BOXSPRING

Een nieuwe boxspring kopen doet u natuurlijk niet iedere dag. Daarom kan het erg lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Gelukkig krijgt u bij ons een goed advies over welke boxspring nu het beste bij u past. In de winkel, via chat of telefoon. Lees meer

Vispring
Regent Boxspring
✓ 545 pocketveren/m2
✓ 100% natuurlijke materialen
✓ Handgemaakt in Engeland
vanaf5.065,-
Vispring
Regal Superb Boxspring
✓ 580 pocketveren/m2
✓ 100% natuurlijke materialen
✓ Katoen, Britse en Shetland wollen afdeklagen
vanaf4.570,-
Vispring
Herald Superb Boxspring
✓ 495 pocketveren/m2
✓ 100% natuurlijke materialen
✓ Handgemaakt in Engeland
vanaf3.500,-
Vispring
Devonshire Boxspring
✓ 450 pocketveren/m2
✓ 100% Natuurlijke materialen
✓ Devonshire fleecewol afdeklaag
vanaf2.870,-
Vispring
Baronet Superb Boxspring
✓ 450 pocketveren/m2
✓ 100% Natuurlijke materialen
✓ Paardenhaar en Britse wol afdeklagen
vanaf2.450,-
Showroom Amstelveen
Jensen Supreme Continental Boxspring
Jensen
Supreme Continental Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Vlak model
✓ Schouderzone & onderrug-steun
vanaf4.995,-
Showroom Amstelveen
Jensen Supreme Aqtiv II Boxspring
Jensen
Supreme Aqtiv II Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Elektrisch verstelbaar
✓ Schouderzone & onderrug-steun
vanaf6.195,-
Jensen
Supreme Nordic Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Vlak model
✓ Schouderzone & onderrug-steun
vanaf4.495,-
Showroom Amstelveen
Jensen Prestige Continental Boxspring
Jensen
Prestige Continental Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Vlak model
✓ Schouderzone & onderrug-steun
vanaf3.995,-
Jensen
Prestige Nordic Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Vlak model
✓ Schouderzone & onderrug-steun
vanaf3.495,-
Showroom Amstelveen
Jensen Prestige Aqtiv II Boxspring
Jensen
Prestige Aqtiv II Boxspring
✓ Complete boxspringset
✓ Elektrisch verstelbaar
✓ Schouderzone & onderrug-steun
vanaf5.195,-
Pullman
Brantford Boxspring
vanaf3.698,-
Pullman
Cambridge Boxspring
vanaf3.398,-
Pullman
Chicago Boxspring
vanaf3.398,-
Pullman
Belleville Boxspring
vanaf3.398,-
Pullman
Clarington Boxspring
vanaf3.148,-
Pullman
Cornwall Boxspring
vanaf3.198,-
Pullman
Ottowa Boxspring
vanaf3.148,-
Pullman
Richmond Boxspring
vanaf3.398,-
Pullman
Toronto Boxspring
vanaf3.398,-
Pullman
Oakville Boxspring
vanaf3.398,-
Serta
Brut Boxspring
✓ Luxueus oversized hoofdbord
✓ Gestoffeerde matrassen
✓ Diverse accessoires
vanaf5.049,-
Outlet
Treca Paris St. Germain Brut Ledikant
-52% korting
Treca Paris
St. Germain Brut Ledikant
✓ Ledikantset 180x200cm
✓ Pocketveren-lattenbodem
✓ 2 matrassen
12.256,- 5.900,-
North Beds
No. 6814 Lofoten Continental
✓ Boxspringset
✓ 3 rijen pocketvering
✓ Pulse Latex topper
vanaf2.630,-

BOXSPRING

Wij maken u graag wegwijs in onze uitgebreide collectie boxspring bedden. Alleen de beste A-merken zijn bij ons verkrijgbaar. Zoals de vriendelijke geprijsde Caresse sets of de volledig naar wens gemaakte Auping modellen uit de Original of Criade serie. Voor een compleet overzicht van onze leveranciers kunt u kijken op onze boxspring merken pagina.

Kom daarom gerust eens langs in een van onze winkels. We zijn gevestigd in Amstelveen en Zaandam. Bij beide filialen kunt u gewoon gratis voor de deur parkeren. We nemen dan ruim de tijd om uw wensen te bespreken en gaan dan samen met u op zoek naar de juiste optie. Als u zich eerst wil inlezen kan dat natuurlijk op deze pagina.

Wat is een boxspring?

Simpel gezegd is een boxspring een gestoffeerde matrasdrager met veren erin. Over het algemeen wordt het woord ook gebruikt voor een compleet bed bestaande uit de bedbodem, matras, hoofdbord en al dan niet een topmatras. Maar de basis is de matrasdrager met een veersysteem er in.

