxspring bedden

Uw slaapkamer is meer dan een ruimte om de nacht door te brengen. De slaapkamer is uitgegroeid tot een echte relaxruimte. Nog even Netflixen, nog even snel een hoeslaken bestellen op uw tablet of gewoon even met de voeten omhoog liggen na een lange dag. Dankzij onze collectie elektrisch verstelbare boxspring bedden kan dat allemaal!

De boxspring bedden van Caresse bieden kwaliteit voor een vriendelijke prijs. De verstelbare modellen van Auping en Treca Paris bieden veel opties tot personalisatie en bieden een uitstekende kwaliteit.

Boxspring bedden met opbergruimte

Als u meer ruimte nodig heeft, is het mogelijk om lades te bestellen bij een aantal merken. Zoals bijvoorbeeld Serta, Treca Paris of Vispring. Op die manier heeft u al snel veel extra opbergruimte. Dat is lekker makkelijk om bijvoorbeeld een zomer- of winterdekbed op te bergen. Of andere spulletjes die u nergens anders kwijt kunt. Ontdek wat onze collectie boxspring bedden met opbergruimte voor u kan betekenen.

Hotel boxspring bedden

Als u wel eens in een echt goed hotel geslapen heeft, weet u vast hoe comfortabel echte hotel boxspring bedden kunnen zijn. Met Treca Paris en Serta hebben we twee merken in huis die vele hotels in binnen- en buitenland beleverd hebben. Zo maken de meest luxueuze hotels ter wereld gebruik van de hotel collectie van Serta. Zoals bijvoorbeeld Ceasar's Palace, het Waldorf Astoria en het Bellagio hotel.

Handgemaakte boxspring bedden

Als u waarde hecht aan absolute topkwaliteit dan behoren merken als Treca Paris en ViSpring tot de wereldtop. Ongekend goed vakmanschap en een obsessief detail voor aandacht kenmerken deze twee bedrijven. Wat ze gemeen hebben is dat de boxspring bedden van deze leveranciers met de hand gemaakt worden. Soms zelfs al door de derde of vierde generatie ambachtslieden!

Om een compleet handgemaakt bed te maken kan soms zelfs al meerdere werkdagen in beslag nemen. Wat u daarvoor terug krijgt is een ongekend hoog comfort en een kwaliteit waardoor u tot ver de in de toekomst kunt genieten van een fantastische nachtrust.

Natuurlijke materialen

Veel bedrijven gebruiken de nieuwste high-tech materialen en snufjes. Maar SleepEzee en ViSpring houden beiden vast aan beproefde materialen zoals wol, katoen en paardenhaar. Bij een aantal luxere varianten worden er zelfs ingrediënten als kasjmier, mohair, zijde en vicuña gebruikt. Net als een goed paar lederen schoenen gaan deze bedden na verloop van tijd alleen maar fijner aanvoelen. Want pas na een periode van inliggen vormt het matras zich volledig naar het lichaam. Boxspring bedden van natuurlijke materialen bieden dus veel voordelen. In onze winkels kunt u deze zelf ervaren en proberen.

Boxspring bedden voor iedereen

Zoals u merkt kunnen wij bij Beds & Bedding aan alle eisen voldoen. Waar wij namelijk voldoening uit halen is dat iedere klant een persoonlijk en goed advies krijgt. Standaardoplossingen zijn namelijk voor niemand geschikt. Want iedereen is uniek. Dus onze boxspring bedden ook. Kom daarom snel langs in een van onze winkels en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.