In het kort komt het hierop neer, de matras zorgt ervoor dat uw lichaam ondersteund wordt. Maar in uw slaap beweegt u veel. Tot wel 60 keer per nacht! Van de rug naar zijligging, of van zij naar buik. En ga zo maar door. Het matras krijgt dus veel te verwerken. De bedbodem zorgt er dan voor dat al deze krachten op de juiste manier worden afgevloeid. Een boxspring doet dit dankzij het veersysteem op een bijzonder effectieve en comfortabele wijze.

Waarom kiezen voor een boxspring?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor dit slaapsysteem. Maar de belangrijkste zijn:

  • Zeer hoog comfort
  • Geen brugvorming
  • Goede ondersteuning van het matras
  • Hoge instap
  • Divers design
  • Goed te combineren met matrassen
  • Maatwerk mogelijk

Het grootste voordeel is dat het matras zeer gelijkmatig wordt ondersteund. Waardoor u in verhouding een groter comfortabel slaapoppervlak heeft in vergelijking met een spiraalbodem of lattenbodem. Deze bedbodems liggen in het midden vaak zachter dan aan de zijkanten.

Ook zult u bij een boxspring minder, of zelfs geen, brugvorming ervaren. Brugvorming treed op als u een harde rand in het midden van het bed ervaart. Met name bij twee spiraalbodems met daarop één groot matras kan dat voorkomen.

De hoge instap wordt vaak geroemd door onze tevreden klanten. Het vergemakkelijkt het in- en uit bed stappen aanmerkelijk! Ook als u gewoon even op de rand wil zitten is het fijn, omdat het een natuurlijke hoogte is. Vaak zijn ook hierin diverse opties mogelijk.

Design

Een van de grote voordelen van een boxspring is dat u met het design alle kanten op kunt. Van strakke en modern bedden bij Auping en Caresse. Tot zeer klassiek met een hoofdbord in Engelse stijl. Maar ook als u van echte design meubelen houdt kunt u dit slaapsysteem goed toepassen. Het Franse merk Treca Paris blinkt uit in origineel design en exclusieve stofferingen. Bij Serta daarentegen vindt u weer veel oversized hoofdborden in echte hotelstijl. Zo is er voor ieder wat wils.

Het is zelfs mogelijk om een boxspring te verwerken in een houten bed. Een inlegbodem wordt dan in het ledikant geplaatst, zodat u geen typische boxspringlook ziet. Maar u kunt dan wel  genieten van alle voordelen van het comfort.

Elektrische boxspring

Als u niet alleen heerlijk wil slapen, maar de slaapkamer ook vooral ziet als een relaxruimte, kunt u een elektrische boxspring overwegen. Elektro motoren zorgen dan voor een geruisloze verstelling van een lig- naar een zit-stand.

Simpele uitvoeringen hebben een elektrisch verstelbaar rugdeel. Terwijl de meest luxueuze uitgevoerde varianten op meerdere manieren versteld kunnen worden. De Treca Supercad heeft bijvoorbeeld een elektrisch verstelbaar rugeinde, maar ook een hoofdsteun, knieknik en eventueel kan het volledige ligvlak schuin gezet worden. Dan kunt u slapen in een ergonomische lighouding. Met de voeten ligt u dan hoger en met de schouders wat lager. Dit wordt de Trendelenburg houding genoemd.

Wij hebben van alle merken die we verkopen minimaal één elektrische boxspring in de winkel staan om zelf te proberen.

Luxe boxspring outlet

Ook bij ons gaan showroommodellen af en toe in de uitverkoop. U heeft dan de mogelijkheid om een echt luxe bed in onze boxspring outlet voor een zacht prijsje aan te schaffen. Wij besteden veel aandacht en moeite om onze collectie actueel en up-to-date te houden.

Daarom verkopen wij regelmatig uit, om te zorgen dat we altijd de nieuwste modellen in onze winkels hebben staan. Afhankelijk van een aantal factoren kan de korting oplopen van 10% tot soms wel 60% van de nieuwwaarde. Onze boxspring outlet staat vol met nog nooit beslapen bedden die voor een zacht prijsje weg mogen.

Uw boxspring kopen bij Beds & Bedding

U merkt het al. Er is enorm veel keus. Daarom zijn onze verkopers zeer goed opgeleid. Want wij nemen uw nachtrust zeer serieus. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook. Wij snappen namelijk dat een nieuwe boxspring kopen niet vanzelfsprekend is.

De ideale boxspring kopen voor uw situatie kan bij Beds & Bedding! Het is alleen een kwestie van bepalen welke criteria voor u het belangrijkste zijn. En dan kunnen wij u de weg wijzen naar uw droombed. Kom daarom zelf uw boxspring testen en proberen in onze winkel in Amstelveen of Zaandam.